Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hodnoceni vsech moznych papirku na baleni brcek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Do čeho točíte..?
Ocb
Smoking
Jína značka
Jedině dýmka
rolls
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od lubomír
Ptal se mne kámoš, co se zabývá obchodem, jestli bych moh´ hodit dotaz na Groweru, zda je dobrej nápad vyrobit sety krátkejch Smokingů s filtrama. Jestli prej by to někdo kupoval.

Pochybuju. Co já vim tak nikdo z lidí co znám si stovkáče v setu s filtrama nekupuje, natož by asi kupoval malý pejpry s filtrama

citace:
Původní příspěvek od lubomír
A stejnej dotaz se týká i dlouhejch papírků. Jestli radši balíte špeka, jak se dá, nebo si občas koupíte i sety s dlouhejma Smokingama, příp. OCBéčkama.

Zodpovězeno výše.

"jako vždy i dnes"

Old Post 08-12-2004 v 06:38 AM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Black OCB-the best,a rizla+ jsou taky cool..ale kdyz nic lepsiho momentalne neni tak neco smotnem z vazek ale nedoporucuju

Old Post 08-12-2004 v 06:45 AM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

2 cannabio: vážky nejsou tak špatný čéčé. Navíc u stovkáčů se vcelku snažily přidat i nějaký to lepidlo. A že je tam nějakej dehet? to asi jo zas takovej profík nejsu a když máš v drobnej jen 7 korun 100's vážky to jistí. Normálně používám smokingi barvy zlaté ,ale většinou si vezmu ty který na mě ta baba z tý svý bódy vystrčí :3)

Old Post 08-12-2004 v 06:54 AM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wandrej
Stálý Člen

Karma uživatele wandrej - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Zlatý smokingy,nebo OCB černý.A kolik myslíte že se u nás prodá papírků?To je hrozný jak STÁT přesně ví kolik se toho zamotá :-)

Old Post 08-12-2004 v 09:39 AM
wandrej je offline   Profil uživatele wandrej   Find more posts by wandrej   Foto galerie člena wandrej   Click here to Send wandrej a Private Message   Add wandrej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

ja zlaty smoky nebo cerny ocb nebo nekonecny ocb ty sou asi nej, utrhnes kolik potrebujes, libovka

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 08-12-2004 v 09:49 AM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paran
Stálý Člen

Karma uživatele Paran - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

no nejhorší papírky který jsem kdy měl byli Egiptský 70 Sfinga mají na obalu piramidu a pred ní sfingu hohnocení 1-10, -10 takovýho dehtu jsem snat nenašel ani ve váškách.
Jinak hodnocení 8/10 mají u mne černý OCB
8/10 mají u mne roll OCB
9/10 mají u mne zlatý Smoking mapírek je tak akorát
širokej a lepěj pěkně

Old Post 08-12-2004 v 11:31 AM
Paran je offline   Profil uživatele Paran   Find more posts by Paran   Foto galerie člena Paran   Click here to Send Paran a Private Message   Add Paran to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paran! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aidampower
Stálý Člen

Karma uživatele Aidampower - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Ja používám smoking -pure hamp a nebo zlatý smokingi spokojenost nejvic.

Old Post 08-12-2004 v 15:32 PM
Aidampower je offline   Profil uživatele Aidampower   Find more posts by Aidampower   Foto galerie člena Aidampower   Click here to Send Aidampower a Private Message   Add Aidampower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iboy
Stálý Člen

Karma uživatele iboy - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Světle modrý rolovací rizla - docela dost tlustej papirek, zato rolovací a extra širokej takže velice dobrej na megapora, při žilce (osobáčkovi) je ten papirek docela cejtit, obal mi přípomíná výrobky z 80.let. Známka: 4

Black roll ocb - rolovací, tenký, šířka klasická, dobře se z nic motaj jak žilky tak i pořádný póra, papírek neni cejtit,lepení super, nenápadnej stylovej obal. Známka: 9

Smoking de luxe: perfektní papírky, škoda že nedělaj rolovací, výbornej obal,šířka klasika, ideální na středně velký ale i malý pórka, lepení nezklame.Známka 10

Bob Marley - nepovedený výrobek snažící se vydělat na jméně. Papírky jsou široký, ale tlustý. Lepení totálně na hovno, při větším olíznutí se trhaj. Známka 5

Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.

...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )

Old Post 08-12-2004 v 15:46 PM
iboy je offline   Profil uživatele iboy   Find more posts by iboy   Foto galerie člena iboy   Click here to Send iboy a Private Message   Add iboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abcd...
Stálý Člen

Karma uživatele abcd... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Driv jsem balil do cernejch smokingů, kdyz jsem jeste umel balit jenom normalne (jsou dobry, nejsou moc siroky, takze toho papiru tam neni tolik), ted uz umim na backa, takze balim do tohodle, lepej dobre, a je to nekonecnej papir, asi tri metry Kamos mi je doporucil... Cena se lisi asi o osm korun od normalnich dlouhejch papirku... Hodnoceni 9,5 z 10

Možná trochu profláknutý, ale platit to bude navzdy:
Zasad si sám, když já potkám cizí kytku tak nejvejš ochutnám, zasad si sám, hnusnejm krysám, co trávu kradou tudle radu dávám: zasaď si sáááám!!!!
Pánové z V.T.Marvin

70w sodik, mini bubbler 3,5 l
70w v hline, ganja

Old Post 08-12-2004 v 17:07 PM
abcd... je offline   Profil uživatele abcd...   Find more posts by abcd...   Foto galerie člena abcd...   Click here to Send abcd... a Private Message   Add abcd... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

legalize dope make paper Příspěvek č. 58

Ja sem prispusobivi clovek,ale jestli sou na na trhu spatny pairky tak to sou kratky samsony/u važek kratasu to nekomentuji/

Old Post 08-12-2004 v 17:28 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubomír
Nový Člen

Karma uživatele lubomír - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

2 iboy:
Cerny Smokingy de Luxe rolovací už maj v trafice NON STOP na Letné naproti Letenskému tunelu přes silnici na rohu vpravo. Maj tam i OCB rolovací a mraky dalších papírků.
Doporučuji se tam mrknout.
Koneckonců, dělá tam i "Jara".

Search yourself..

Old Post 08-12-2004 v 21:53 PM
lubomír je offline   Profil uživatele lubomír   Find more posts by lubomír   Foto galerie člena lubomír   Click here to Send lubomír a Private Message   Add lubomír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Ńejvetsi sity jsou Rizzli a Bob marley.....tak bili ocb a cerveny smokingy....jinak to jde ale do tohohle na bekra nemate sanci.....naliznes a nelepi nebo se roztrhbnou.

Old Post 09-12-2004 v 09:39 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FroNy
Stálý Člen

Karma uživatele FroNy - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

To B3tl: Kde jsi sehnal TU PARADNI KRABICKU?????????? musim ji mit nutně!!!

Jinak hlasuji pro zlate smoky.

Jedy strikes back!

Old Post 10-12-2004 v 09:27 AM
FroNy je offline   Profil uživatele FroNy   Find more posts by FroNy   Foto galerie člena FroNy   Click here to Send FroNy a Private Message   Add FroNy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abcd...
Stálý Člen

Karma uživatele abcd... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Dela_Negro: A to pises komu? Jestli myslis ty OCB, tak ty lepej vyborne... Me nikdy nefungovaly spis cerveny smokingy...

Možná trochu profláknutý, ale platit to bude navzdy:
Zasad si sám, když já potkám cizí kytku tak nejvejš ochutnám, zasad si sám, hnusnejm krysám, co trávu kradou tudle radu dávám: zasaď si sáááám!!!!
Pánové z V.T.Marvin

70w sodik, mini bubbler 3,5 l
70w v hline, ganja

Old Post 11-12-2004 v 11:19 AM
abcd... je offline   Profil uživatele abcd...   Find more posts by abcd...   Foto galerie člena abcd...   Click here to Send abcd... a Private Message   Add abcd... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

tak po serii OT a jinej kecu se vratime k původnímu ůčelu tohoto tematu , že Realist

tak od shora

OCB SLIM
9/10 Klasické rice papers

CIZEH
8/10 celkem slušne papirky , dobře chutnaj k hašiši

GOLD WARP
10/10 a pro gurmány lahůdka , zabalíte doma , na baru zapalite a okolí nic nepozná

TRIBAL JOB
8/10 celkem slušné papírky , zvlášní chut

KULU
9/10 Klasické barvy , dobré vlastnosti

KING JOB
8/10 trochu jine , ale stejné vlastnosti

jinak samozřejmě používam i ostatní OCB včetně roll , Smokingi žlutý , stříbrný , černý atd atd .

Hlava

Naposledy upravil Hlava 11-12-2004 v 18:47 PM

Old Post 11-12-2004 v 18:37 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alcatelx
Stálý Člen

Karma uživatele Alcatelx - 0% Pěstitelská

Dotaz Papírky.. Příspěvek č. 64

Zajímalo by mě jaké máte neoblíbenější pírky...

Na trhu jich je oprawdu spousta od wášek po smoking deluxe ..

Já osobně balim do ÖCB black.

Ale třeba Bob Marley papírky se mi snad wžiwotě nepodařilo zalepit,ale design maj dobrej to zas jo..

Motto:

Myslet, pak az mluvit..

Old Post 08-07-2005 v 19:29 PM
Alcatelx je offline   Profil uživatele Alcatelx   Find more posts by Alcatelx   Foto galerie člena Alcatelx   Click here to Send Alcatelx a Private Message   Add Alcatelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás