Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »
Autor
Téma 
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

Proste treba spojit prijemne s uzitocnym!

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 24-08-2004 v 12:20 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

prestat hulit na nejaku dobu alebo na stale ma uz napadlo CASTO krat. je to fakt otazka toho ako to clovek vnima a ako je na tom jeho vnutorna harmonia ... urcite je dobre si dat pausu, ale tiez sa mi to moc nedari. vecer si poviem ze na druhy den nebudem kalit, cely den sa drzim a ked dojdem vecer domov nejak ma to premoze a zapalim si na vecer a potom v klude vychutnavam zvysok dna.... )
Prestat treba vtedy ked to mozog uz nezvlada... si myslim

Old Post 24-08-2004 v 14:31 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bosorka
Nový Člen

Karma uživatele Bosorka - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

myslím,že obraz člověka závislýho na pití nabo na koksu v době jeho abstinenčních příznaků se nedá ani trochu srovnat s tím když hulič má chut na špeka

Old Post 02-09-2004 v 20:23 PM
Bosorka je offline   Profil uživatele Bosorka   Find more posts by Bosorka   Foto galerie člena Bosorka   Click here to Send Bosorka a Private Message   Add Bosorka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Virtus
Nový Člen

Karma uživatele Virtus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

To si takhle rok a půl v kuse hulim, a pak si jednou říkám, hm, to by mohlo stačit a tak už víc jak měsíc nehulím a řeknu vám je to celkem pohoda... prostě jde jen o to nebát se, že o něco přijdete když nebudete hulit, stejně jako můj život kdysi obohatilo to že jsem začel kouřit trávu, teď mě obahotilo to že jsem s tím přestal , už se těším na houby ......

Old Post 10-09-2004 v 08:53 AM
Virtus je offline   Profil uživatele Virtus   Find more posts by Virtus   Foto galerie člena Virtus   Click here to Send Virtus a Private Message   Add Virtus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

Zkusit treba huleni vnimat jako vino. Jsou lidi kteri denne chlastaji krabicakove jablecne vina a jsou lide, kteri maji svou sbirku vzacnych vin a treba jen o vikendu si sednou, pusti hudbu a naliji sklenicku, kterou si plne vychutnaji. Ziji tim danym okamzikem. Ti, co chlastaji krabicaky, chlastaji aby se dostali jinam. Ti co si vychutnavaji buket vzacnych znacek piji, proto aby jeste pevneji zustali tam, kde jsou.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 10-09-2004 v 13:16 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tounny
Nový Člen

Karma uživatele Tounny - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

Ja mam jinej problem. Pres den zasadne nehulim, protoze pak toho moc nezvladnu a celej den mi pripadne uplne zbytecne proflakanej. horsi je to k veceru kolem 8 hodiny. U nas na byte si sednem s kamosema u TV vyvalime piticko neco dobryho k jidlu, pustime dobrej film nebo cumime na fotbal, hokej atd. V tu chvili je strasne tezky se nezhulit. Ma nekdo nejakou vychytavku? kazda rada dobra :-)

Old Post 10-09-2004 v 14:44 PM
Tounny je offline   Profil uživatele Tounny   Find more posts by Tounny   Foto galerie člena Tounny   Click here to Send Tounny a Private Message   Add Tounny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Upozornění Příspěvek č. 327

Hulení je fajn věc protože člověk se chce vymanit z °°°norml stavu°° ale pak zjistí, že i norml stav ho obohatí, jelikož z ganjy sou dobrý stavy, líbí se mu to, ale když je mimo (nemyslim víkend, ale měsíc dva) napadaj ho fajn myšlenky, vyjasní se mu mysl A PAK ZASE ZAHULÍ. Zahulí proto, že zhulenost už je norml stav a nezhulenost je pak taky hodně dobrá pohoda.

Prostě hulte krásně (to je subjektivní) ale zkuste vypnout na 2 měsíce a bude pohodička, vytříbí se vám mysl, urovnaj myšlenky...
A poté vás zase obohatí hulení a no pořád dokola dokud vám už ganja nic nedává..., pak je lepší přestat

Snad jste někdo probral, možná sem mluvil jako Kazatel, snad nikdo neusnul
Peace

Old Post 10-09-2004 v 17:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Příspěvek č. 328

Nemyslim si, ze pride cas, ked ti ganja uz nic nedava..., teda ak neupadnes do jej stereotypu!

Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 11-09-2004 v 08:44 AM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 329

ganja ti nikdy nic neda. Ona sama ti jen pomuze aby sis vzal sam. A pokud nemas zajem si brat, tak holt nic nedostanes.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 11-09-2004 v 09:59 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Příspěvek č. 330

toto si vazne skvelo vystihol!

Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 12-09-2004 v 12:55 PM
-SRC-
Nový Člen

Karma uživatele -SRC- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

DON´T STOP SMOKING MARIHUANA!!!!
Na pár dní jo ale jinak bych se bez ní neobešel

Old Post 13-09-2004 v 11:00 AM
-SRC- je offline   Profil uživatele -SRC-   Find more posts by -SRC-   Foto galerie člena -SRC-   Click here to Send -SRC- a Private Message   Add -SRC- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 332

Ja si myslim, ze prave ti, kdo se bez ni neobejdou, jsou na ceste k problemum. Nejdriv musim byt schopen zit plny zivot bez ni a teprve pak se k sobe muzeme chovat ferove, protoze jsem rovnocenni partneri, kteri na sobe nevisi. Je to jako s holkou. Kdyz na ni budu viset, neni to rovnopravny vztah a bude z toho drama. Ja se o kytku staram a pestuji ji. Ona vi, ze nemusim, dokazu zit i bez ni a proto se mi snazi odvdecit. Je to fer vztah. Ty se o me starej a ja ti za to ozvlastnim nektere chvile.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 13-09-2004 v 11:07 AM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

Poslední dobou jsem apatickej, nemluvnej, v práci ztrácím chuť cokoliv dělat a večer pak kamkoliv chodit. Přitom mám spoustu přátel, který hulej srovnatelně a přitom normálně fungujou. Vídat se s nima a přitom nehulit asi moc nepůjde, tak se buď budu muset naučit nacházet chuť k práci navzdory hulení, anebo změnit okruh lidí kolem sebe.

Možná by stačilo i nebejt pořád sám.

Každopádně mě hulení zbavilo mých strachů a stresů, který mi byly mnohem nepříjemnější než apatie a chuť být sám. Prozatím.

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Naposledy upravil Šťovík 13-09-2004 v 15:44 PM

Old Post 13-09-2004 v 15:36 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 334

Ja jsem apaticky a liny i bez huleni.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 13-09-2004 v 17:27 PM
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 335

psych. závislost není věc ganji. Stejně tak můžeš být závislý na čemkoliv, např. na gamesách, běhání, čokoládě,etc. Je to čistě subjektivní záležitost, každý to prožívá jinak, jde o to, jak se k tomu postavíš TY! Já měl taky období kdy sem hulil cca 2x denně a pak už mi G nedávala to co kdysi a pozoroval jsem na sobě změny. Každý se holt musí naučit hulit!!

Old Post 13-09-2004 v 21:05 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rtepsky
Stálý Člen

Karma uživatele rtepsky - 24% Pěstitelská

high nebo nehigh Příspěvek č. 336

ano. nejsme na svete proto, abychom hulili, na druhou stranu si necim udelat dobre musime / furt jsme jenom zviratka[ vsichni se nejak....... sjizdej sjizdeli a budou sjizdet. ale o to nejde jsou nebo budou v zivote kazdyho mnohem dulezitejsi situace nez hulit ci nehulit. ALE k trave .. kazdy jsme nejak jinak naprogramovan a kazdy v sobe nese jiny potreby {a spotreby} ja kourim kazdy vecer, po praci , s pritelkyni a az me to nebude bavit, proste prestanu .. svet je moc velka parada at tak ci tak Tedy zalezi na Nas, ne na trave, jak uz bylo psano vys. HIGH

Old Post 14-09-2004 v 19:01 PM
rtepsky je offline   Profil uživatele rtepsky   Find more posts by rtepsky   Foto galerie člena rtepsky   Click here to Send rtepsky a Private Message   Add rtepsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás