Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » TAKLAMAKLÁN (T-M 03 out)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

fakt dost dobrý

Old Post 27-03-2004 v 13:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ještě poznámečka: ozvalo se mi už spousta lidí, co chce semínka. žel, většině jsem ani neodpověděl, jelikož jejich příspěvek měl asi takovouto šablonu:
citace:

/pozdrav/ + /pochválení kytek/ + /je to zadara, viď?/ + /pošli mi něco/

ale jak říkám, na drtivou většinu jsem nereagoval a to především z důvodu, že ty žádosti přišly od členů registovaných v posledních třech měsících (nebo tak něco) nebo s jen minimem příspěvků. takže, pokud mě chcete žádat o osivo, tak klidně (ještě je), ale musíte prokázat určitý zájem o věc (např. konstruktivně rozvíjet diskuze tady na groweru -> viz. příspěvky) nebo - pro "tiché členy" - je směrodatné datum registrace. takže tak.

doufám jenom, že budu pochopen, nechci prostě rozesílat semena na všechny strany a ještě lidem, u nichž nelze do jisté míry stanovit přínos, který to pro ně bude mít

peace

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 28-03-2004 v 12:12 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Hanka
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Hanka - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

podle vzhledu urcite kvalitni kurivo

Old Post 24-04-2004 v 23:31 PM
Mr.Hanka je offline   Profil uživatele Mr.Hanka   Find more posts by Mr.Hanka   Foto galerie člena Mr.Hanka   Click here to Send Mr.Hanka a Private Message   Add Mr.Hanka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

oba máte pravdu! nevím, jestli jsem tu tuhle informaci již uváděl, ale kytka byla sklizena na začátku září - tudíž dost brzo (okradl jsem jí minimálně o měsíc života!!! dodnes si to vyčítám a toho trauma se už asi nazbavim ); z bezpečtnostních důvodů (byla moc velká) a pak taky - určitě to znáte - ta nervozita vzrůstá, čím rychleji se blíží čas sklizně...

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Naposledy upravil koles 06-05-2004 v 12:56 PM

Old Post 27-04-2004 v 12:42 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dzastel
Stálý Člen

Karma uživatele dzastel - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

koles pekna pekna skoda jen ze byla jenom jedna
ale priste to urcite nenechas pri jedny ;-)

Old Post 02-05-2004 v 21:34 PM
dzastel je offline   Profil uživatele dzastel   Find more posts by dzastel   Foto galerie člena dzastel   Click here to Send dzastel a Private Message   Add dzastel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

[účet odstraněn]

Old Post 04-05-2004 v 15:04 PM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Příspěvek č. 23

no já si myslim, že toho bylo celkem dost... hehe, ještě mám ve sklenicích minimálně tři čtvrtiny úrody a co s tim budu dělat, to fakt nevim. asi budu o prázdninách experimentovat s různejma receptama a tak... skouřit se to fakt nedá

Old Post 06-05-2004 v 12:58 PM
dzastel
Stálý Člen

Karma uživatele dzastel - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

ja se stavim a dame to za vodpoledne .....jestli neupadnem do komatu ;-))

PUNX NOT DEATH AND WON'T NEVER DIE OUT & LONG LIVE TO 23

diskojehnus

RoUND oN3
D2UNGL3 O5
SKL3NiQ 05

Old Post 06-05-2004 v 14:06 PM
dzastel je offline   Profil uživatele dzastel   Find more posts by dzastel   Foto galerie člena dzastel   Click here to Send dzastel a Private Message   Add dzastel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Příspěvek č. 25

trochu jsem tu udělal pořádek. posledních pár příspěvků bylo bezpředmětných - oboustranně (dzastel ví)

Naposledy upravil koles 17-06-2004 v 20:09 PM

Old Post 10-05-2004 v 13:27 PM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

pěkná kytí, podobně mi vyrostla u našich na zahradě, naštěstí jen do dvou metrů a další rok už jse si netrouf

mohl jsi sklidit ten nápadnej vršek a spodekk ještě nechat ten měsíc dozrát
zkoušel jsem nechávat dožít spodky některejch sklizenejch kytek (ostříhal jsem paldy a koš'tál dál pěkně zalejval) a loni mi na balkóně vyrostla ještě jedna palda na bázi stonku, zejtra sem hodím fotku

každopádně K+
a bylo-li by co, rád ochutnám, jsem už taky jihočech

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 14-09-2004 v 08:35 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bassman
Stálý Člen

Karma uživatele bassman - 84% PěstitelskáKarma uživatele bassman - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Letos jsem vypestoval nejakeho brutus hybrida,teda spon mi to rikali vsichni,byl to samej vak,ale ne seminkovej i kdyz to byl hermac,seminek tam bylo minimum,ale takhle jsem marihuanu jeste necitil,tak silny pach a na dlouhou vzdalenost po ususeni to jsem fakt necitil,to uz byl clovek zhulenej jenom z toho pachu,fakt ten vzhled tech palicek jsem v zivote nevidel,dodam foto u meho threadu

Old Post 15-09-2004 v 01:28 AM
bassman je offline   Profil uživatele bassman   Find more posts by bassman   Foto galerie člena bassman   Click here to Send bassman a Private Message   Add bassman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

TY kolesisko jedno!!
To ti doma toleruju?!
este 1 taka-natiahnut medzi ne snuru a mozte susit pradlo.
(hned budu menej napadne)

k+

Old Post 15-09-2004 v 19:16 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás