Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co dělat gdyž se to přežene
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Rejkr
Nový Člen

Karma uživatele Rejkr - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 49

Asi je jedno co si člověk vezme...hlavně že si myslí že se mu udělá líp..vsugeruje si že se mu udělá líp a trochu líp se mu udělá...je to jako s haldama a schýzama...když do někoho budu hučet že tam v lese vidim srnku tak se zadívá a za chvilku jí taky uvidí...jednou se mi stalo že sem zahulil s kámoškou a já pak na ní ukázal prset a řekl:Ty se dneska nezvedneš ze země...za pár chvil byla celá zelená a dělalo se jí špatně...ale pak to rozdejchala takže pohoda...) no co...hlavně si nepřipouštět že mi je blbě a je to...ikdyž v tom stavu to zas tak lehký neni....ččao

Old Post 29-09-2004 v 12:28 PM
Rejkr je offline   Profil uživatele Rejkr   Find more posts by Rejkr   Foto galerie člena Rejkr   Click here to Send Rejkr a Private Message   Add Rejkr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paran
Stálý Člen

Karma uživatele Paran - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Hmm jsem asi divnej když cejtim že jsem moc tak nekdo z mejch kákošů
přijde s hláškou ''no jeste by jsme mohly dát brko'' no a to se pokom
prohulim do stavu kdy asi nejsem moc zhulenej. Tohle je dobrý vychytat když řídíš.
Nicméně jsem odolnej druh,

Old Post 29-09-2004 v 21:43 PM
Paran je offline   Profil uživatele Paran   Find more posts by Paran   Foto galerie člena Paran   Click here to Send Paran a Private Message   Add Paran to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paran! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zet
Nový Člen

Karma uživatele Zet - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

vym ze to tady bude snad 100 ale ja kdyz se prehulim i vozeru (a je zima) tak se snazim proste telo ochladit co nejvic .. (neze bych si lehal do snehu z toho by byl nakej zapal plic a kdo by chtel mit z plic srance ktery neudrzej prda nikdo tak to neprehanejte) staci tak 10-15 min s kratkym trickem na prijemnym mrazivim vzdousku vzdycky se zaseknu na dejchání a výfuku par ) ,po par minutách si uvedomim ze uz stav zvladam a je vsechno v poho ..
kdyz neni zima tak se snazim bejt s lidma ktery me uklidní a ne me zdepkujou depkukujou )

..........k do hulí tak blbne kdo nehulí tak z ostatních zblbne ....
(výde to nastejno)

Old Post 03-10-2004 v 07:01 AM
Zet je offline   Profil uživatele Zet   Find more posts by Zet   Foto galerie člena Zet   Click here to Send Zet a Private Message   Add Zet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Zet: přesně! Studený čerstvý vzdoušek, to mi taky v těhle případech vždycky výborně pomůže! A taky je nutné si udělat co největší pohodlí, povolit pásek, na chvíli se zout atp...
Také je celkem příznačné, jak když už se někdy vyjímečně dostaví tak silná nevolnost, že dochází ke zvracení, pak člověk cítí velkou úlevu.

Projekt šatník 250W (9. kolo - fin) • out2002out2003out2004out2006rašelina jako pH-Dědkova matkárna II Pěstuj konopí, posílíš mír!

Old Post 03-10-2004 v 08:52 AM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rejkr
Nový Člen

Karma uživatele Rejkr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Zet:Jo to je taky fakt...třeba s kámošema dáme brčko a pak deme do hospy hrát fotbálek...já se u hry vždycky hodně zahřeju a pak je mi fakt hic....tak jdu ven a lítám venku jen v triku a všichni se mě ptaj jestli mi třeba neni kosa... jen se směju....

Old Post 03-10-2004 v 12:14 PM
Rejkr je offline   Profil uživatele Rejkr   Find more posts by Rejkr   Foto galerie člena Rejkr   Click here to Send Rejkr a Private Message   Add Rejkr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hobo
Nový Člen

Karma uživatele hobo - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

mne byva zle s hulenia len ked je miesane s tabakom,nakolko som nefajciar (tabaku). To,ale nebyva vzdy.zatial som sa s toho vždy v pohode vyspal.

Old Post 03-10-2004 v 13:21 PM
hobo je offline   Profil uživatele hobo   Find more posts by hobo   Foto galerie člena hobo   Click here to Send hobo a Private Message   Add hobo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aidampower
Stálý Člen

Karma uživatele Aidampower - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 55

No tkahle je to jednoduchy kdyz jsi doma-lehnu a spim porpipade si odskocim napit se a max. se trosku vyblit ale co kdyz ses nekde ve statlu(meste) v klubiku.Domu pulhodinka MHD a na pesky ani pomysleni to je potom zapletka panecku

Old Post 04-10-2004 v 18:16 PM
Aidampower je offline   Profil uživatele Aidampower   Find more posts by Aidampower   Foto galerie člena Aidampower   Click here to Send Aidampower a Private Message   Add Aidampower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

urcite existuje daka protilatka ktrou by ta naslahaly napr. na pohotovosti keby to bolo fakt huste. -arytmia, utlm dychacieho centra.apod. neste dosi doktor ?

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 04-10-2004 v 20:02 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Jojo, dostaneš kapačku s vitamínama a glukózou, a podle reakce těla aji nějaké léky např. na tlak atd..

Old Post 04-10-2004 v 20:08 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
2Tick
Nový Člen

Karma uživatele 2Tick - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Ahoj, precetl jsem si peclive cele forum a tak ze me byl velky teoritik a dokonce se mi povedlo pomoct par kamosum, co to hodne prehnali. Ale hrala u nas "Nase vec" a to byla chyba. Nejdriv sme sli chlastat ke kamosce, tam sem vypil nejakych 9 velkych panaku slivovice, ale porad sem byl docela v pohode. Pak nasledovala prochazka k mistu konani koncertu -> taky vpohode. Potkal sem kamose, pokecali sme, vsechno dobry, ale kamen urazu nastal, kdyz se zacalo hulit -> prvni dva prdy byly v klidu, ale pak sem narazil na typy, kteri me pozvali na sklo, tak dalsi 2 prdy. Za 10 minut brutalni stavek, vsechno se mi tocilo, pomalu sem usinal, bylo mi spatne a reknu vam, ze tou dobou jsem nemel na nejaky cukr nebo citron ani pomysleni....

Z toho plyne:
-z konecrtu sem mel velky hovno, protoze sem ho celej problil na schodech
-nasi vec nechci ani videt aspon pul roku
-az pudu na dalsi koncert, tak jedine za strizliva
-na glukozu sem uplne zapomnel...

Old Post 04-10-2004 v 20:37 PM
2Tick je offline   Profil uživatele 2Tick   Find more posts by 2Tick   Foto galerie člena 2Tick   Click here to Send 2Tick a Private Message   Add 2Tick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

myslel som kokretnu protilatku, ze ked vedia z coho si f pici

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 04-10-2004 v 20:38 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

míchat sliovicu se zeleným je o.k., ale je špatně když se tak děje odděleně a až v těle, to je ti pak takový bordééél

Old Post 04-10-2004 v 20:41 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

No když vijou z čeho to máš, tak dostaneš stoprocentně ty vitamíny s glukózou. A když budeš mět štěstí na šetřivého doktora, tak Tě nechajou akorát tak chrápat hezky na zádech, k posteli dostaneš kýbl a vitaj...Ne, vážně, řeší se to buď injekcí nebo kapačkou s vitamínama a glukózou, popřípadě při komplikaci něco konkrétního dle potíží.

Old Post 04-10-2004 v 20:45 PM
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

já abych se toho zbavil mlíko tam je hodně bílkovin který to přebyjou jinak když to přeženu a chci bejt střízlivej tak se zliju a pak zebliju pomaha to svědčenej recept :0) mnohokrát

Old Post 06-10-2004 v 21:40 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Hlavně blití pomáhá!!! To je 100procentní vyúprošťovák

Old Post 06-10-2004 v 21:52 PM
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

přesně souhlasim s tebou De la Vastierre

Old Post 06-10-2004 v 23:17 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás