Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V současné době nehulim už měsíc a půl.Sem rád že sem to tak dlouho vydržel a to i díky souhře náhod který já říkám osud.
Už se netěšim jak malý děcko až si zahulim,když si představim ten stav celkem už nic mi to neříká.Ale vim že když nastane psychická kryze budu mít tendence si zakouřit proto sem odstranil veškerý zásoby hula z mýho dosahu.
Postupem času se čím dál tím víc poznávám su psychicky vyrovnanější.Nacházím krásu ve věcech kde se ji dříve nepoznával.A závislost????Ta se postupně vytrácí.Nečekal sem že to bude tak snadný.Dřív sem závyděl lidem co si řeknou že přestanou a přestali ale pozdějš sem zjistil že ten důvod proč přestali byla věčinou jejich přítelkyně a jakmile se sni rozešli spadli do toho znova.Teď si jich nedokážu vážit,to byly pořád keci=kemo ty ses zase zhulenej........pro mě je hulení out apod.
Když budu chtít tak začnu znova,ale momentalne me to příliš neláká.A ta skutečnost že poznám sám sebe po dlouhý době jako nehuliče.....je jakoby bonus
Chcete znát pravdu?? těžcí huliči jako já neřestávjí(snažím se tohle pravidlo vyvrátit)
Když slyšim někoho jak říká.....přestal sem bylo to pro mě snadný nic mi to nedávalo atak.(tohle slyšim docela často a je mi z toho zle) jedná se věčinou o člověka co si zakouřil jednou dvakrát na diskotece a nezapadl tak docela mezi huliče.
To bych chtěl vidět jak by se jim přestávalo kdyby je někdo 5x deně přemlouval aby si zahulili (jak se to stává třeba mě)
Závěr závislost tady jistě je ale po čase odpírání se na ní dá zapomenout
Este pred tym ako som zacal hulit MJ tak som mal chronicke depresie(ci ako sa to vola) a mal som poruchy spanku(spal som asi 2-3 hodiny). Kamarat mi poradil, ze na nespavost je velmi dobra MJ. Tak som to vyskusal a velmi mi to pomohlo. Zacal som to uzivat castejsie(1-krat do tyzdna) a depresie tiez zmizli. Takto asi 2-3-krat tyzdenne som hulil asi rok. Ale potom mi na to prisli rodicia a zakazali mi to. Nehulim asi mesiac a depresie sa zase vratili a nespavost s nou. Teraz prezivam hrozne obdobia. Myslim ze o psychickej zavislosti sa neda hovorit ale chut na marihuanu mam stale. Velmi rad by som to zase zacal brat ale rodicia nedovolia. A o depresiach im nebudem hovorit.
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"
pyromen: je tady jeste jedna varianta - ze proste zakaz jednoduse porusis. nevim, jestli mas situaci nejak komplikovanejsi, protoze jinak by si to asi zkusil i bez me rady ale snad neni problem (kdyz uz treba nemuzes pestovat doma) se jednou tydne domluvit s kamaradama a jit "na prochazku"...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
No lenze ja teraz budem chodit na testy. A ked mi zistia ze to stale berem, foter mi prestane platit skolu a mozem ist na nejaku ucnovku.
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"
pyromen: no jasne, testy ... to uz ti fakt zbyva to vse se snazit vysvetlit, ze ti to pomaha a neskodi vic nez kdybys chodil na ucnak... preju hodne stesti a drzim palce at to dobre dopadne..
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
na jednu stranu to tak klidne nazvu, rad si ám nebo závislej, mně to přijde jako jedno a to samý,.. a jinak? ted si dávám pauzu, mám z asebou měsíc, ještě nekončím, ani nezačínám,... až bude chuť začnu a naopak.
Jak už tady (a i jinde) bylo psáno na MJ jsem závislej psychycky, nepodlamujou se mi kolena, nekradu, ... když si nezahulím. Čaj piju taky každej den a kdybych si ráno neuvařil tak celej den budu nesvůj a nikdo neříká ať už toho nechám, ba naopak. Podle definic mě přijde že psychická závislost nutně vzniká na všem příjemným (čokoláda, sport, ....) tak nevím co s tím pořád všichni mají. Skoro si troufám říci že jsem hrdej na to že jsem na MJ psych. závilsej :-°)
ja zatial nie som zavisly. hulim uz od 16, o mesiac mam 21 a zatial som nikdy nepotreboval surne zahulit. mal som prepinaky, ked som aj pol roka nehulil a uplne v poho. teraz som nehulil dva mesiace ale tak som sa rozbil...
no umna sa toho od prveho prispevku(v tomto threade) dosť zmenilo-od urody som hulil3mesiace denne nonstop a začiatkom decembra som zistil že sa umna objavila slabšia zavislosť-sice mi nieje zle,nemam sračku,neboli ma hlava ale nemožem prestať myslieť na to ako si naťahujem vodnicu.Mam strašnu chuť na pohulo,rano je to prva vec čo ma napadne a tak...
asi tyžden dozadu som začal stym bojovať(už ma to začalo moc srať)-zvišnu ganju som nechal u spolahliveho (najlepšieho kama)-aby som si nemohol napiecť hocikedy ked pride chuť a zvišok urody(0,5l pohar)je zakopany a nevykopem ho skor ako koncom jari.-PROSTE CHCE TO DLHU PAUZU
Naposledy upravil loweNature 03-01-2005 v 10:20 AM
nevim jestli zrovna abstak, ale myslim si, ze pokud hulite alespon 2 roky (ja 3 roky, z toho rok kazdej den), tak po nejakym case zjistite, ze vynechat den je docela v poho, ale druhy uz je trosku tezsi a treba celej tejden se skoro vubec neda (pokud teda nejsem nemocnej, to nemam na huleni ani pomysleni). Obcas kdyz si treba ty 2 az 3 dny nezahulim, sem takovej agresivnejsi, ale jinak vsechno v poho. A mozna je to jen touhou po ritualu, protoze baleni, strihani, huleni....to je prece fajn hi!!
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com
To mas recht. Ja uz taham od vojny cca 11 rok a posledni 3-4 roky je min. jeden ubaleny cervik na denim poradku. A kdyz vynecham dva-tri dny.... ....myslim si, ze jsem necudil snad cely rok! Je fakt, ze sleduji uz delsi dobu, ze to ma vliv na moji celkovou pohodu. Pokud chci byt v dokonale POHO, tak si proste smotnu. Jo a vcera jsem konecne prastil s cigarama. Proste toho bylo uz moc. Zustanu je u ZELENEHO