Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ještě poznámečka: ozvalo se mi už spousta lidí, co chce semínka. žel, většině jsem ani neodpověděl, jelikož jejich příspěvek měl asi takovouto šablonu:
citace:
/pozdrav/ + /pochválení kytek/ + /je to zadara, viď?/ + /pošli mi něco/
ale jak říkám, na drtivou většinu jsem nereagoval a to především z důvodu, že ty žádosti přišly od členů registovaných v posledních třech měsících (nebo tak něco) nebo s jen minimem příspěvků. takže, pokud mě chcete žádat o osivo, tak klidně (ještě je), ale musíte prokázat určitý zájem o věc (např. konstruktivně rozvíjet diskuze tady na groweru -> viz. příspěvky) nebo - pro "tiché členy" - je směrodatné datum registrace. takže tak.
doufám jenom, že budu pochopen, nechci prostě rozesílat semena na všechny strany a ještě lidem, u nichž nelze do jisté míry stanovit přínos, který to pro ně bude mít
peace
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
oba máte pravdu! nevím, jestli jsem tu tuhle informaci již uváděl, ale kytka byla sklizena na začátku září - tudíž dost brzo (okradl jsem jí minimálně o měsíc života!!! dodnes si to vyčítám a toho trauma se už asi nazbavim ); z bezpečtnostních důvodů (byla moc velká) a pak taky - určitě to znáte - ta nervozita vzrůstá, čím rychleji se blíží čas sklizně...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
no já si myslim, že toho bylo celkem dost... hehe, ještě mám ve sklenicích minimálně tři čtvrtiny úrody a co s tim budu dělat, to fakt nevim. asi budu o prázdninách experimentovat s různejma receptama a tak... skouřit se to fakt nedá
trochu jsem tu udělal pořádek. posledních pár příspěvků bylo bezpředmětných - oboustranně (dzastel ví)
pěkná kytí, podobně mi vyrostla u našich na zahradě, naštěstí jen do dvou metrů a další rok už jse si netrouf
mohl jsi sklidit ten nápadnej vršek a spodekk ještě nechat ten měsíc dozrát
zkoušel jsem nechávat dožít spodky některejch sklizenejch kytek (ostříhal jsem paldy a koš'tál dál pěkně zalejval) a loni mi na balkóně vyrostla ještě jedna palda na bázi stonku, zejtra sem hodím fotku
každopádně K+
a bylo-li by co, rád ochutnám, jsem už taky jihočech
Letos jsem vypestoval nejakeho brutus hybrida,teda spon mi to rikali vsichni,byl to samej vak,ale ne seminkovej i kdyz to byl hermac,seminek tam bylo minimum,ale takhle jsem marihuanu jeste necitil,tak silny pach a na dlouhou vzdalenost po ususeni to jsem fakt necitil,to uz byl clovek zhulenej jenom z toho pachu,fakt ten vzhled tech palicek jsem v zivote nevidel,dodam foto u meho threadu