Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi je jedno co si člověk vezme...hlavně že si myslí že se mu udělá líp..vsugeruje si že se mu udělá líp a trochu líp se mu udělá...je to jako s haldama a schýzama...když do někoho budu hučet že tam v lese vidim srnku tak se zadívá a za chvilku jí taky uvidí...jednou se mi stalo že sem zahulil s kámoškou a já pak na ní ukázal prset a řekl:Ty se dneska nezvedneš ze země...za pár chvil byla celá zelená a dělalo se jí špatně...ale pak to rozdejchala takže pohoda...) no co...hlavně si nepřipouštět že mi je blbě a je to...ikdyž v tom stavu to zas tak lehký neni....ččao
Hmm jsem asi divnej když cejtim že jsem moc tak nekdo z mejch kákošů
přijde s hláškou ''no jeste by jsme mohly dát brko'' no a to se pokom
prohulim do stavu kdy asi nejsem moc zhulenej. Tohle je dobrý vychytat když řídíš.
Nicméně jsem odolnej druh,
vym ze to tady bude snad 100 ale ja kdyz se prehulim i vozeru (a je zima) tak se snazim proste telo ochladit co nejvic .. (neze bych si lehal do snehu z toho by byl nakej zapal plic a kdo by chtel mit z plic srance ktery neudrzej prda nikdo tak to neprehanejte) staci tak 10-15 min s kratkym trickem na prijemnym mrazivim vzdousku vzdycky se zaseknu na dejchání a výfuku par ) ,po par minutách si uvedomim ze uz stav zvladam a je vsechno v poho ..
kdyz neni zima tak se snazim bejt s lidma ktery me uklidní a ne me zdepkujou depkukujou )
..........k do hulí tak blbne kdo nehulí tak z ostatních zblbne ....
(výde to nastejno)
Zet: přesně! Studený čerstvý vzdoušek, to mi taky v těhle případech vždycky výborně pomůže! A taky je nutné si udělat co největší pohodlí, povolit pásek, na chvíli se zout atp...
Také je celkem příznačné, jak když už se někdy vyjímečně dostaví tak silná nevolnost, že dochází ke zvracení, pak člověk cítí velkou úlevu.
Zet:Jo to je taky fakt...třeba s kámošema dáme brčko a pak deme do hospy hrát fotbálek...já se u hry vždycky hodně zahřeju a pak je mi fakt hic....tak jdu ven a lítám venku jen v triku a všichni se mě ptaj jestli mi třeba neni kosa... jen se směju....
No tkahle je to jednoduchy kdyz jsi doma-lehnu a spim porpipade si odskocim napit se a max. se trosku vyblit ale co kdyz ses nekde ve statlu(meste) v klubiku.Domu pulhodinka MHD a na pesky ani pomysleni to je potom zapletka panecku
urcite existuje daka protilatka ktrou by ta naslahaly napr. na pohotovosti keby to bolo fakt huste. -arytmia, utlm dychacieho centra.apod. neste dosi doktor ?
Ahoj, precetl jsem si peclive cele forum a tak ze me byl velky teoritik a dokonce se mi povedlo pomoct par kamosum, co to hodne prehnali. Ale hrala u nas "Nase vec" a to byla chyba. Nejdriv sme sli chlastat ke kamosce, tam sem vypil nejakych 9 velkych panaku slivovice, ale porad sem byl docela v pohode. Pak nasledovala prochazka k mistu konani koncertu -> taky vpohode. Potkal sem kamose, pokecali sme, vsechno dobry, ale kamen urazu nastal, kdyz se zacalo hulit -> prvni dva prdy byly v klidu, ale pak sem narazil na typy, kteri me pozvali na sklo, tak dalsi 2 prdy. Za 10 minut brutalni stavek, vsechno se mi tocilo, pomalu sem usinal, bylo mi spatne a reknu vam, ze tou dobou jsem nemel na nejaky cukr nebo citron ani pomysleni....
Z toho plyne:
-z konecrtu sem mel velky hovno, protoze sem ho celej problil na schodech
-nasi vec nechci ani videt aspon pul roku
-az pudu na dalsi koncert, tak jedine za strizliva
-na glukozu sem uplne zapomnel...
No když vijou z čeho to máš, tak dostaneš stoprocentně ty vitamíny s glukózou. A když budeš mět štěstí na šetřivého doktora, tak Tě nechajou akorát tak chrápat hezky na zádech, k posteli dostaneš kýbl a vitaj...Ne, vážně, řeší se to buď injekcí nebo kapačkou s vitamínama a glukózou, popřípadě při komplikaci něco konkrétního dle potíží.
já abych se toho zbavil mlíko tam je hodně bílkovin který to přebyjou jinak když to přeženu a chci bejt střízlivej tak se zliju a pak zebliju pomaha to svědčenej recept :0) mnohokrát