Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já dostal od své segry tohle a 3g orange badu (na tuhle kyti mam moc slabou lampu nebo jsou mé schopnosti na h*vno ).
No a ostatní dárky jako vždy výstrojní materiál.(něco na holení atd.)
Robie: tak to bych taky bral a mooc rád, jenom nevim jestli by me pak od toho odtrhli :-)
Ramon: to tricko je fakt skveli, taky si jej musim doprat
Ja sem dostal prkno(konecne vlastni) s vazkem a s botkama, taky nejaky botky, veci na holeni, znate to...
nejlepsii darek tohohle roku co jsem dostal mel zelenou barvu.....no ale jinak kalba byla taky slusna...prijit 25.12. z hospody v pul osme rano to se mi jeste nepovedlo
http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!
heheheh vsichni se mate ja byl na vanoce v tatrach a bylo to super i jako s rodinou a byl sem normal. na rozd. darku a potom sem se skouril jak motyka no to je jedno dostal sem discman sony D-NE900
pak sluchatka Koss porta pro hodne hader bryle na SNB blikajici skakaci kulicku od kamaradky a ta je fakt psycho jeste ted z ni mam stihy a takove ty picovinky
Jak to tak tady čtu, tak většina má rodiče pěkně majetne, protože ty darky jako Byt, octavia, foťaky atd. jsou vcelku pěkne drahé věci. Já jsem z průměrné rodiny a tomu taky odpovidaly ty darečky. Já dostal oblečení-hafo oblečení, televizy, cigára na čtvrt roku dopředu, prachy a další maličkosti, takže takový standart. A to jsem si přal Ferrari:-) Asi jsem nebyl hodnej:-)
dudusek: moji rodicove, i kdyz docela majetni jsou, by mi nekoupili darek drazsi nez asi 1000Kc. dostal jsem na prani pajku (hodi se pri delani skrine taky), i kdyz ja jim dal treba DVD prehravac.
Ten byt jsem dostal od mesta na posledni chvili z poradniku. Pristi rok ho musim odkoupit, abych ho mohl pripadne pronajimat.