Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 23 24 25 26 27 »
Autor
Téma 
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 385

Jey

Zařaď se do fronty

Old Post 24-12-2004 v 10:48 AM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 386

Jey: Hezky popis toho nad cim obcas premysli vetsina z nas. Mam to taky tak.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 24-12-2004 v 11:43 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 387

Sketch: huš lenochu, jen pěkně pěstuj a starej se o to, takhle by to bylo moc jednoduchý

Já jsem deviant i bez hulení

Old Post 27-12-2004 v 21:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 388

V současné době nehulim už měsíc a půl.Sem rád že sem to tak dlouho vydržel a to i díky souhře náhod který já říkám osud.
Už se netěšim jak malý děcko až si zahulim,když si představim ten stav celkem už nic mi to neříká.Ale vim že když nastane psychická kryze budu mít tendence si zakouřit proto sem odstranil veškerý zásoby hula z mýho dosahu.
Postupem času se čím dál tím víc poznávám su psychicky vyrovnanější.Nacházím krásu ve věcech kde se ji dříve nepoznával.A závislost????Ta se postupně vytrácí.Nečekal sem že to bude tak snadný.Dřív sem závyděl lidem co si řeknou že přestanou a přestali ale pozdějš sem zjistil že ten důvod proč přestali byla věčinou jejich přítelkyně a jakmile se sni rozešli spadli do toho znova.Teď si jich nedokážu vážit,to byly pořád keci=kemo ty ses zase zhulenej........pro mě je hulení out apod.
Když budu chtít tak začnu znova,ale momentalne me to příliš neláká.A ta skutečnost že poznám sám sebe po dlouhý době jako nehuliče.....je jakoby bonus

Chcete znát pravdu?? těžcí huliči jako já neřestávjí(snažím se tohle pravidlo vyvrátit)
Když slyšim někoho jak říká.....přestal sem bylo to pro mě snadný nic mi to nedávalo atak.(tohle slyšim docela často a je mi z toho zle) jedná se věčinou o člověka co si zakouřil jednou dvakrát na diskotece a nezapadl tak docela mezi huliče.
To bych chtěl vidět jak by se jim přestávalo kdyby je někdo 5x deně přemlouval aby si zahulili (jak se to stává třeba mě)

Závěr závislost tady jistě je ale po čase odpírání se na ní dá zapomenout

Old Post 28-12-2004 v 20:44 PM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pyromen
Stálý Člen

Karma uživatele Pyromen - 0% Pěstitelská

hmm.. Příspěvek č. 389

Este pred tym ako som zacal hulit MJ tak som mal chronicke depresie(ci ako sa to vola) a mal som poruchy spanku(spal som asi 2-3 hodiny). Kamarat mi poradil, ze na nespavost je velmi dobra MJ. Tak som to vyskusal a velmi mi to pomohlo. Zacal som to uzivat castejsie(1-krat do tyzdna) a depresie tiez zmizli. Takto asi 2-3-krat tyzdenne som hulil asi rok. Ale potom mi na to prisli rodicia a zakazali mi to. Nehulim asi mesiac a depresie sa zase vratili a nespavost s nou. Teraz prezivam hrozne obdobia. Myslim ze o psychickej zavislosti sa neda hovorit ale chut na marihuanu mam stale. Velmi rad by som to zase zacal brat ale rodicia nedovolia. A o depresiach im nebudem hovorit.

"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"

Prevzaté z filmu Americká krása

Old Post 29-12-2004 v 00:16 AM
Pyromen je offline   Profil uživatele Pyromen   Find more posts by Pyromen   Foto galerie člena Pyromen   Click here to Send Pyromen a Private Message   Add Pyromen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 390

Proc jim o tom nereknes?

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 29-12-2004 v 09:49 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 391

Drzim palce.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 29-12-2004 v 09:59 AM
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

pyromen: je tady jeste jedna varianta - ze proste zakaz jednoduse porusis. nevim, jestli mas situaci nejak komplikovanejsi, protoze jinak by si to asi zkusil i bez me rady ale snad neni problem (kdyz uz treba nemuzes pestovat doma) se jednou tydne domluvit s kamaradama a jit "na prochazku"...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 29-12-2004 v 13:11 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pyromen
Stálý Člen

Karma uživatele Pyromen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 393

No lenze ja teraz budem chodit na testy. A ked mi zistia ze to stale berem, foter mi prestane platit skolu a mozem ist na nejaku ucnovku.

"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"

Prevzaté z filmu Americká krása

Old Post 29-12-2004 v 14:13 PM
Pyromen je offline   Profil uživatele Pyromen   Find more posts by Pyromen   Foto galerie člena Pyromen   Click here to Send Pyromen a Private Message   Add Pyromen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 394

pyromen: no jasne, testy ... to uz ti fakt zbyva to vse se snazit vysvetlit, ze ti to pomaha a neskodi vic nez kdybys chodil na ucnak... preju hodne stesti a drzim palce at to dobre dopadne..

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 29-12-2004 v 15:12 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 395

na jednu stranu to tak klidne nazvu, rad si ám nebo závislej, mně to přijde jako jedno a to samý,.. a jinak? ted si dávám pauzu, mám z asebou měsíc, ještě nekončím, ani nezačínám,... až bude chuť začnu a naopak.

lObOtomI

Old Post 30-12-2004 v 14:42 PM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 396

Jak už tady (a i jinde) bylo psáno na MJ jsem závislej psychycky, nepodlamujou se mi kolena, nekradu, ... když si nezahulím. Čaj piju taky každej den a kdybych si ráno neuvařil tak celej den budu nesvůj a nikdo neříká ať už toho nechám, ba naopak. Podle definic mě přijde že psychická závislost nutně vzniká na všem příjemným (čokoláda, sport, ....) tak nevím co s tím pořád všichni mají. Skoro si troufám říci že jsem hrdej na to že jsem na MJ psych. závilsej :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 30-12-2004 v 16:13 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 397

ja zatial nie som zavisly. hulim uz od 16, o mesiac mam 21 a zatial som nikdy nepotreboval surne zahulit. mal som prepinaky, ked som aj pol roka nehulil a uplne v poho. teraz som nehulil dva mesiace ale tak som sa rozbil...

Old Post 30-12-2004 v 16:48 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

no umna sa toho od prveho prispevku(v tomto threade) dosť zmenilo-od urody som hulil3mesiace denne nonstop a začiatkom decembra som zistil že sa umna objavila slabšia zavislosť-sice mi nieje zle,nemam sračku,neboli ma hlava ale nemožem prestať myslieť na to ako si naťahujem vodnicu.Mam strašnu chuť na pohulo,rano je to prva vec čo ma napadne a tak...

asi tyžden dozadu som začal stym bojovať(už ma to začalo moc srať)-zvišnu ganju som nechal u spolahliveho (najlepšieho kama)-aby som si nemohol napiecť hocikedy ked pride chuť a zvišok urody(0,5l pohar)je zakopany a nevykopem ho skor ako koncom jari.-PROSTE CHCE TO DLHU PAUZU

Naposledy upravil loweNature 03-01-2005 v 10:20 AM

Old Post 02-01-2005 v 13:03 PM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MFT
Stálý Člen

Karma uživatele MFT - 15% Pěstitelská

Pohodička abstak???? Příspěvek č. 399

nevim jestli zrovna abstak, ale myslim si, ze pokud hulite alespon 2 roky (ja 3 roky, z toho rok kazdej den), tak po nejakym case zjistite, ze vynechat den je docela v poho, ale druhy uz je trosku tezsi a treba celej tejden se skoro vubec neda (pokud teda nejsem nemocnej, to nemam na huleni ani pomysleni). Obcas kdyz si treba ty 2 az 3 dny nezahulim, sem takovej agresivnejsi, ale jinak vsechno v poho. A mozna je to jen touhou po ritualu, protoze baleni, strihani, huleni....to je prece fajn hi!!

1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com

Old Post 02-01-2005 v 13:33 PM
MFT je offline   Profil uživatele MFT   Find more posts by MFT   Foto galerie člena MFT   Click here to Send MFT a Private Message   Add MFT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MFT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Termit
Nový Člen

Karma uživatele Termit - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 400

To mas recht. Ja uz taham od vojny cca 11 rok a posledni 3-4 roky je min. jeden ubaleny cervik na denim poradku. A kdyz vynecham dva-tri dny.... ....myslim si, ze jsem necudil snad cely rok! Je fakt, ze sleduji uz delsi dobu, ze to ma vliv na moji celkovou pohodu. Pokud chci byt v dokonale POHO, tak si proste smotnu. Jo a vcera jsem konecne prastil s cigarama. Proste toho bylo uz moc. Zustanu je u ZELENEHO

Old Post 02-01-2005 v 13:47 PM
Termit je offline   Profil uživatele Termit   Find more posts by Termit   Foto galerie člena Termit   Click here to Send Termit a Private Message   Add Termit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 23 24 25 26 27 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás