Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejlepší jídla
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

já když jsem zhulená tak sežeru naprosto všechno, ale je nejhorší že mi to vždycky drhne v krku a nemůžu to nikdy spolknout ale stejně to snimnejvíc žeru čokoládu, tyčky, bebečka koko a rohlík mi strašně nechutná....

Old Post 13-05-2004 v 21:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaydee
Stálý Člen

Karma uživatele jaydee - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

no ja milujem akukolvek jedlo .. hlavne zemiakove chipsy (slovakia su najlepsie ... nie vsak koli tomu slovakia ) ..

potom Bounty... potom Snickers.. potom 3bit ... a vlastne akukolvek cokoladu

ked mam nejaky menej zabijacky model, tak si aj spravim krupicu ... to je super zradlo ...

a dnes si spravim grilovane parky ))))

Old Post 14-05-2004 v 13:22 PM
jaydee je offline   Profil uživatele jaydee   Find more posts by jaydee   Foto galerie člena jaydee   Click here to Send jaydee a Private Message   Add jaydee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

takze prindu domu ,okamzite beru piti ... klasika ,pak se teprve podivam co mam vubec v lednici a beru hermelin ,poud tam sou jeste nejaky doroty ktery by me zajimaly tak ty taky ,pak nasleduje spis... tam obvykle bramburky(co nejvic) a bananky v cokolade ,na konec si udelam sackovou polivku

pak du ke kompiku a tam to sezeru,proste jenom sedim nic nedelam a zeru... to mi vydrzi do vecera vklidu pak vecere a ve spanku nocni prestavky na jidlo

kupodivu vubec netloustnu ,spis hubnu )

Old Post 14-05-2004 v 14:53 PM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
g.ismylife
Stálý Člen

Karma uživatele g.ismylife - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

jsem stejnej, je to zabavny...sezeru na co prijdu

Old Post 14-05-2004 v 15:46 PM
g.ismylife je offline   Profil uživatele g.ismylife   Find more posts by g.ismylife   Foto galerie člena g.ismylife   Click here to Send g.ismylife a Private Message   Add g.ismylife to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

najlepsie su chalky so syrom (lunex-taveny syr) alebo so smotanou.
1. to dost rychlo zasyti
2. zhulenym to chuti ako bozska ambrozia
3. nezostavaju v hube potom tie cudne chute

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Old Post 14-05-2004 v 15:48 PM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Mno lenici radši ani v tomhle stavu nevidět, ale když už?Tak cokoliv co je po ruce ne?Mno, ale nejraději mám na pití multivitamín nebo džus, nebo proste obyč neperlivou vodu, to asi nejčastějš a žrádlo?Čína..?Hm?Hlavně nic smaženýho..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 14-05-2004 v 20:23 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

No nevim ja sem dnes s kamosem meli pekne prace s rolovanim a tak v mezicasu jsem si upekli hodne hodne dobrou roladu.

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 12-06-2004 v 20:56 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

My si kazdorocne s kamosem vyjedem na kolach na prehradu, je tam
nad brehem takova nejaka budka s plochou strechou, s nadhernym vyhledem, tam si vylezem, zhulime se do krajnosti, kecame, zerem, kourime a zerem a zerem a kourime a kecame a kourime a zerem a zerem a kdyz dojdou jitrnice, tak zerem pařížák a kourime a kecame a zerem, pak naky ovoce a zerem a jeste zahulime a kdyz vsechno dojde, tak slezem dolu a jedem domu. Cestou jeste kecame, u baraku kourime a kdyz uz je kazdy doma, tak zerem a zerem a pred spanim hulime.

p s y c h o 8 4

Old Post 16-09-2004 v 21:27 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elis :-i
Stálý Člen

Karma uživatele elis :-i - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

No mezi moje top jídla patří jednoznačně smaženej květák, celozrnná bageta s medem, sušenky polomáčenky, pizza (nejlepší je šunková nebo pořádně pálivá), čokoláda, chleba pořádně obloženej sejrem a salámem... ale jinak vlastně cokoliv No a kámoš si dycky hrozně dává hermelín, ten taky není špatnej

Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."

Old Post 19-09-2004 v 10:35 AM
elis :-i je offline   Profil uživatele elis :-i   Find more posts by elis :-i   Foto galerie člena elis :-i   Click here to Send elis :-i a Private Message   Add elis :-i to your buddy list     Navštiv homepage uživatele elis :-i! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
keny5
Nový Člen

Karma uživatele keny5 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

asi najlepsie na nahulku je cerstvy banan so slahackou a nutelou nebo roztopenou cokoladou....

pritel je zrovna v amsterdamu a ja na netu...hulim asi 3 roky...jamaica mne naucila vysmaknout si chvilky....

Old Post 19-09-2004 v 18:04 PM
keny5 je offline   Profil uživatele keny5   Find more posts by keny5   Foto galerie člena keny5   Click here to Send keny5 a Private Message   Add keny5 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
keny5
Nový Člen

Karma uživatele keny5 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

hruskovy dzus,monte,kakao.....

Old Post 19-09-2004 v 18:21 PM
keny5 je offline   Profil uživatele keny5   Find more posts by keny5   Foto galerie člena keny5   Click here to Send keny5 a Private Message   Add keny5 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sibannak
Nový Člen

Karma uživatele sibannak - 0% Pěstitelská

žravka? Příspěvek č. 76

Tak to ja měl dneska teda solidní žravku a nacpal jsem do sebe jen: 2 velky krajice chleba namazany Pribinou, na kazdem z krajicu jsem mel asi 8 kolecek Herkulesu,,nato sem loup vanilkový pudink,2 tatranky a dva velký kusy štrůdlu - splách sem to 0,5l hanácky kyselky - kreuter nebo tak nějak se to menuje...)

Old Post 19-09-2004 v 20:32 PM
sibannak je offline   Profil uživatele sibannak   Find more posts by sibannak   Foto galerie člena sibannak   Click here to Send sibannak a Private Message   Add sibannak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Předevčerem se to přehnal s mlíkem tak sem to zakrmil !!! 2 kilama čokolády !!! a pohoda.

Old Post 19-09-2004 v 22:16 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckymeg
Stálý Člen

Karma uživatele luckymeg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Tak s timhle mam wzdycky shpatny zkushenosti. Ja kdyz to jidlo newidim tak dobry, ale jakmile pridu domu, tak takowy to nutkani jit a womrknout lednici tam proste ye! ... No - snim cokoliw, ale nejradshi mam zmrzku, protoze si na ni strashne uliiiitnu. Bananky w czokolade taky dobry, ... a piti? Mhmm... treba dzusiiiky, nebo czajiiiik, kafiiiczko je paradni... ale i woda stacziii... hlawne ne bublinky!

Old Post 13-10-2004 v 21:57 PM
luckymeg je offline   Profil uživatele luckymeg   Find more posts by luckymeg   Foto galerie člena luckymeg   Click here to Send luckymeg a Private Message   Add luckymeg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

luckymeg: co máte všichni proti bublinkám? Mě obyčejná voda nedělá dobře na žaludek, minimálně si do ní musím dát citrón

Mno, zmazanej sežeru úplně cokoliv. Nejradši ale mám hermelín, nejlíp s nějakou dobrou paštikou. K tomu čerstvej rohlík...
V poslední době sleduju, že moje chuťový buňky jsou pořád náročnější a náročnější. Posledně jsem na posezení zdlábnul dvě pizzy a bylo mi to málo.
No a k pití je nejlepší TopTopic

Old Post 14-10-2004 v 07:28 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Napadlo vás někdy, proč ta žravka je? Není to třeba tím, že když to přeženete, tak pomáhá cukr a céčko, takže tělo si tou žravkou do sebe hromadí cukr aby se zbavilo intoxikace, čemuž napomáhá i znásobený chuťový požitek.....???

Old Post 14-10-2004 v 11:01 AM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás