Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
delusion
Nový Člen

Karma uživatele delusion - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Jak to tu tak ctu,..tak premejslim o tom,ze dohadovat se kvuli koureni fakt nema smysl..ja sama hulim,ale celkem malo a muj typek huli dost..ze zacatku sem ho silene omezovala a buzerovala..a az posledni dobou sem pochopila,ze kazdej ma svuj styl zivota takze pokud to de snazim se to maximalne tolerovat a je to lepsi..i kdyz nekdy mi to furt stvetak peace

Old Post 28-09-2004 v 10:12 AM
delusion je offline   Profil uživatele delusion   Find more posts by delusion   Foto galerie člena delusion   Click here to Send delusion a Private Message   Add delusion to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ahoy
Stálý Člen

Karma uživatele Ahoy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Myslím, že je ale lepší, když jeden hulí a druhý ne nebo trochu, protože po pravdě bych nechtěl hulit každej den se svou holkou...připadalo by mi, že už nemůžeme vymyslet nějakou zábavu, než jenom oba zmaštění...a spíš by mi to připadalo taky jako kdybych hulil s kámošama a kámoškama, než před svou milou před kterou mám respekt a úctu........

piss on peace

Old Post 29-09-2004 v 11:44 AM
Ahoy je offline   Profil uživatele Ahoy   Find more posts by Ahoy   Foto galerie člena Ahoy   Click here to Send Ahoy a Private Message   Add Ahoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

To je nejake rozporuplne. Huleni povazujes za neco co neni tve holky hodno? Ke svym kamaradum necitis respekt a uctu? Tvoje holka neni tvym kamaradem? :-)

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 29-09-2004 v 15:58 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bitalin
Nový Člen

Karma uživatele bitalin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Na tuto otazku uz muselo odpovedet uz hodne lidi s timto zajmem o prirodu.Nebudu se vykecavat.Nic by se nemelo hrotit.Kazdy je sam strujcem sveho stesti.Tohle by mela druha stramna chapat a kdyz ne....i kompromisy existuji.Vsechno je jen o psychyce to si zapamatujte VSICHNI!

Old Post 08-12-2004 v 16:36 PM
bitalin je offline   Profil uživatele bitalin   Find more posts by bitalin   Foto galerie člena bitalin   Click here to Send bitalin a Private Message   Add bitalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

Moje mi to nezakazala,ale kdyz jsem byl s ni zkoureny jak colek tak z toho moc happy nebyla..takze hulim kdyz s ni nejsem a jsem oba spolu moc stastni..skoro jako telenovela

Old Post 08-12-2004 v 17:16 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

Nebo si najit takovou rostu ktera bude pokurovat s vama.........

Old Post 09-12-2004 v 08:16 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paran
Stálý Člen

Karma uživatele Paran - 14% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 167

To je jednoduchý teda když nejsou děti.
''buť mne pochopís a šla jsi do toho vztahu s tim že hulim, nebo mne nepochopíš a tedy jdi. Bude to pro mne stráta, bude to bolet, ale na zemi jsou pochody a cikly který se nemeněj. K tomu že přestanu hulit musim dojít sám a ne že mne někdo bude nutit.''
Tohle bych (jsem) jí řekl

(bohužel toto jsem už byl prinucen řešit )

Old Post 09-12-2004 v 08:55 AM
Paran je offline   Profil uživatele Paran   Find more posts by Paran   Foto galerie člena Paran   Click here to Send Paran a Private Message   Add Paran to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paran! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 168

paran: přesně tak, vztahy se zakládají na vzájemným pochopení, a ne takový to, "až spolu budeme, tak toho necháš"

Old Post 09-12-2004 v 09:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Příspěvek č. 169

To ramon:presne tak ¨ty ji taky muzes zakazat nosit kalhotky.a musela by nosit jenom tangace .......

Old Post 09-12-2004 v 09:13 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Hmm. Nevim, ale moje milá to bere trochu jinak. Jí štve jenom ta hospoda. "Pět piv jo??" se ptá udiveně s výrazem v očích jakobych měl bejt už po smrti. "No pět" povidám( dvě dycky zatajuju ). "Tě zajímá jenom ta hospoda kokodák kokodák". Znáte ne. Hulčo tak nějak proplouvá v našem vztahu v klídku. Spíš sem na vážkách, jestli nedělám chybu, když jí občas nechám, aby to taky zkusila, jelikož než mě potkala, tak znala marihuanu jenom ze školních letáků. Taky mě občas rozsekne, když je naštvaná poté co dám známýmu na špeka. "Ti toho takhle moc nezbite" povidá. No ale nebudem dělat závěry. Je oproti mě o 6 let mladší, na jaře maturuje. Uvidíme s čim příde pak.

"jako vždy i dnes"

Old Post 09-12-2004 v 12:22 PM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

h, mel sem problem, no proste ganja nebo ja, vyber si.
no reknu to strucne, nez se to vyresilo rezesli sme se uplne kuli necemu jinemu smula no
btw: gajna tentokrat vyhrala... jinak bych dal prednost tomu vztahu.

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 09-12-2004 v 13:08 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nidecker
Stálý Člen

Karma uživatele nidecker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

Jak to tady tak procitam, zjistuju, ze si muzu gratulovat. Nikdy jsem nebyl postavenej pred volbu typu: bud prestanes delat XXX nebo smytec. Jsme spolu skoro 3 roky a stale pohudka. A abych se drzel tematu - huleni je dulezita soucast naseho vztahu

Old Post 09-12-2004 v 13:52 PM
nidecker je offline   Profil uživatele nidecker   Find more posts by nidecker   Foto galerie člena nidecker   Click here to Send nidecker a Private Message   Add nidecker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

pozeram ze sme sa tu stretli viaceri s tym istym problemom.
moja holka mi to vykrikuje uz fakt skoro vzdy ked hulim ( hulim len vecer , ked idem pozerat TV ...alebo ak som bol na nejakej akcii)
ale jej prve slova ktore mi povie ked dojdem a pozre na mna su ...
ty si zase hulil! a uz je ohen na streche, uz sa somnou nebavi alebo zacne tie reci ako ma to dojebava, ze ma to oblbuje a ze ma ta trava uz uplne opantala a som zavisli ..... no ved to urcite poznate. takto sa to vleci uz fakt 2 roky a stale nepochopila ze to nejde zmenit len tak ked si ona zmysli. ja prestnem ked budem chciet alebo musiet. A reci - bud ja alebo ona uz na mna neplatia. to je iba ubohe vydieranie ktorym sa nic nevyriesi. kedysi hulila sem-tam somnou ale teraz uplne prestala aby mi dokazala ze sa to da a ze to nepotrebuje k zivotu.
ja uz neviem co jej povedat lebo to vacsinou konci hadkou a tym ze odidem do druhej izby napucit fajku a zhulit sa este viac. sice som to v poslednej dobe DOST HODNE obmedzil ale ona furt aby som prestal. a ako tu uz nikto pisal ked povolis si v keli. budes potom musiet povolit zas u inej veci a potom inej .....atd. takze ak dakto nasiel sposob ako presvedcit zensku aby uz to pochopila alebo sa s tim zmierila tak to sem dajte. urcite sa to zide viacerym

Old Post 09-12-2004 v 14:06 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

kazdopadně je nahovno, jestli ti dava fakt na výber - bud ona nebo tvá 2. láska, nenazývala bych to přímo vydiranim(nebo ano?), spíše nátlakem...(předpokládám že slečna asi vůbec nepálí???)
ale jestli pálíš mocmocmoc tak se taky nesmíš divit...
hodně zdaru
p.s. ženský nejsou sobecky

Old Post 10-12-2004 v 11:20 AM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wandrej
Stálý Člen

Karma uživatele wandrej - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Aleš:myslim že čas hraje spíš proti Tobě...

Old Post 10-12-2004 v 17:38 PM
wandrej je offline   Profil uživatele wandrej   Find more posts by wandrej   Foto galerie člena wandrej   Click here to Send wandrej a Private Message   Add wandrej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Příspěvek č. 176

vymenil bych cokoliv za poradnou milou divku....vzdal byych se vseho...

Old Post 15-12-2004 v 09:57 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás