Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » INDOOR?NIKDY!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 1

Nazdar chlapci a děvčata.Asi mě nebudete mít rádi ale musím říct že INDOOR JE NEJVĚTŠÍ HNUS A KONZUM co může existovat!Jak můžete být tak bezohlední ke svým spoluobčanům ze Severních Čech,z okolí Temelína,Dukovan a poddolovaných vesnic?Jasně,je to daleko a vám může být ukradený že se někdo musí vystěhovat nebo dýchat šity nebo čumět z okna na chladicí věže elektrárny.Zato kytičky ve vaší skříni jsou blízko a moc pěkný a vy je máte rádi a neděláte nic špatnýho když do nich perete 600W ve dne v noci ale já říkám ZABIJ KYTKU ZACHRÁNÍŠ STROM!(nebo se chovej jako průměrnej běloch a pěstuj outdoor.)

Old Post 12-10-2001 v 09:10 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jonatan
Stálý Člen

Karma uživatele Jonatan - 9% PěstitelskáKarma uživatele Jonatan - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

as na to ze za tu elektriku platime ty trupko

to ze mas doma sto let starou lednicku kera zere jako krava ti asi nevadi co ?

posranej ekolog si co urcite rve zavrete temelin bleeeeeeeeeeee

Old Post 12-10-2001 v 10:55 AM
Jonatan je offline   Profil uživatele Jonatan   Find more posts by Jonatan   Foto galerie člena Jonatan   Click here to Send Jonatan a Private Message   Add Jonatan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jonatan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

NE. Příspěvek č. 3

Musím ti sdělit že s Tebou naprosto nesouhlasím , já jsem pěstoval venku přes 5 let /1990-93 a 1995-98/ a asi půl roku se snažím IN protože k tomu mám asi jedinej a myslím dostatečnej důvod . CO SI ZASEJU , TO SI TAKY SKLIDIM ! Živit zloděje mě prostě nebaví .

PS:Chovej se jako průměrnej běloch a nepiš kraviny howg domluvil jsem .

Hlava

Old Post 12-10-2001 v 15:05 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Chápu tě. To umírající životní prostředí tím asi trochu bude trpět, leč si myslím, že to vskutku není naše vina. Tím, chci říct, že místo toho řvaní bys měl dělat všechno proto, aby byla tráva legální. Pokud by totiž byla legální, tak oseju svoji zadrádku ( 3 ary) ouplně celou a nemám starosti se zaplacením elektriky. Řešením je legalizace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 12-10-2001 v 19:24 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Upozornění NE A NE A NE! Příspěvek č. 5

LIDI PROBERTE SE!Já tady nepíšu otom,že ty,Pepíčku,nebo ty,Mařenko,jste zlí.Já jen říkám,že by každej mohl myslet trochu míň na sebe a trochu víc na všechny ostatní.Nedělám si iluze(a mnozí z vás si je asi dělají),že bych se dožil zdravých vnoučat žijících v dostatku a blahobytu asi tak jako my.Každýmu,kdo se podívá na křivku vzrůstu lidské populace,spotřeby energie ap.,je jasný,že tahle(jako naše)generace nemůže dobře dopadnout a jestli si někdo myslí,že to co se teď dějě kolem USA a Afghánistánu je největší vzrůšo v jeho životě,tak se hluboce mýlí,protože tady se ještě budou dít věci ,který se asi nikomu z nás nebudou líbit.Jen chci ten konec trochu prodloužit a zpříjemnit nám všem.

Old Post 13-10-2001 v 02:44 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Obecné Celebrate Ganja !! Příspěvek č. 6

Myslím, že by sis měl zajít na psychinu.. Mít takovou schízu z toho, že si jeden z tisíce zapne doma 500W lampu, kterých máš na ulici stovky, je totální PSYCHO! Na světě jsou větší sračky, tak se neser zrovna do lamp ve skříni,, Já třeba na vánoce tu kytku vytáhnu a ozdobím místo nějakýho smrku. Takže Tě poopravím: "Za každou dvouletou kytku ve skříni dva stromy naživu )"

Old Post 13-10-2001 v 10:03 AM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lsday
Nový Člen

Karma uživatele Lsday - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ehmmm, mňo, věřím že si Dirda dělá jenom prdel a trochu nás tu testuje, že áno? Protože jinak by mě z něho trefilo a to bu mu asi vadilo, že sem mrtvej kůlivá infarktu z něho...... svět se sice posouvá pomalu ale jistě do sraček, ale to neznamená, že za to můžete vy, indooráci přece!!! cheche, to je fakt na pravýho indooršpeka!

Old Post 13-10-2001 v 10:48 AM
Lsday je offline   Profil uživatele Lsday   Find more posts by Lsday   Foto galerie člena Lsday   Click here to Send Lsday a Private Message   Add Lsday to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orageskunk
Nový Člen

Karma uživatele Orageskunk - 0% Pěstitelská

indoor Příspěvek č. 8

Indoor je nejlepší věc . Indoor nic nemá společného s Temelínem ,totiž temeĺín se nestavěl pro pěstitele marihuany,asi tak nějak a pokud chceš mít jistotu jestli sklidíš tak saď indoor.

Old Post 13-10-2001 v 11:24 AM
Orageskunk je offline   Profil uživatele Orageskunk   Find more posts by Orageskunk   Foto galerie člena Orageskunk   Click here to Send Orageskunk a Private Message   Add Orageskunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Pohodička fuck usa (neni povsbuzeni teroru) Příspěvek č. 9

Nevím jak ty ale muj nazor je ,ze skurv USA vypousti tuny freonu kurvi ozon a tim nás skoro nuti indoorovat

ale mas scasti pravdu :-(

Old Post 13-10-2001 v 15:05 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

indoor Příspěvek č. 10

zdravím taky bych k tomu něco měl,sadil jsem nějakých 5 let,a pokaždý mi to nějaká kurva kradla měnil jsem místa ale nepomohlo to,takže in je pro mě pojistka

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 13-10-2001 v 17:27 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.H.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.H.C. - 18% Pěstitelská

Roman Dirda Příspěvek č. 11

Hele Romane ty seš úplnej magor.Fakt to nehul to jediný ti můžu doporučit, protože pak meleš úplný pičoviny!!!
(vůbec nechápu tvou ideu.To bude asi tím že žádnou nemáš)

Keep Smoking!!!

Old Post 13-10-2001 v 17:56 PM
T.H.C. je offline   Profil uživatele T.H.C.   Find more posts by T.H.C.   Foto galerie člena T.H.C.   Click here to Send T.H.C. a Private Message   Add T.H.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Charter
Stálý Člen

Karma uživatele Charter - 51% PěstitelskáKarma uživatele Charter - 51% Pěstitelská

Obecné Indoor Czech = "zlato" Čech Příspěvek č. 12

Buď rád, že máme aspoň v něčem náskok !!!

CHARTER

Old Post 14-10-2001 v 08:06 AM
Charter je offline   Profil uživatele Charter   Find more posts by Charter   Foto galerie člena Charter   Click here to Send Charter a Private Message   Add Charter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Charter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

FUCK! Příspěvek č. 13

s takovýma kecama di do prdele ty aktivisto, Temelín je to nejlepší co se u nás dá provozovat, protože ty svině uhelný by to tu všechno zamořily a že se staví skoro dvacet let neni chyba Temelínu a ani jaderný energetiky ale zasraných vlád co s tim nedokázali pohnout, protože se to tu všechno rozkrádalo a rozkrádá

a nehledě k tomu, že atom. el. má u nás jedinou budoucnost, protože to trapný uhlí za chvíli dojde

a k plejtvání elektřinou, cha cha :-) těch pár lidí, vzhledem k populaci, co pěstujou doma pod lampou je tak zanedbatelný procento spotřeby energie a ještě menší plejtvání než si myslíš!

podívej se do velkých fabrik, nebo tam di na brigádu, tomu já říkám plejtvání a bavim se o gigawatech a ne o přiblblech 600watovejch sodíkovkách

NEJDŘÍM MYSLI A PAK MLUV, PROTOŽE JINAK VYPADÁŠ JAKO DEBIL

toť vše

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 14-10-2001 v 09:20 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aaron Lightner
Stálý Člen

Karma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Zajímavý příspěvek (ten původní, mám teď na mysli). Když jsem ho rozečetl, zaradoval jsem se nad přítomností militantního ekologa, se kterým se bude dát pěkně polemizovat. Třeba o tom, jak uhelná lobby bojovala proti spuštění Temelína, protože všechny uhelné elektrárny mají dneska odsiřovací zařízení a filtry, takže už nesmrdí, ale ještě pořád (dost) vydělávají. Nebo o autech, jejichž motory vyrábějí (spalováním benzínu) o 2-3 řády víc energie, než sežere jedna blbá žárovka. Nebo...

Ale dost. Pak jsem v poslední větě objevil umně zapracované slovo 'běloch', což pro mě celý příspěvek posunulo do roviny obyčejného skinheadského pruzení, a tím se fakt zabývat nehodlám.

Old Post 14-10-2001 v 10:33 AM
Aaron Lightner je offline   Profil uživatele Aaron Lightner   Find more posts by Aaron Lightner   Foto galerie člena Aaron Lightner   Click here to Send Aaron Lightner a Private Message   Add Aaron Lightner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Ahoj Romane, udělal jsi tady docela rozruch . Vypadá to, že si jeden z lidí, co se snaží koukat na věci v širokém kontextu a nebojí se říct, co si myslí. Naprosto s tebou souhlasím v tom, že to naše pěstování (indoor) nějak moc živ. prostředí nezlepší a že tím, že pěstujeme u nás vyhrává touha po tom mít lepší marihuanu, nebo alespoň nějakou, nad dobrým svědomím z toho, že děláme maximum pro naše okolí ( alespoň u těch z nás, co si tyhle věci uvědomují). Nechci tady mluvit o tom, že když si svítím "jenom" 400 watama, tak že vlastně za nic nemůžu, proto že by to byla blbost. Jsme totiž všichni zodpovědní, pokud to jenom sebemíň podporujem, i třeba tím, že si necháme rozsvícený světlo na chodbě, abychom se domů nevraceli do tmy. Chci jen říct , že tenhle případ s pěstováním není tak úplně černej. Protože tím, že pěstujeme, se dostáváme do podvědomí lidí a tím se tam třeba dostanou i takoví věci jako třeba využití biomasy, použití konopného vlákna na papír a spousta kladných věcí, které jdou s touhle kulturou. Můžeš určitě namítnout, že tyhle kladný věci jsou úplně stejně platný, jako kdyby všichni pěstovali out... , ale indoor je prostě logickým vyústění toho, že se někdo chce pěstování věnovat na 100% a chce tomu dát maximum, bez toho aby zklidil někdo jinej.
Doufám, že to nebylo úplně zmatený , no prostě si myslím, že i když jsou věci co proti indooru namítnout, tak pořád doufám, že v konečnym důsledku děláme dobrou věc.

Indoor milující seňorita Lamparez.

Pod tímto nickem píší Yawn a Getluna.

Old Post 14-10-2001 v 10:40 AM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orageskunk
Nový Člen

Karma uživatele Orageskunk - 0% Pěstitelská

Nehul leze ti to na mozek Příspěvek č. 16

Možná by tě omluvilo to co si napsal že jsi byl vyhulený ale to by tě omluvilo jen tak s menší polovičky máš u mě negativní karmu!!!

Old Post 14-10-2001 v 10:48 AM
Orageskunk je offline   Profil uživatele Orageskunk   Find more posts by Orageskunk   Foto galerie člena Orageskunk   Click here to Send Orageskunk a Private Message   Add Orageskunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás