Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja som v autobuse pil, maximalne cigu, ale hulit to sa mi nezda velmi rozumne...
ked idem v mhd skureny tak mam pocit ze sa na mna vsetci pozeraju a vsetci vedia ze som v strasne tazkej a je z toho straaaasna schyza
Nemám zážitek z MHD, ale z ňákýho vlaku, jeli sme s kámošemá asi 50 na skupinovou jízdenku, kterou si prej koupíme u průdčího (O.K. dobrej nápad aspoň už stihnem tenhle vlak nebudem tu čekat jak dementi na další)
po ujetý polovině přišel průvodčí a vaší jízdenku prosím sem ukázal na kámoše vedle, von zas na jinýho a ten, že si jí koupíme a průvodčí cože? prosim to si děláte srandu.....hehe no asi to byl nějakej psycho matroš.....
Nedivim se že kvuli takovejm lidem jako seš ty lulugang si lidi myslej že ty lidi co kouři tu trávu jsou divny.
´Ja mam největší kotle v housence (troleji) jelikož jezdím na černo už asi 2 roky a když potkate zmaštěny eRko je to fakt nemil honí se mi potom hlavou hafec věcí jenom ne jak uniknout a po dvou letý praxe je to v pohodě a o vlaku nemluvim
Vsak ja sem divny..fakt sorry za to ze kvuli takym maslum jako ja si to lidi mysli..fsak uz to nedelam tak v klidu...hlavne sem happy ze tu pisete tolik prispevku protoze cestovat v mhd nebo vlaku je psycho..treba ja casto cestuju vlakem a to se neobejde bez zahulu vetsinou si zahulim na hajzliku a jdu si sednout do prazdneho kurackeho kupecka to je nej..treba jednou sem takhle jel a sedim v kk a mel sem u sebe prvotridni brcko a nechtelo se mi az na WC tak sem se pekne rozvalil pres 2sedacky a zacal jsem ho palit,pak sem si zapalil cigo a faram..najednou se zacnou otvirat dvere od kupecka a v nich benga!..ja maximalne vystihovany co chcou,jelikoz sem u sebe mel asi 3g zeli,a cekam co bude..nejdriv chteli moji obcanku,za kterou me totalne zdupali,protože je fakt v dost drsnem stavu,pote mi sdelili ze priste mi za to napari pokotu az 1000,- ja uz byl fakt dost huste vyhaldeny a oni se me zeptali jestli vim proc prisli.ja na to ze nevim a jeden z nich odpovi jestli si doma taky davam nohy na sedacku!!!...coze?!to sem fakt nedal..pak me jeste pokarali za obcanku a odesli..proste debilni PCR
no ja s kamosem sme jednou jeli uplne natriskanou tramvaji a potrebovali sme uz vystupovat a na vyzvy typu sdovolenim a pardon potrebujem vystupovat nigdo nereagoval tak kamos (ma asi dva metry anaky centaky navic) najednou zarval na celou tramvaj uhni pico a my sme asi po pul minute cumeni na sebe spadli do ulicky kera se najednou utvorila a dostali sme silenej zachvat smichu a nezvladli sme vystupit tak sme beztak prisli pozde tak takovou srandu sem nezazil uz nigdy v zivote
mear vlček
Minulý úterý sem se vracel ráno na kolej hodně mimozní stavík a vidim u zastávky měststký busák, tak k němu běžim a vytahuju kartičku na městskou a pípám a du dál. Řidič se otočil seřval mě že na kartě nemám prachy (snad to vbylo to co řval byl sem fuckt mimo ) tak sem vystoupil a až pak sem si fšim že to byl meziměstskej a já bych jel do 30 km vzdálenýho města, tak sem šel na další zastávku a čekám na městskou, ale nastoupil sem do blbýho čísla a odjel sem asi kilák dál od koleje než sem byl u tý zastávky. Dorazil sem v půl osmý ráno. Docela na houbeleec tyhle busáky.
abyste se neposrali že si zapálil v MHD no a co !
Já to nikdy neudělal ale nijak mě to nesere ale srát se do někoho že rád buzeruje Déčka taky nebudu !
(sorry za ten slovník)
Jinak v MHD je sranda jednou sme jeli ze školy a šla revizorka pár lidí chytla a když došla ke kamarádovi kterej měl v levé ruce šlupku od banánu (neměl jízdenku) tak se na něj podívala řekla dobrý a šla dál nejvíc
Jinak zrovna dneska sem se málem popral před trolejbuse s jedním dědkem - zastavoval trolej a von mě normálně málem vobrousdil vo něj čelo ! tak sem na něj zařval co děláš ty vole ( fakt sem se lek) ale v tu chvíli se do mě pustilo 10 důchodců at sem slušněj ! no příště si vemu vobušek a srovnám je tam všechny - to je samozřejmě sranda !
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
Kohout: nic proti tobě, ale co třeba nějaký ohledy na ostatní? Ty na týhle smutný planetě snad žiješ sám?
Jinak se mi stala hustá věc v trolejbusu. Jeli sme do města ze školy, zpálený jak papriky a na jedný zastávce nastoupil týpek a na mě Zdary, jak je? já na něj koukal jak spadlej z višně, jenom jsem mu odpověděl na pozdrav a na kámoše jenom Ty vole, kdo to je? kámoš nevěděl, taxme normálně jeli dál, ale to už s tim nesouvisí. Až pozdějš jsem zjistil, že jde o týpky, kterýmu jsem byl na maturáku (taky zmatlanej)
k.o.h.o.u.t.:
Mas to u me alespon nekdo kdo se me zastane,takove veci se stvaji kdyz je clovek v pi.i a pak se o to s nekym podeli a dostane zdupa..nerikam ze je to v poradku zapalit si v buse ale stalo se a nekteri se s toho mohli pos..t..DIKY za podporu
Mno tohle se stalo zase me ve vlaku jel sem takle jednou do skoli jako kazdej vsedni den s kamosema v kupecku a jeden bali brcko ma to vsechno rozlozeny na tom stolecku a kdyz uz jen dosaval zbytek z filmovky tak prisel pruvodci kamos to hned vsechno zacal schovavat a ten pruvodsi byl to takovej dredar povida kluci az to budete myt hotovi tak se stavte vedle v kupecku tak sme se tam stavili zahulili s nim a von nam na pamatku dal neco malo do filmovky
to ja jednou jel vecernim trolejbusem no a najednou typek votevre desky s vykresama a zacne do nich blejt.... a co jsme delali na zastavce sme ho vykopli ven stihnul jeste poblejt dvere
Dneska se mi stala psycho vec pri jizde busem:jel jsem vyhuleny od kamose a sedel jsem ve predu a kdyz se blizil autobus k zastavce tak jsem dostal haldu ze jedu s mamou v aute a ona vzdycky odboci pred zastavkou na parkoviste..samozrejme jsem jel busem ktery na parking neodbocuje a ja na toho ridice:,,kam zas jedes?"..ten na me hodil nechapavy pohled mi doslo co jsem rekl tak jsem se rychle nahrnul ke dverim a vystoupil..venku jsem dostal drsny zachvat smichu..ridic se na me naposled podival a poklepal se na cele,tak jsem radsi sel dom