Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od lubomír Ptal se mne kámoš, co se zabývá obchodem, jestli bych moh´ hodit dotaz na Groweru, zda je dobrej nápad vyrobit sety krátkejch Smokingů s filtrama. Jestli prej by to někdo kupoval.
Pochybuju. Co já vim tak nikdo z lidí co znám si stovkáče v setu s filtrama nekupuje, natož by asi kupoval malý pejpry s filtrama
citace:
Původní příspěvek od lubomír A stejnej dotaz se týká i dlouhejch papírků. Jestli radši balíte špeka, jak se dá, nebo si občas koupíte i sety s dlouhejma Smokingama, příp. OCBéčkama.
2 cannabio: vážky nejsou tak špatný čéčé. Navíc u stovkáčů se vcelku snažily přidat i nějaký to lepidlo. A že je tam nějakej dehet? to asi jo zas takovej profík nejsu a když máš v drobnej jen 7 korun 100's vážky to jistí. Normálně používám smokingi barvy zlaté ,ale většinou si vezmu ty který na mě ta baba z tý svý bódy vystrčí :3)
no nejhorší papírky který jsem kdy měl byli Egiptský 70 Sfinga mají na obalu piramidu a pred ní sfingu hohnocení 1-10, -10 takovýho dehtu jsem snat nenašel ani ve váškách.
Jinak hodnocení 8/10 mají u mne černý OCB
8/10 mají u mne roll OCB
9/10 mají u mne zlatý Smoking mapírek je tak akorát
širokej a lepěj pěkně
Světle modrý rolovací rizla - docela dost tlustej papirek, zato rolovací a extra širokej takže velice dobrej na megapora, při žilce (osobáčkovi) je ten papirek docela cejtit, obal mi přípomíná výrobky z 80.let. Známka: 4
Black roll ocb - rolovací, tenký, šířka klasická, dobře se z nic motaj jak žilky tak i pořádný póra, papírek neni cejtit,lepení super, nenápadnej stylovej obal. Známka: 9
Smoking de luxe: perfektní papírky, škoda že nedělaj rolovací, výbornej obal,šířka klasika, ideální na středně velký ale i malý pórka, lepení nezklame.Známka 10
Bob Marley - nepovedený výrobek snažící se vydělat na jméně. Papírky jsou široký, ale tlustý. Lepení totálně na hovno, při větším olíznutí se trhaj. Známka 5
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )
Driv jsem balil do cernejch smokingů, kdyz jsem jeste umel balit jenom normalne (jsou dobry, nejsou moc siroky, takze toho papiru tam neni tolik), ted uz umim na backa, takze balim do tohodle, lepej dobre, a je to nekonecnej papir, asi tri metry Kamos mi je doporucil... Cena se lisi asi o osm korun od normalnich dlouhejch papirku... Hodnoceni 9,5 z 10
Možná trochu profláknutý, ale platit to bude navzdy:
Zasad si sám, když já potkám cizí kytku tak nejvejš ochutnám, zasad si sám, hnusnejm krysám, co trávu kradou tudle radu dávám: zasaď si sáááám!!!!
Pánové z V.T.Marvin
2 iboy:
Cerny Smokingy de Luxe rolovací už maj v trafice NON STOP na Letné naproti Letenskému tunelu přes silnici na rohu vpravo. Maj tam i OCB rolovací a mraky dalších papírků.
Doporučuji se tam mrknout.
Koneckonců, dělá tam i "Jara".
Ńejvetsi sity jsou Rizzli a Bob marley.....tak bili ocb a cerveny smokingy....jinak to jde ale do tohohle na bekra nemate sanci.....naliznes a nelepi nebo se roztrhbnou.
Dela_Negro: A to pises komu? Jestli myslis ty OCB, tak ty lepej vyborne... Me nikdy nefungovaly spis cerveny smokingy...
Možná trochu profláknutý, ale platit to bude navzdy:
Zasad si sám, když já potkám cizí kytku tak nejvejš ochutnám, zasad si sám, hnusnejm krysám, co trávu kradou tudle radu dávám: zasaď si sáááám!!!!
Pánové z V.T.Marvin