Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Chlupaté kytiz?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Obecné Chlupaté kytiz? Příspěvek č. 1

Nedávno jsem zasadil semeno jednoho dost dobrýho modýlku a dnes mám už něco přes 25 cm kytičku, zaujalo mě, že má jak stonek, tak listy pokryté bílými chloupky, je to správně? Co by to mohlo znamenat? U kámošů jsem si toho nějak nevšiml, jejich kytky mi připadly prostě jiné... poraďte. JE možné že je to rostlina z bílé rodiny (Rhino, Widow)???

Old Post 04-06-2004 v 12:03 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Nemam po ruce zadnej digital a scaner je rozbitej, proste je na stonku a listkach poseto malinkejma bilejma chloupkama, lesknou se proti slunci.

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 04-06-2004 v 12:41 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

bounty: ale ty chloupky jsoui snad normální ne? podívej se na makro fotky kytí a uvidíš je všude

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 04-06-2004 v 13:16 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canman
Stálý Člen

Karma uživatele canman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

jo tak takovou kytku s bilejma chlupama jsem videl kamos mel 4 byly to white window dost dobry huleni ale jestli mas taky neco takovyho to fakt nevim

Old Post 04-06-2004 v 16:16 PM
canman je offline   Profil uživatele canman   Find more posts by canman   Foto galerie člena canman   Click here to Send canman a Private Message   Add canman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Karma uživatele SJ | Ivanhoe - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

taky mivam chloupky na kytkach, a vzdy jsou velice dobre kouritelne...

K+M+B 2004 ( Kašár, Motár & Bambár)

Herr Jürgen ownage !

Buhvico ´04

Old Post 06-06-2004 v 15:59 PM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 6

2 Imotep
uz jsi nekdy videl kytku, ktera ma na stonku 0,6 cm dlouhe chlupy???

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 07-06-2004 v 18:55 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

To je specialni model "TARZAN06" chlupatej jaq vopice (sry Chcito)
podle me maj chlupy vsechny kytky ale nevim jestli pul centaku dlouhy ......merim ty svoje ...... a vysledek vod voka tak 0.5-1 mm

heRr jÜrgEn

Old Post 08-06-2004 v 14:55 PM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

no pánové, tyhle chlupy jsou tak 0.2-0.5 cm od sebe a dlouhý 0.6 a někde až centimetr!!!

Divný, ne???

Naposledy upravil bounty_killer 08-06-2004 v 16:27 PM

Old Post 08-06-2004 v 16:22 PM
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

nepestujes v radioaktivni zone?!?!?!

ja bych rek ze to bude proste normalni vyjimka, me kdysi moje kytky hazely treba uplne zmutovany listy.

mozna je jim zima. zeptej se.

Old Post 08-06-2004 v 18:37 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Zima? Tedka posledni tejden u nas slunce pařilo jako kráva ??? No a listy taky nevypadaj až tak typicky, možná to je tim plutoniem co používám ke hnojení

Old Post 09-06-2004 v 15:23 PM
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

treba je to kaktus?

heRr jÜrgEn

Old Post 09-06-2004 v 19:08 PM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Ne to neni Ale zda se mi nejak atypicka, ma listy neusporadane, nejsou jako je všude vidím Doufám, že to není muškát nebo něco takovýho, je to můj první outdoor, zasadil jsem pět semen a všechny kytky co vyrostly vypadají stejně, taxi nemyslím, že to je něco jinýho

Old Post 09-06-2004 v 19:19 PM
bounty_killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Nakreslil jsem alespoň v malování, jak roste, zdá se mi to divný, jo a mám tam chybu, větve nerostou z jednoho bodu ale střídavě... takhle

.|/
\|
.|/ (odmyslete si tečky )

Old Post 09-06-2004 v 20:41 PM
Mr.goldie
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.goldie - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Hmm myslim si ,že jde o nějakou libovou mutaci..třeba je to maso-žrafka a tzřeba tě ještě překvapí něčím jiným
Hele v každým případě..dlouhý chlupy nejsou na škodu...pokud nejsou tam kde mi neměli být

Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.

peAce in your soul

Old Post 10-06-2004 v 13:03 PM
Mr.goldie je offline   Profil uživatele Mr.goldie   Find more posts by Mr.goldie   Foto galerie člena Mr.goldie   Click here to Send Mr.goldie a Private Message   Add Mr.goldie to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr.goldie! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Se bojim aby to byla opravdu travička, ale co jinýho by to mohlo bejt? BTW jaký je riziko že to někdo pozná? Mám ji na balkoně kterej čumí do hlavní ulice Dala by se kytka eventuelně hodit dovnitř pod obyčejnou lampu nebo SAHARU? (Takovej sovětskej ozařovač na nachazení atd... s UV ale žere jako kráva)

Old Post 10-06-2004 v 14:13 PM
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

zkus na to zavěsit nejdříve zeleý a pak červený koule -> bude to vypadat jako rajčata

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 11-06-2004 v 06:04 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás