Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak to tu tak ctu,..tak premejslim o tom,ze dohadovat se kvuli koureni fakt nema smysl..ja sama hulim,ale celkem malo a muj typek huli dost..ze zacatku sem ho silene omezovala a buzerovala..a az posledni dobou sem pochopila,ze kazdej ma svuj styl zivota takze pokud to de snazim se to maximalne tolerovat a je to lepsi..i kdyz nekdy mi to furt stvetak peace
Myslím, že je ale lepší, když jeden hulí a druhý ne nebo trochu, protože po pravdě bych nechtěl hulit každej den se svou holkou...připadalo by mi, že už nemůžeme vymyslet nějakou zábavu, než jenom oba zmaštění...a spíš by mi to připadalo taky jako kdybych hulil s kámošama a kámoškama, než před svou milou před kterou mám respekt a úctu........
To je nejake rozporuplne. Huleni povazujes za neco co neni tve holky hodno? Ke svym kamaradum necitis respekt a uctu? Tvoje holka neni tvym kamaradem? :-)
Na tuto otazku uz muselo odpovedet uz hodne lidi s timto zajmem o prirodu.Nebudu se vykecavat.Nic by se nemelo hrotit.Kazdy je sam strujcem sveho stesti.Tohle by mela druha stramna chapat a kdyz ne....i kompromisy existuji.Vsechno je jen o psychyce to si zapamatujte VSICHNI!
Moje mi to nezakazala,ale kdyz jsem byl s ni zkoureny jak colek tak z toho moc happy nebyla..takze hulim kdyz s ni nejsem a jsem oba spolu moc stastni..skoro jako telenovela
To je jednoduchý teda když nejsou děti.
''buť mne pochopís a šla jsi do toho vztahu s tim že hulim, nebo mne nepochopíš a tedy jdi. Bude to pro mne stráta, bude to bolet, ale na zemi jsou pochody a cikly který se nemeněj. K tomu že přestanu hulit musim dojít sám a ne že mne někdo bude nutit.''
Tohle bych (jsem) jí řekl
Hmm. Nevim, ale moje milá to bere trochu jinak. Jí štve jenom ta hospoda. "Pět piv jo??" se ptá udiveně s výrazem v očích jakobych měl bejt už po smrti. "No pět" povidám( dvě dycky zatajuju ). "Tě zajímá jenom ta hospoda kokodák kokodák". Znáte ne. Hulčo tak nějak proplouvá v našem vztahu v klídku. Spíš sem na vážkách, jestli nedělám chybu, když jí občas nechám, aby to taky zkusila, jelikož než mě potkala, tak znala marihuanu jenom ze školních letáků. Taky mě občas rozsekne, když je naštvaná poté co dám známýmu na špeka. "Ti toho takhle moc nezbite" povidá. No ale nebudem dělat závěry. Je oproti mě o 6 let mladší, na jaře maturuje. Uvidíme s čim příde pak.
h, mel sem problem, no proste ganja nebo ja, vyber si.
no reknu to strucne, nez se to vyresilo rezesli sme se uplne kuli necemu jinemu smula no
btw: gajna tentokrat vyhrala... jinak bych dal prednost tomu vztahu.
Jak to tady tak procitam, zjistuju, ze si muzu gratulovat. Nikdy jsem nebyl postavenej pred volbu typu: bud prestanes delat XXX nebo smytec. Jsme spolu skoro 3 roky a stale pohudka. A abych se drzel tematu - huleni je dulezita soucast naseho vztahu
pozeram ze sme sa tu stretli viaceri s tym istym problemom.
moja holka mi to vykrikuje uz fakt skoro vzdy ked hulim ( hulim len vecer , ked idem pozerat TV ...alebo ak som bol na nejakej akcii)
ale jej prve slova ktore mi povie ked dojdem a pozre na mna su ...
ty si zase hulil! a uz je ohen na streche, uz sa somnou nebavi alebo zacne tie reci ako ma to dojebava, ze ma to oblbuje a ze ma ta trava uz uplne opantala a som zavisli ..... no ved to urcite poznate. takto sa to vleci uz fakt 2 roky a stale nepochopila ze to nejde zmenit len tak ked si ona zmysli. ja prestnem ked budem chciet alebo musiet. A reci - bud ja alebo ona uz na mna neplatia. to je iba ubohe vydieranie ktorym sa nic nevyriesi. kedysi hulila sem-tam somnou ale teraz uplne prestala aby mi dokazala ze sa to da a ze to nepotrebuje k zivotu.
ja uz neviem co jej povedat lebo to vacsinou konci hadkou a tym ze odidem do druhej izby napucit fajku a zhulit sa este viac. sice som to v poslednej dobe DOST HODNE obmedzil ale ona furt aby som prestal. a ako tu uz nikto pisal ked povolis si v keli. budes potom musiet povolit zas u inej veci a potom inej .....atd. takze ak dakto nasiel sposob ako presvedcit zensku aby uz to pochopila alebo sa s tim zmierila tak to sem dajte. urcite sa to zide viacerym
kazdopadně je nahovno, jestli ti dava fakt na výber - bud ona nebo tvá 2. láska, nenazývala bych to přímo vydiranim(nebo ano?), spíše nátlakem...(předpokládám že slečna asi vůbec nepálí???)
ale jestli pálíš mocmocmoc tak se taky nesmíš divit...
hodně zdaru
p.s. ženský nejsou sobecky