Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar chlapci a děvčata.Asi mě nebudete mít rádi ale musím říct že INDOOR JE NEJVĚTŠÍ HNUS A KONZUM co může existovat!Jak můžete být tak bezohlední ke svým spoluobčanům ze Severních Čech,z okolí Temelína,Dukovan a poddolovaných vesnic?Jasně,je to daleko a vám může být ukradený že se někdo musí vystěhovat nebo dýchat šity nebo čumět z okna na chladicí věže elektrárny.Zato kytičky ve vaší skříni jsou blízko a moc pěkný a vy je máte rádi a neděláte nic špatnýho když do nich perete 600W ve dne v noci ale já říkám ZABIJ KYTKU ZACHRÁNÍŠ STROM!(nebo se chovej jako průměrnej běloch a pěstuj outdoor.)
Musím ti sdělit že s Tebou naprosto nesouhlasím , já jsem pěstoval venku přes 5 let /1990-93 a 1995-98/ a asi půl roku se snažím IN protože k tomu mám asi jedinej a myslím dostatečnej důvod . CO SI ZASEJU , TO SI TAKY SKLIDIM ! Živit zloděje mě prostě nebaví .
PS:Chovej se jako průměrnej běloch a nepiš kraviny howg domluvil jsem .
Chápu tě. To umírající životní prostředí tím asi trochu bude trpět, leč si myslím, že to vskutku není naše vina. Tím, chci říct, že místo toho řvaní bys měl dělat všechno proto, aby byla tráva legální. Pokud by totiž byla legální, tak oseju svoji zadrádku ( 3 ary) ouplně celou a nemám starosti se zaplacením elektriky. Řešením je legalizace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LIDI PROBERTE SE!Já tady nepíšu otom,že ty,Pepíčku,nebo ty,Mařenko,jste zlí.Já jen říkám,že by každej mohl myslet trochu míň na sebe a trochu víc na všechny ostatní.Nedělám si iluze(a mnozí z vás si je asi dělají),že bych se dožil zdravých vnoučat žijících v dostatku a blahobytu asi tak jako my.Každýmu,kdo se podívá na křivku vzrůstu lidské populace,spotřeby energie ap.,je jasný,že tahle(jako naše)generace nemůže dobře dopadnout a jestli si někdo myslí,že to co se teď dějě kolem USA a Afghánistánu je největší vzrůšo v jeho životě,tak se hluboce mýlí,protože tady se ještě budou dít věci ,který se asi nikomu z nás nebudou líbit.Jen chci ten konec trochu prodloužit a zpříjemnit nám všem.
Myslím, že by sis měl zajít na psychinu.. Mít takovou schízu z toho, že si jeden z tisíce zapne doma 500W lampu, kterých máš na ulici stovky, je totální PSYCHO! Na světě jsou větší sračky, tak se neser zrovna do lamp ve skříni,, Já třeba na vánoce tu kytku vytáhnu a ozdobím místo nějakýho smrku. Takže Tě poopravím: "Za každou dvouletou kytku ve skříni dva stromy naživu )"
Ehmmm, mňo, věřím že si Dirda dělá jenom prdel a trochu nás tu testuje, že áno? Protože jinak by mě z něho trefilo a to bu mu asi vadilo, že sem mrtvej kůlivá infarktu z něho...... svět se sice posouvá pomalu ale jistě do sraček, ale to neznamená, že za to můžete vy, indooráci přece!!! cheche, to je fakt na pravýho indooršpeka!
Indoor je nejlepší věc . Indoor nic nemá společného s Temelínem ,totiž temeĺín se nestavěl pro pěstitele marihuany,asi tak nějak a pokud chceš mít jistotu jestli sklidíš tak saď indoor.
zdravím taky bych k tomu něco měl,sadil jsem nějakých 5 let,a pokaždý mi to nějaká kurva kradla měnil jsem místa ale nepomohlo to,takže in je pro mě pojistka
Hele Romane ty seš úplnej magor.Fakt to nehul to jediný ti můžu doporučit, protože pak meleš úplný pičoviny!!!
(vůbec nechápu tvou ideu.To bude asi tím že žádnou nemáš)
s takovýma kecama di do prdele ty aktivisto, Temelín je to nejlepší co se u nás dá provozovat, protože ty svině uhelný by to tu všechno zamořily a že se staví skoro dvacet let neni chyba Temelínu a ani jaderný energetiky ale zasraných vlád co s tim nedokázali pohnout, protože se to tu všechno rozkrádalo a rozkrádá
a nehledě k tomu, že atom. el. má u nás jedinou budoucnost, protože to trapný uhlí za chvíli dojde
a k plejtvání elektřinou, cha cha :-) těch pár lidí, vzhledem k populaci, co pěstujou doma pod lampou je tak zanedbatelný procento spotřeby energie a ještě menší plejtvání než si myslíš!
podívej se do velkých fabrik, nebo tam di na brigádu, tomu já říkám plejtvání a bavim se o gigawatech a ne o přiblblech 600watovejch sodíkovkách
NEJDŘÍM MYSLI A PAK MLUV, PROTOŽE JINAK VYPADÁŠ JAKO DEBIL
Zajímavý příspěvek (ten původní, mám teď na mysli). Když jsem ho rozečetl, zaradoval jsem se nad přítomností militantního ekologa, se kterým se bude dát pěkně polemizovat. Třeba o tom, jak uhelná lobby bojovala proti spuštění Temelína, protože všechny uhelné elektrárny mají dneska odsiřovací zařízení a filtry, takže už nesmrdí, ale ještě pořád (dost) vydělávají. Nebo o autech, jejichž motory vyrábějí (spalováním benzínu) o 2-3 řády víc energie, než sežere jedna blbá žárovka. Nebo...
Ale dost. Pak jsem v poslední větě objevil umně zapracované slovo 'běloch', což pro mě celý příspěvek posunulo do roviny obyčejného skinheadského pruzení, a tím se fakt zabývat nehodlám.
Ahoj Romane, udělal jsi tady docela rozruch . Vypadá to, že si jeden z lidí, co se snaží koukat na věci v širokém kontextu a nebojí se říct, co si myslí. Naprosto s tebou souhlasím v tom, že to naše pěstování (indoor) nějak moc živ. prostředí nezlepší a že tím, že pěstujeme u nás vyhrává touha po tom mít lepší marihuanu, nebo alespoň nějakou, nad dobrým svědomím z toho, že děláme maximum pro naše okolí ( alespoň u těch z nás, co si tyhle věci uvědomují). Nechci tady mluvit o tom, že když si svítím "jenom" 400 watama, tak že vlastně za nic nemůžu, proto že by to byla blbost. Jsme totiž všichni zodpovědní, pokud to jenom sebemíň podporujem, i třeba tím, že si necháme rozsvícený světlo na chodbě, abychom se domů nevraceli do tmy. Chci jen říct , že tenhle případ s pěstováním není tak úplně černej. Protože tím, že pěstujeme, se dostáváme do podvědomí lidí a tím se tam třeba dostanou i takoví věci jako třeba využití biomasy, použití konopného vlákna na papír a spousta kladných věcí, které jdou s touhle kulturou. Můžeš určitě namítnout, že tyhle kladný věci jsou úplně stejně platný, jako kdyby všichni pěstovali out... , ale indoor je prostě logickým vyústění toho, že se někdo chce pěstování věnovat na 100% a chce tomu dát maximum, bez toho aby zklidil někdo jinej.
Doufám, že to nebylo úplně zmatený , no prostě si myslím, že i když jsou věci co proti indooru namítnout, tak pořád doufám, že v konečnym důsledku děláme dobrou věc.