Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co vám přines JAHžíšek aneb zkouřenej na Štědrej den
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Ponožky, spodky, pyžamo, osušku...
A to sem chtěl vodíkovou bombu :-(

Old Post 29-12-2004 v 00:19 AM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paran
Stálý Člen

Karma uživatele Paran - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Já dostal od své segry tohle a 3g orange badu (na tuhle kyti mam moc slabou lampu nebo jsou mé schopnosti na h*vno ).
No a ostatní dárky jako vždy výstrojní materiál.(něco na holení atd.)

Old Post 29-12-2004 v 10:32 AM
Paran je offline   Profil uživatele Paran   Find more posts by Paran   Foto galerie člena Paran   Click here to Send Paran a Private Message   Add Paran to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paran! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

gramce a pár desek

Old Post 29-12-2004 v 17:31 PM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Robie: tak to bych taky bral a mooc rád, jenom nevim jestli by me pak od toho odtrhli :-)
Ramon: to tricko je fakt skveli, taky si jej musim doprat
Ja sem dostal prkno(konecne vlastni) s vazkem a s botkama, taky nejaky botky, veci na holeni, znate to...

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 29-12-2004 v 18:24 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
420kotliik
Stálý Člen

Karma uživatele 420kotliik - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

nejlepsii darek tohohle roku co jsem dostal mel zelenou barvu.....no ale jinak kalba byla taky slusna...prijit 25.12. z hospody v pul osme rano to se mi jeste nepovedlo

http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!

Old Post 30-12-2004 v 02:03 AM
420kotliik je offline   Profil uživatele 420kotliik   Find more posts by 420kotliik   Foto galerie člena 420kotliik   Click here to Send 420kotliik a Private Message   Add 420kotliik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele 420kotliik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

ja som dostal pod krak nejake malickosti...ako digitalny fotak,internet,mp3 prehravac nejake tie spreje....

Old Post 31-12-2004 v 10:33 AM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Righter
Stálý Člen

Karma uživatele Righter - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

heheheh vsichni se mate ja byl na vanoce v tatrach a bylo to super i jako s rodinou a byl sem normal. na rozd. darku a potom sem se skouril jak motyka no to je jedno dostal sem discman sony D-NE900
pak sluchatka Koss porta pro hodne hader bryle na SNB blikajici skakaci kulicku od kamaradky a ta je fakt psycho jeste ted z ni mam stihy a takove ty picovinky

Old Post 31-12-2004 v 11:03 AM
Righter je offline   Profil uživatele Righter   Find more posts by Righter   Foto galerie člena Righter   Click here to Send Righter a Private Message   Add Righter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fefl
Stálý Člen

Karma uživatele fefl - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

jooo ja dostal comp, bundu na bitche, spreje a ňáký ty hadry a kraviny...Nej dárek co sem tu čet je asi ta octávka RS ).

Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!

100W Hydro-polosuk-feferonky a papriky CO2 levnejc

Old Post 01-01-2005 v 12:58 PM
fefl je offline   Profil uživatele fefl   Find more posts by fefl   Foto galerie člena fefl   Click here to Send fefl a Private Message   Add fefl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

ja tak zavidim kua tu octavku rs, driv to byl muj idol, kua ty se mas

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 01-01-2005 v 13:42 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

ja jsem dostal byt sice maly, 0+1, ale s novou koupelnou a plovoucima podlahama. asi budu pronajimat

RESPECT!

Priprava a realizace skrine 400W - Power Plant, Bubblegum, Whiteskunk
400W skrin - 2nd round - Northern Light #5
SBIRKA SLUKEN - aneb nastroje na huleni vseho druhu

- motto dne: ubalime? -

Old Post 01-01-2005 v 14:48 PM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Jak to tak tady čtu, tak většina má rodiče pěkně majetne, protože ty darky jako Byt, octavia, foťaky atd. jsou vcelku pěkne drahé věci. Já jsem z průměrné rodiny a tomu taky odpovidaly ty darečky. Já dostal oblečení-hafo oblečení, televizy, cigára na čtvrt roku dopředu, prachy a další maličkosti, takže takový standart. A to jsem si přal Ferrari:-) Asi jsem nebyl hodnej:-)

Old Post 01-01-2005 v 15:52 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GREEEN
Stálý Člen

Karma uživatele GREEEN - 65% PěstitelskáKarma uživatele GREEEN - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

ja sem dostal SX1 kterej uz sem dlouho chtel + 256mb kartu, pak mikinu, tricko, zapik a cerny OCBcka ..jo a jeste 500Kc od babicky pohoda =)

Neberte drogy žerte bobule!

Old Post 02-01-2005 v 15:33 PM
GREEEN je offline   Profil uživatele GREEEN   Find more posts by GREEEN   Foto galerie člena GREEEN   Click here to Send GREEEN a Private Message   Add GREEEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

dudusek: moji rodicove, i kdyz docela majetni jsou, by mi nekoupili darek drazsi nez asi 1000Kc. dostal jsem na prani pajku (hodi se pri delani skrine taky), i kdyz ja jim dal treba DVD prehravac.

Ten byt jsem dostal od mesta na posledni chvili z poradniku. Pristi rok ho musim odkoupit, abych ho mohl pripadne pronajimat.

RESPECT!

Old Post 02-01-2005 v 15:46 PM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Příspěvek č. 46

A jinak jako OSVC jsem si udelal na konci roku taky radost: kopirka, 200GB HDD a DVD vypalovacka... Na vice jsem nemel a to me cekaji opet dane.

RESPECT!

Old Post 02-01-2005 v 15:47 PM
GODOT
Stálý Člen

Karma uživatele GODOT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

mno ja som dostal prakticky same oblecenie, ale take co som chcel. Najviac ma potesili tezky boty. By som v nich najradsej aj spal.

Old Post 02-01-2005 v 19:42 PM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shrek
Nový Člen

Karma uživatele Shrek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

No ja dostal 2 vlajky Bobíka Marleyho!!! a hadry jako kazdej rok!! No a taky jsme byli na pulnocni !!! Otec mi splachnul 1g holanduje to vpici

Old Post 04-01-2005 v 10:36 AM
Shrek je offline   Profil uživatele Shrek   Find more posts by Shrek   Foto galerie člena Shrek   Click here to Send Shrek a Private Message   Add Shrek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás