Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hlavní problém -- rodiče :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
e]osama
Stálý Člen

Karma uživatele e]osama - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

ja mam rodice dicela v klidu.dovoli mi pěstovat ale jenom 3kytky

Old Post 19-04-2004 v 19:45 PM
e]osama je offline   Profil uživatele e]osama   Find more posts by e]osama   Foto galerie člena e]osama   Click here to Send e]osama a Private Message   Add e]osama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
startér
Stálý Člen

Karma uživatele startér - 2% PěstitelskáKarma uživatele startér - 2% PěstitelskáKarma uživatele startér - 2% PěstitelskáKarma uživatele startér - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

To ty mí, kdyby na to přišli tak sem uplne v prdeli, Zatim je to OK, ale nevim jak do budoucna.

Old Post 20-04-2004 v 05:44 AM
startér je offline   Profil uživatele startér   Find more posts by startér   Foto galerie člena startér   Click here to Send startér a Private Message   Add startér to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanDer
Stálý Člen

Karma uživatele DanDer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

U me na to normalne prisli a rekli mi ze to hrozne vrci ale jinak jim to moc nevadi, este si delam prdel z mati kdyz ji rikam ze mi to nesmi zastipovat
Ale jinak se bojim faktury za proud abych si to nemusel platit sam

Old Post 06-05-2004 v 21:05 PM
DanDer je offline   Profil uživatele DanDer   Find more posts by DanDer   Foto galerie člena DanDer   Click here to Send DanDer a Private Message   Add DanDer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

jo f pohodě táta mi to i vokukuje když nejsem doma a máti mi to občas zaleje

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 08-05-2004 v 12:44 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molotow
Nový Člen

Karma uživatele Molotow - 0% Pěstitelská

Dotaz problémek s rodinou Příspěvek č. 117

Hele, lidi, nemáte někdo nějaký zkušenosti ohledně pěstování travky indoor/outdoor, když ste pod dohledem rodiny, nebo nemáte nápad kam kytku schovat? Děkuji

Old Post 20-09-2004 v 20:47 PM
Molotow je offline   Profil uživatele Molotow   Find more posts by Molotow   Foto galerie člena Molotow   Click here to Send Molotow a Private Message   Add Molotow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Pestovat primo rodicum pod nosem je docela risk. Driv, nebo pozdeji ti na to prijdou.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 20-09-2004 v 20:56 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abysmal
Stálý Člen

Karma uživatele abysmal - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

ja som raz pestoval doma, pri okne, a myslel som si, ze na to mati nepride. Ked mala rastlinka asi 20 cm, zacali od nej prudit otazky, a ja som sa snazil to nejako vysvetlit, ze co to je. V spravach islo onedlho nieco o rastlinkach (niekomu nasli floydi indoor), a vtedy uz vedela na 100 percent, co je to. O par dni uz bola rastlinka v kontajnery. Skoda to sice nebola velka (bol to samec), ale od vtedy uz si mnou nie je ista. Takze pestovat indoor sa da jedine ak ti to rodicia toleruju, inak to nema vyznam. Skor ci neskor ti na to pridu. Preto si aj vacsina z nas hlada utocisko v prirode.

realita je dusevny stav cloveka, vyvolany nedostatkom thc

Old Post 20-09-2004 v 22:20 PM
abysmal je offline   Profil uživatele abysmal   Find more posts by abysmal   Foto galerie člena abysmal   Click here to Send abysmal a Private Message   Add abysmal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Avron
Stálý Člen

Karma uživatele Avron - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Najlepšie:Ja som sa s matkou dohodol že s toho budem vyrabat všelijake mastičky a tak nakoniec som matku presvedčil za 2 tyždne a teraz mam celkom pekny balkonik.:-)

Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.

Old Post 21-09-2004 v 05:50 AM
Avron je offline   Profil uživatele Avron   Find more posts by Avron   Foto galerie člena Avron   Click here to Send Avron a Private Message   Add Avron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gaspacho
Stálý Člen

Karma uživatele gaspacho - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Pokud jsi pod dohledem rodiny a tim dohledem myslis to co si myslim (;-)), tak bych nestrkal "pozadi" do vosiho hnizda a vyhledal utociste v prirode. Ostatne ja taky letos s domacim pestovanim (bez skrine, pod oknem) koncim - vysledek stejne za to nestoji (pravdepodobne teda stejne jako loni stat nebude), takze napriste dopreju kyticce svobodu, kterou si budu uzivat jak behem jejiho pestovani, tak po sklizni;-)

Jacob Rimmer

Old Post 22-09-2004 v 16:50 PM
gaspacho je offline   Profil uživatele gaspacho   Find more posts by gaspacho   Foto galerie člena gaspacho   Click here to Send gaspacho a Private Message   Add gaspacho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
natrhprdel
Stálý Člen

Karma uživatele natrhprdel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

No, takle: Já měl schovaný kytky (jenom pod úsporkou v malý krabici) ve skříni... No, máti na to přišla jednou, pak sem zasadil znova, přišla na to podruhý, pak potřetí a řekla si, že to nemá smysl a radši mi to dovolila ) A teď už sem se dostal tak daleko, že mi povolila 70W sodík, takže sem spokojenej ) Akorát by vo tom nemusel vědět fotr...

Old Post 25-09-2004 v 09:49 AM
natrhprdel je offline   Profil uživatele natrhprdel   Find more posts by natrhprdel   Foto galerie člena natrhprdel   Click here to Send natrhprdel a Private Message   Add natrhprdel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VeselaKopriva
Stálý Člen

Karma uživatele VeselaKopriva - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

Pomalu ale jistě na to rodiče připravuj, tvař se nevině a říkej že to je jen tak pro ozdobu a že to v žádnym případě nechceš hulit. Já takhle pěstím pár kytek za oknem.

Old Post 25-09-2004 v 15:13 PM
VeselaKopriva je offline   Profil uživatele VeselaKopriva   Find more posts by VeselaKopriva   Foto galerie člena VeselaKopriva   Click here to Send VeselaKopriva a Private Message   Add VeselaKopriva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molotow
Nový Člen

Karma uživatele Molotow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

citace:
Původní příspěvek od VeselaKopriva
Pomalu ale jistě na to rodiče připravuj, tvař se nevině a říkej že to je jen tak pro ozdobu a že to v žádnym případě nechceš hulit. Já takhle pěstím pár kytek za oknem.

Kdyby to slo, jenze matka neuveri a vyhodi mi ti hned, jak uvidi prvni patro..... spis to na jare zacnu pestovat v prirode, mohl by mi nekdo poradit, jak s tim zacit, kdyz to mam z rizku?(dostal sem narizkovany kusy od kamose)

Old Post 01-10-2004 v 16:01 PM
Molotow je offline   Profil uživatele Molotow   Find more posts by Molotow   Foto galerie člena Molotow   Click here to Send Molotow a Private Message   Add Molotow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marcipan
Nový Člen

Karma uživatele marcipan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Jestli máš v pohoě matku, tak si myslim, že by měla mít pochopení pro vážné zájmy svého syna

Old Post 02-10-2004 v 11:46 AM
marcipan je offline   Profil uživatele marcipan   Find more posts by marcipan   Foto galerie člena marcipan   Click here to Send marcipan a Private Message   Add marcipan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pantoči
Stálý Člen

Karma uživatele Pantoči - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Já když jsem poprvé pěstil-doma za oknem,tak když se mě máma ptala,tak sem řikal že je to rajče.Podezřívavě na mě koukala,ale asi mi to věřila i když už to mělo metr,protože jednou mama něco mluvila o ganje a tata jí řekl,dyť to má náš syn v pokojíku.Tak se zarazila,ale nic neřikala.Takže já to mám v poho.
wow to je sloh

A joint a day keeps the doctor away.

Old Post 12-10-2004 v 19:36 PM
Pantoči je offline   Profil uživatele Pantoči   Find more posts by Pantoči   Foto galerie člena Pantoči   Click here to Send Pantoči a Private Message   Add Pantoči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pantoči
Stálý Člen

Karma uživatele Pantoči - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Jo eště jsem si vzpoměl,že jsem letos dal mámě k narozkám knihu o konopí.Teď nevim jak se jmenuje,ale je tam něco jako obhajoba tyhle rostliny a nějaký recepty nebo co.

A joint a day keeps the doctor away.

Old Post 12-10-2004 v 19:54 PM
Pantoči je offline   Profil uživatele Pantoči   Find more posts by Pantoči   Foto galerie člena Pantoči   Click here to Send Pantoči a Private Message   Add Pantoči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muth
Grower Mortimer

Karma uživatele Muth - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

nabsterman:
to u me to bylo poprvy taky docela v pohode, ale kdyz sem to zkousel podruhy, tak to bylo rezolutne zamitnuto

Old Post 15-10-2004 v 20:23 PM
Muth je offline   Profil uživatele Muth   Find more posts by Muth   Foto galerie člena Muth   Click here to Send Muth a Private Message   Add Muth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás