Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zazitky z MHD
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
recol
Stálý Člen

Karma uživatele recol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

no ja som v autobuse pil, maximalne cigu, ale hulit to sa mi nezda velmi rozumne...
ked idem v mhd skureny tak mam pocit ze sa na mna vsetci pozeraju a vsetci vedia ze som v strasne tazkej a je z toho straaaasna schyza

\_recol___/

Old Post 06-12-2004 v 21:05 PM
recol je offline   Profil uživatele recol   Find more posts by recol   Foto galerie člena recol   Click here to Send recol a Private Message   Add recol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele recol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wladimir518
Stálý Člen

Karma uživatele Wladimir518 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Nemám zážitek z MHD, ale z ňákýho vlaku, jeli sme s kámošemá asi 50 na skupinovou jízdenku, kterou si prej koupíme u průdčího (O.K. dobrej nápad aspoň už stihnem tenhle vlak nebudem tu čekat jak dementi na další)
po ujetý polovině přišel průvodčí a vaší jízdenku prosím sem ukázal na kámoše vedle, von zas na jinýho a ten, že si jí koupíme a průvodčí cože? prosim to si děláte srandu.....hehe no asi to byl nějakej psycho matroš.....

Old Post 06-12-2004 v 22:56 PM
Wladimir518 je offline   Profil uživatele Wladimir518   Find more posts by Wladimir518   Foto galerie člena Wladimir518     Add Wladimir518 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ilek
Nový Člen

Karma uživatele Ilek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Nedivim se že kvuli takovejm lidem jako seš ty lulugang si lidi myslej že ty lidi co kouři tu trávu jsou divny.
´Ja mam největší kotle v housence (troleji) jelikož jezdím na černo už asi 2 roky a když potkate zmaštěny eRko je to fakt nemil honí se mi potom hlavou hafec věcí jenom ne jak uniknout a po dvou letý praxe je to v pohodě a o vlaku nemluvim

Old Post 07-12-2004 v 10:18 AM
Ilek je offline   Profil uživatele Ilek   Find more posts by Ilek   Foto galerie člena Ilek   Click here to Send Ilek a Private Message   Add Ilek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Vsak ja sem divny..fakt sorry za to ze kvuli takym maslum jako ja si to lidi mysli..fsak uz to nedelam tak v klidu...hlavne sem happy ze tu pisete tolik prispevku protoze cestovat v mhd nebo vlaku je psycho..treba ja casto cestuju vlakem a to se neobejde bez zahulu vetsinou si zahulim na hajzliku a jdu si sednout do prazdneho kurackeho kupecka to je nej..treba jednou sem takhle jel a sedim v kk a mel sem u sebe prvotridni brcko a nechtelo se mi az na WC tak sem se pekne rozvalil pres 2sedacky a zacal jsem ho palit,pak sem si zapalil cigo a faram..najednou se zacnou otvirat dvere od kupecka a v nich benga!..ja maximalne vystihovany co chcou,jelikoz sem u sebe mel asi 3g zeli,a cekam co bude..nejdriv chteli moji obcanku,za kterou me totalne zdupali,protože je fakt v dost drsnem stavu,pote mi sdelili ze priste mi za to napari pokotu az 1000,- ja uz byl fakt dost huste vyhaldeny a oni se me zeptali jestli vim proc prisli.ja na to ze nevim a jeden z nich odpovi jestli si doma taky davam nohy na sedacku!!!...coze?!to sem fakt nedal..pak me jeste pokarali za obcanku a odesli..proste debilni PCR

Old Post 07-12-2004 v 10:37 AM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

no ja s kamosem sme jednou jeli uplne natriskanou tramvaji a potrebovali sme uz vystupovat a na vyzvy typu sdovolenim a pardon potrebujem vystupovat nigdo nereagoval tak kamos (ma asi dva metry anaky centaky navic) najednou zarval na celou tramvaj uhni pico a my sme asi po pul minute cumeni na sebe spadli do ulicky kera se najednou utvorila a dostali sme silenej zachvat smichu a nezvladli sme vystupit tak sme beztak prisli pozde tak takovou srandu sem nezazil uz nigdy v zivote
mear vlček

Old Post 07-12-2004 v 12:27 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Belial
Stálý Člen

Karma uživatele Belial - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Minulý úterý sem se vracel ráno na kolej hodně mimozní stavík a vidim u zastávky měststký busák, tak k němu běžim a vytahuju kartičku na městskou a pípám a du dál. Řidič se otočil seřval mě že na kartě nemám prachy (snad to vbylo to co řval byl sem fuckt mimo ) tak sem vystoupil a až pak sem si fšim že to byl meziměstskej a já bych jel do 30 km vzdálenýho města, tak sem šel na další zastávku a čekám na městskou, ale nastoupil sem do blbýho čísla a odjel sem asi kilák dál od koleje než sem byl u tý zastávky. Dorazil sem v půl osmý ráno. Docela na houbeleec tyhle busáky.

Old Post 07-12-2004 v 13:54 PM
Belial je offline   Profil uživatele Belial   Find more posts by Belial   Foto galerie člena Belial   Click here to Send Belial a Private Message   Add Belial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Treba ti chtel pomoct.

Old Post 10-12-2004 v 11:31 AM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

abyste se neposrali že si zapálil v MHD no a co !
Já to nikdy neudělal ale nijak mě to nesere ale srát se do někoho že rád buzeruje Déčka taky nebudu !
(sorry za ten slovník)

Jinak v MHD je sranda jednou sme jeli ze školy a šla revizorka pár lidí chytla a když došla ke kamarádovi kterej měl v levé ruce šlupku od banánu (neměl jízdenku) tak se na něj podívala řekla dobrý a šla dál nejvíc

Jinak zrovna dneska sem se málem popral před trolejbuse s jedním dědkem - zastavoval trolej a von mě normálně málem vobrousdil vo něj čelo ! tak sem na něj zařval co děláš ty vole ( fakt sem se lek) ale v tu chvíli se do mě pustilo 10 důchodců at sem slušněj ! no příště si vemu vobušek a srovnám je tam všechny - to je samozřejmě sranda !

za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]

Old Post 14-12-2004 v 15:52 PM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

Kohout: nic proti tobě, ale co třeba nějaký ohledy na ostatní? Ty na týhle smutný planetě snad žiješ sám?

Jinak se mi stala hustá věc v trolejbusu. Jeli sme do města ze školy, zpálený jak papriky a na jedný zastávce nastoupil týpek a na mě Zdary, jak je? já na něj koukal jak spadlej z višně, jenom jsem mu odpověděl na pozdrav a na kámoše jenom Ty vole, kdo to je? kámoš nevěděl, taxme normálně jeli dál, ale to už s tim nesouvisí. Až pozdějš jsem zjistil, že jde o týpky, kterýmu jsem byl na maturáku (taky zmatlanej)

Old Post 14-12-2004 v 16:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

k.o.h.o.u.t.:
Mas to u me alespon nekdo kdo se me zastane,takove veci se stvaji kdyz je clovek v pi.i a pak se o to s nekym podeli a dostane zdupa..nerikam ze je to v poradku zapalit si v buse ale stalo se a nekteri se s toho mohli pos..t..DIKY za podporu

Old Post 14-12-2004 v 18:15 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deckardph
Stálý Člen

Karma uživatele Deckardph - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Mno tohle se stalo zase me ve vlaku jel sem takle jednou do skoli jako kazdej vsedni den s kamosema v kupecku a jeden bali brcko ma to vsechno rozlozeny na tom stolecku a kdyz uz jen dosaval zbytek z filmovky tak prisel pruvodci kamos to hned vsechno zacal schovavat a ten pruvodsi byl to takovej dredar povida kluci az to budete myt hotovi tak se stavte vedle v kupecku tak sme se tam stavili zahulili s nim a von nam na pamatku dal neco malo do filmovky

Old Post 14-12-2004 v 18:36 PM
Deckardph je offline   Profil uživatele Deckardph   Find more posts by Deckardph   Foto galerie člena Deckardph   Click here to Send Deckardph a Private Message   Add Deckardph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

to ja jednou jel vecernim trolejbusem no a najednou typek votevre desky s vykresama a zacne do nich blejt.... a co jsme delali na zastavce sme ho vykopli ven stihnul jeste poblejt dvere

Old Post 15-12-2004 v 10:06 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Dneska se mi stala psycho vec pri jizde busem:jel jsem vyhuleny od kamose a sedel jsem ve predu a kdyz se blizil autobus k zastavce tak jsem dostal haldu ze jedu s mamou v aute a ona vzdycky odboci pred zastavkou na parkoviste..samozrejme jsem jel busem ktery na parking neodbocuje a ja na toho ridice:,,kam zas jedes?"..ten na me hodil nechapavy pohled mi doslo co jsem rekl tak jsem se rychle nahrnul ke dverim a vystoupil..venku jsem dostal drsny zachvat smichu..ridic se na me naposled podival a poklepal se na cele,tak jsem radsi sel dom

Old Post 16-12-2004 v 18:03 PM
herr tribulik
Nový Člen

Karma uživatele herr tribulik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Guten Tag, Ich bin Herr Tribulik und grüße alle. Besonders Herrn Martinkin=lulugang.

Old Post 20-12-2004 v 13:49 PM
herr tribulik je offline   Profil uživatele herr tribulik   Find more posts by herr tribulik   Foto galerie člena herr tribulik   Click here to Send herr tribulik a Private Message   Add herr tribulik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Guten tag herr tribulik!

Old Post 20-12-2004 v 13:57 PM
Lung Killer
Stálý Člen

Karma uživatele Lung Killer - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

palit to v mhd je pro k.k.ty ceho tim docilite???

Old Post 21-12-2004 v 18:33 PM
Lung Killer je offline   Profil uživatele Lung Killer   Find more posts by Lung Killer   Foto galerie člena Lung Killer   Click here to Send Lung Killer a Private Message   Add Lung Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás