Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já když jsem zhulená tak sežeru naprosto všechno, ale je nejhorší že mi to vždycky drhne v krku a nemůžu to nikdy spolknout ale stejně to snimnejvíc žeru čokoládu, tyčky, bebečka koko a rohlík mi strašně nechutná....
takze prindu domu ,okamzite beru piti ... klasika ,pak se teprve podivam co mam vubec v lednici a beru hermelin ,poud tam sou jeste nejaky doroty ktery by me zajimaly tak ty taky ,pak nasleduje spis... tam obvykle bramburky(co nejvic) a bananky v cokolade ,na konec si udelam sackovou polivku
pak du ke kompiku a tam to sezeru,proste jenom sedim nic nedelam a zeru... to mi vydrzi do vecera vklidu pak vecere a ve spanku nocni prestavky na jidlo
najlepsie su chalky so syrom (lunex-taveny syr) alebo so smotanou.
1. to dost rychlo zasyti
2. zhulenym to chuti ako bozska ambrozia
3. nezostavaju v hube potom tie cudne chute
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Mno lenici radši ani v tomhle stavu nevidět, ale když už?Tak cokoliv co je po ruce ne?Mno, ale nejraději mám na pití multivitamín nebo džus, nebo proste obyč neperlivou vodu, to asi nejčastějš a žrádlo?Čína..?Hm?Hlavně nic smaženýho..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
My si kazdorocne s kamosem vyjedem na kolach na prehradu, je tam
nad brehem takova nejaka budka s plochou strechou, s nadhernym vyhledem, tam si vylezem, zhulime se do krajnosti, kecame, zerem, kourime a zerem a zerem a kourime a kecame a kourime a zerem a zerem a kdyz dojdou jitrnice, tak zerem pařížák a kourime a kecame a zerem, pak naky ovoce a zerem a jeste zahulime a kdyz vsechno dojde, tak slezem dolu a jedem domu. Cestou jeste kecame, u baraku kourime a kdyz uz je kazdy doma, tak zerem a zerem a pred spanim hulime.
No mezi moje top jídla patří jednoznačně smaženej květák, celozrnná bageta s medem, sušenky polomáčenky, pizza (nejlepší je šunková nebo pořádně pálivá), čokoláda, chleba pořádně obloženej sejrem a salámem... ale jinak vlastně cokoliv No a kámoš si dycky hrozně dává hermelín, ten taky není špatnej
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."
Tak to ja měl dneska teda solidní žravku a nacpal jsem do sebe jen: 2 velky krajice chleba namazany Pribinou, na kazdem z krajicu jsem mel asi 8 kolecek Herkulesu,,nato sem loup vanilkový pudink,2 tatranky a dva velký kusy štrůdlu - splách sem to 0,5l hanácky kyselky - kreuter nebo tak nějak se to menuje...)
Tak s timhle mam wzdycky shpatny zkushenosti. Ja kdyz to jidlo newidim tak dobry, ale jakmile pridu domu, tak takowy to nutkani jit a womrknout lednici tam proste ye! ... No - snim cokoliw, ale nejradshi mam zmrzku, protoze si na ni strashne uliiiitnu. Bananky w czokolade taky dobry, ... a piti? Mhmm... treba dzusiiiky, nebo czajiiiik, kafiiiczko je paradni... ale i woda stacziii... hlawne ne bublinky!
luckymeg: co máte všichni proti bublinkám? Mě obyčejná voda nedělá dobře na žaludek, minimálně si do ní musím dát citrón
Mno, zmazanej sežeru úplně cokoliv. Nejradši ale mám hermelín, nejlíp s nějakou dobrou paštikou. K tomu čerstvej rohlík...
V poslední době sleduju, že moje chuťový buňky jsou pořád náročnější a náročnější. Posledně jsem na posezení zdlábnul dvě pizzy a bylo mi to málo.
No a k pití je nejlepší TopTopic
Napadlo vás někdy, proč ta žravka je? Není to třeba tím, že když to přeženete, tak pomáhá cukr a céčko, takže tělo si tou žravkou do sebe hromadí cukr aby se zbavilo intoxikace, čemuž napomáhá i znásobený chuťový požitek.....???