Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prestat hulit na nejaku dobu alebo na stale ma uz napadlo CASTO krat. je to fakt otazka toho ako to clovek vnima a ako je na tom jeho vnutorna harmonia ... urcite je dobre si dat pausu, ale tiez sa mi to moc nedari. vecer si poviem ze na druhy den nebudem kalit, cely den sa drzim a ked dojdem vecer domov nejak ma to premoze a zapalim si na vecer a potom v klude vychutnavam zvysok dna.... )
Prestat treba vtedy ked to mozog uz nezvlada... si myslim
myslím,že obraz člověka závislýho na pití nabo na koksu v době jeho abstinenčních příznaků se nedá ani trochu srovnat s tím když hulič má chut na špeka
To si takhle rok a půl v kuse hulim, a pak si jednou říkám, hm, to by mohlo stačit a tak už víc jak měsíc nehulím a řeknu vám je to celkem pohoda... prostě jde jen o to nebát se, že o něco přijdete když nebudete hulit, stejně jako můj život kdysi obohatilo to že jsem začel kouřit trávu, teď mě obahotilo to že jsem s tím přestal , už se těším na houby ......
Zkusit treba huleni vnimat jako vino. Jsou lidi kteri denne chlastaji krabicakove jablecne vina a jsou lide, kteri maji svou sbirku vzacnych vin a treba jen o vikendu si sednou, pusti hudbu a naliji sklenicku, kterou si plne vychutnaji. Ziji tim danym okamzikem. Ti, co chlastaji krabicaky, chlastaji aby se dostali jinam. Ti co si vychutnavaji buket vzacnych znacek piji, proto aby jeste pevneji zustali tam, kde jsou.
Ja mam jinej problem. Pres den zasadne nehulim, protoze pak toho moc nezvladnu a celej den mi pripadne uplne zbytecne proflakanej. horsi je to k veceru kolem 8 hodiny. U nas na byte si sednem s kamosema u TV vyvalime piticko neco dobryho k jidlu, pustime dobrej film nebo cumime na fotbal, hokej atd. V tu chvili je strasne tezky se nezhulit. Ma nekdo nejakou vychytavku? kazda rada dobra :-)
Hulení je fajn věc protože člověk se chce vymanit z °°°norml stavu°° ale pak zjistí, že i norml stav ho obohatí, jelikož z ganjy sou dobrý stavy, líbí se mu to, ale když je mimo (nemyslim víkend, ale měsíc dva) napadaj ho fajn myšlenky, vyjasní se mu mysl A PAK ZASE ZAHULÍ. Zahulí proto, že zhulenost už je norml stav a nezhulenost je pak taky hodně dobrá pohoda.
Prostě hulte krásně (to je subjektivní) ale zkuste vypnout na 2 měsíce a bude pohodička, vytříbí se vám mysl, urovnaj myšlenky...
A poté vás zase obohatí hulení a no pořád dokola dokud vám už ganja nic nedává..., pak je lepší přestat
Snad jste někdo probral, možná sem mluvil jako Kazatel, snad nikdo neusnul
Peace
Ja si myslim, ze prave ti, kdo se bez ni neobejdou, jsou na ceste k problemum. Nejdriv musim byt schopen zit plny zivot bez ni a teprve pak se k sobe muzeme chovat ferove, protoze jsem rovnocenni partneri, kteri na sobe nevisi. Je to jako s holkou. Kdyz na ni budu viset, neni to rovnopravny vztah a bude z toho drama. Ja se o kytku staram a pestuji ji. Ona vi, ze nemusim, dokazu zit i bez ni a proto se mi snazi odvdecit. Je to fer vztah. Ty se o me starej a ja ti za to ozvlastnim nektere chvile.
Poslední dobou jsem apatickej, nemluvnej, v práci ztrácím chuť cokoliv dělat a večer pak kamkoliv chodit. Přitom mám spoustu přátel, který hulej srovnatelně a přitom normálně fungujou. Vídat se s nima a přitom nehulit asi moc nepůjde, tak se buď budu muset naučit nacházet chuť k práci navzdory hulení, anebo změnit okruh lidí kolem sebe.
Možná by stačilo i nebejt pořád sám.
Každopádně mě hulení zbavilo mých strachů a stresů, který mi byly mnohem nepříjemnější než apatie a chuť být sám. Prozatím.
psych. závislost není věc ganji. Stejně tak můžeš být závislý na čemkoliv, např. na gamesách, běhání, čokoládě,etc. Je to čistě subjektivní záležitost, každý to prožívá jinak, jde o to, jak se k tomu postavíš TY! Já měl taky období kdy sem hulil cca 2x denně a pak už mi G nedávala to co kdysi a pozoroval jsem na sobě změny. Každý se holt musí naučit hulit!!
ano. nejsme na svete proto, abychom hulili, na druhou stranu si necim udelat dobre musime / furt jsme jenom zviratka[ vsichni se nejak....... sjizdej sjizdeli a budou sjizdet. ale o to nejde jsou nebo budou v zivote kazdyho mnohem dulezitejsi situace nez hulit ci nehulit. ALE k trave .. kazdy jsme nejak jinak naprogramovan a kazdy v sobe nese jiny potreby {a spotreby} ja kourim kazdy vecer, po praci , s pritelkyni a az me to nebude bavit, proste prestanu .. svet je moc velka parada at tak ci tak Tedy zalezi na Nas, ne na trave, jak uz bylo psano vys. HIGH