Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
U me na to normalne prisli a rekli mi ze to hrozne vrci ale jinak jim to moc nevadi, este si delam prdel z mati kdyz ji rikam ze mi to nesmi zastipovat
Ale jinak se bojim faktury za proud abych si to nemusel platit sam
Hele, lidi, nemáte někdo nějaký zkušenosti ohledně pěstování travky indoor/outdoor, když ste pod dohledem rodiny, nebo nemáte nápad kam kytku schovat? Děkuji
ja som raz pestoval doma, pri okne, a myslel som si, ze na to mati nepride. Ked mala rastlinka asi 20 cm, zacali od nej prudit otazky, a ja som sa snazil to nejako vysvetlit, ze co to je. V spravach islo onedlho nieco o rastlinkach (niekomu nasli floydi indoor), a vtedy uz vedela na 100 percent, co je to. O par dni uz bola rastlinka v kontajnery. Skoda to sice nebola velka (bol to samec), ale od vtedy uz si mnou nie je ista. Takze pestovat indoor sa da jedine ak ti to rodicia toleruju, inak to nema vyznam. Skor ci neskor ti na to pridu. Preto si aj vacsina z nas hlada utocisko v prirode.
realita je dusevny stav cloveka, vyvolany nedostatkom thc
Najlepšie:Ja som sa s matkou dohodol že s toho budem vyrabat všelijake mastičky a tak nakoniec som matku presvedčil za 2 tyždne a teraz mam celkom pekny balkonik.:-)
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
Pokud jsi pod dohledem rodiny a tim dohledem myslis to co si myslim (;-)), tak bych nestrkal "pozadi" do vosiho hnizda a vyhledal utociste v prirode. Ostatne ja taky letos s domacim pestovanim (bez skrine, pod oknem) koncim - vysledek stejne za to nestoji (pravdepodobne teda stejne jako loni stat nebude), takze napriste dopreju kyticce svobodu, kterou si budu uzivat jak behem jejiho pestovani, tak po sklizni;-)
No, takle: Já měl schovaný kytky (jenom pod úsporkou v malý krabici) ve skříni... No, máti na to přišla jednou, pak sem zasadil znova, přišla na to podruhý, pak potřetí a řekla si, že to nemá smysl a radši mi to dovolila ) A teď už sem se dostal tak daleko, že mi povolila 70W sodík, takže sem spokojenej ) Akorát by vo tom nemusel vědět fotr...
Pomalu ale jistě na to rodiče připravuj, tvař se nevině a říkej že to je jen tak pro ozdobu a že to v žádnym případě nechceš hulit. Já takhle pěstím pár kytek za oknem.
Původní příspěvek od VeselaKopriva Pomalu ale jistě na to rodiče připravuj, tvař se nevině a říkej že to je jen tak pro ozdobu a že to v žádnym případě nechceš hulit. Já takhle pěstím pár kytek za oknem.
Kdyby to slo, jenze matka neuveri a vyhodi mi ti hned, jak uvidi prvni patro..... spis to na jare zacnu pestovat v prirode, mohl by mi nekdo poradit, jak s tim zacit, kdyz to mam z rizku?(dostal sem narizkovany kusy od kamose)
Já když jsem poprvé pěstil-doma za oknem,tak když se mě máma ptala,tak sem řikal že je to rajče.Podezřívavě na mě koukala,ale asi mi to věřila i když už to mělo metr,protože jednou mama něco mluvila o ganje a tata jí řekl,dyť to má náš syn v pokojíku.Tak se zarazila,ale nic neřikala.Takže já to mám v poho.
wow to je sloh
Jo eště jsem si vzpoměl,že jsem letos dal mámě k narozkám knihu o konopí.Teď nevim jak se jmenuje,ale je tam něco jako obhajoba tyhle rostliny a nějaký recepty nebo co.