Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedávno jsem zasadil semeno jednoho dost dobrýho modýlku a dnes mám už něco přes 25 cm kytičku, zaujalo mě, že má jak stonek, tak listy pokryté bílými chloupky, je to správně? Co by to mohlo znamenat? U kámošů jsem si toho nějak nevšiml, jejich kytky mi připadly prostě jiné... poraďte. JE možné že je to rostlina z bílé rodiny (Rhino, Widow)???
2 Imotep
uz jsi nekdy videl kytku, ktera ma na stonku 0,6 cm dlouhe chlupy???
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
To je specialni model "TARZAN06" chlupatej jaq vopice (sry Chcito)
podle me maj chlupy vsechny kytky ale nevim jestli pul centaku dlouhy ......merim ty svoje ...... a vysledek vod voka tak 0.5-1 mm
Zima? Tedka posledni tejden u nas slunce pařilo jako kráva ??? No a listy taky nevypadaj až tak typicky, možná to je tim plutoniem co používám ke hnojení
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
Ne to neni Ale zda se mi nejak atypicka, ma listy neusporadane, nejsou jako je všude vidím Doufám, že to není muškát nebo něco takovýho, je to můj první outdoor, zasadil jsem pět semen a všechny kytky co vyrostly vypadají stejně, taxi nemyslím, že to je něco jinýho
Hmm myslim si ,že jde o nějakou libovou mutaci..třeba je to maso-žrafka a tzřeba tě ještě překvapí něčím jiným
Hele v každým případě..dlouhý chlupy nejsou na škodu...pokud nejsou tam kde mi neměli být
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.
Se bojim aby to byla opravdu travička, ale co jinýho by to mohlo bejt? BTW jaký je riziko že to někdo pozná? Mám ji na balkoně kterej čumí do hlavní ulice Dala by se kytka eventuelně hodit dovnitř pod obyčejnou lampu nebo SAHARU? (Takovej sovětskej ozařovač na nachazení atd... s UV ale žere jako kráva)