Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zivot se dokaze promenit v hromadu sracek behem jednoho dne.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

divka snu, ale nehulici Příspěvek č. 33

Jestli jeste muzu: Muj kamos ma podobnej problem. Od svy holky dostal ultimatum, bud konopi, nebo ona. (chlast je v pohode, ze :-| ). A jak to resi? O vikendu je u slecny a nehuli, v tejdnu je se spekama. Jenze je z toho trosku nestastnej, nechci mu radit ani to ani ono, ale je na nem videt, ze ho to uzira... Ne kazdej hulic ma to stesti, ze narazi na naprosto idealni partnerku. Faktem je, ze bys asi mel zvazit priority, nebo se pokusit ty holce vysvetlit, ze asi nebudes zas tak hroznej narkoman. Jo a jestli ta slecna je TAKHLE netolerantni, nevim, nevim, ale do myho pojeti idealu nezahrnuju jen sladky slova a modry oci, ale i toleranci a respekt...
PAN:DAN

Old Post 01-10-2001 v 11:01 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Croaty
Nový Člen

Karma uživatele Croaty - 0% Pěstitelská

thx Příspěvek č. 34

2Maggie:
snazil sem se to jeste nejak urovnat, ale zklamal sem ji a ona ted ve me vidi jen blbyho "fetaka" .uz sem ji ztratil a druhou sanci od ni nedostanu takze -> sad end (not happy!).
2pan_dan:
no vis ja sem ji vzdycky videl jen jako perfektni holku (byl sem do ni zamilovanej az po usi!) a tohoto ostatniho (realnyho- tolerance, respekt, ochota a jiny dulezity zivotni vlastnosti) sem si moc nevsimal , ale uvedomil sem si to az ted co je pryc (z myho zivota).

uvidim za nejakou dobu jestli se ozve a rekne: "hele, promin ze sem na tebe tak vyjela, ale nemas na speka?" ) no to asi ne , ale doufat v to snad muzu.pak by to bylo idealni

diky za vasi reakci, vazim si toho a preju vam at hori pomalu, hooooooodne pomalu

Bye Croaty

Old Post 01-10-2001 v 20:06 PM
Croaty je offline   Profil uživatele Croaty   Find more posts by Croaty   Foto galerie člena Croaty   Click here to Send Croaty a Private Message   Add Croaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

fro Croaty Příspěvek č. 35

jestli jsi sklamal svojí holku tim, že si jí řekl, že hulíš tak jí kopni do prdele, protože taková holka za to asi nestojí!!!

znám asi 10000 důvodů proc se rozejít s holkou ale ten její v nich neni, tolerance, pochopení a pod jí asi nic neříká.. no nic napiš jak si dopad

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 01-10-2001 v 21:54 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Otone, z tebe ta tolerance přímo čiší!

Old Post 02-10-2001 v 07:51 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Croaty: nevzdávej to tak snadno, zkus to znovu, za to nic nedáš. Určitě feťák nejsi, to snad musí pochopit i ona, a když ne, tak aspoň budeš mít pocit, že si udělal co jsi mohl a že by to holt neklapalo a naštěstí jsi na to přišel včas... :-) Dej vědět, jak jsi dopadl.

Old Post 02-10-2001 v 07:53 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

V případě, že ona za to stojí a ty o to stojíš, stačí jednoduchý rozhovor o tom, co ti hulení dává a naopak bere. Jestli pochopí, tak to je holka, která za to stojí, jestli ne - nevadí - nebyla to ta pravá.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 02-10-2001 v 08:46 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

for Maggie Příspěvek č. 39

:-) no připouštím že termín "kopnout do prdele" je trochu ostrej, ale nemůžeš oplácet netoleranci tolerancí, to snad ani nejde a nikam to nevede, teda aspoň to ze svejch zkušeností vim

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 02-10-2001 v 18:56 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Croaty
Nový Člen

Příspěvek č. 40

2oton:no uz ji "kopnout do prdele" nemuzu, protoze uz to neni "moje holka".
2maggie:vcera sem ji psal, no nejak sem to sesmolil tak, ze to chapu, omlouvam se za vsechno, ... proste mekon.nakonec sem napsal "mej se pekne beze me, doufam, ze uz se nikdy neuvidime, abych se do tebe zase nezamiloval".tak tuto moji zivotni zkusenost sem uz ukoncil a pujdu dal, snad uz to bude lepsi.
2majklovec: viz 2maggie

Bye Croaty

Old Post 02-10-2001 v 19:43 PM
Croaty je offline   Profil uživatele Croaty   Find more posts by Croaty   Foto galerie člena Croaty   Click here to Send Croaty a Private Message   Add Croaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Charter
Stálý Člen

Karma uživatele Charter - 51% PěstitelskáKarma uživatele Charter - 51% Pěstitelská

Nevím, se to zvrhlo, nějak Příspěvek č. 41

Někdo měl asi těžkej den, ale je to už snad vyřešený, pokud všichni budou bez fyzickejch následků. Co mě nezabije, to mě posílí.

Kamarádi zloději mě taky potkali, bylo mi osmnáct a na tehdejší dobu jsem si slušně vydělávala. Ten člověk se mnou měsíc chodil, aby si pak půjčil peníze, na cestu do zahraničí, pak se údajně vrátil, peníze neměl, ale měl plán, půjčila jsem mu tedy další, úplně blbá zamilovaná, nebo co, do třetice přijel, vyhýbal se a když jsem ho konečně potkala, rozevřel náruč, hrozně krásně mě přivítal a hned, že skočí domů pro prachy, že mu všechno klaplo. A spousta dalších keců. Posadil mě k baru, něco poručil a vod tý doby jsem ho neviděla. Už dlouho tedy vím, že za blbost se platí.
Čemu fakt nerozumím, je svědomí těchhle lidí...

Teď se tady řeší jiná nešťastná láska. Já se jednou rozešla s klukem taky kvůli droze, ale kvůli tvrdé droze. Bylo to přesně o tom buď já, nebo droga, bylo to o tom, že se mi můj miláček měnil před očima. Nikdy do toho naštěstí nespad úplně, ale ani tak už ho nechci jako partnera.
To že Klára odmítá konopí, je normální v menší půlce týhle společnosti (dle průzkumu), musíš zkusit hledat v té druhé větší
Oba dva jste svobodní a jak tady už někdo psal svoboda jedince sahá jen ke svobodě toho druhého.
Teď mi skončil vztah po dvou letech, taky kvůli droze, kvůli mé práci Ani jsem nečekala, jak to se mnou zamává, no holt jsem jenom ženská
Promiňte vy všichni, které zanedbávám kvůli své práci, a také ti, které jsem zanedbávala kvůli své dvouleté lásce!

CHARTER

Old Post 03-10-2001 v 01:20 AM
Charter je offline   Profil uživatele Charter   Find more posts by Charter   Foto galerie člena Charter   Click here to Send Charter a Private Message   Add Charter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Charter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Croaty: no co se dá dělat.. Ale víš ty, kolik běhá po světě krásnejch bab? :-))

Old Post 03-10-2001 v 08:01 AM
oton
Stálý Člen

for Charter Příspěvek č. 43

jo na tyhle lidi narazí snad každej z nás, taky sem párkrát nalít a pak za to zaplatil, ale sem rád, že se mi to stalo, protože jak již bylo řečeno "co tě nezabije, to tě posílí" a já už sem dost poučenej :-)

tak jen dál a houšť a hlavně s všudy přítomným optimismem!!!! :-)

Croaty: nepropadej depce, dej si brčko a zasměj se, vždyť je tady krásně, a holek jako máku .-)

Old Post 03-10-2001 v 08:30 AM
Croaty
Nový Člen

Příspěvek č. 44

2maggie:njn
2oton:dobra rada, budu se ji drzet

Bye Croaty

Old Post 03-10-2001 v 20:30 PM
H. J. Bartsch
Nový Člen

Karma uživatele H. J. Bartsch - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Mylí DZOUZI vem pár kámošů a rozbijte mu hubu...

Za 25Kč pudu s váma.

Old Post 21-01-2002 v 19:50 PM
H. J. Bartsch je offline   Profil uživatele H. J. Bartsch   Find more posts by H. J. Bartsch   Foto galerie člena H. J. Bartsch   Click here to Send H. J. Bartsch a Private Message   Add H. J. Bartsch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gaboritha
Nový Člen

Karma uživatele Gaboritha - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Caua Dzouzi,

myslim ze to zadna bitka nevyresi.

Mam kamarada, kterej je skoro jak muj bratranec. On je z Varu ja z Ostrova. Nejakej cas zpatky mi taky kradl a prodaval veci (cedecka, walkmana,...) kuli drogam. Znam ho takovou dobu, ze sem neverila. Ale touha po penezich, nebo spis po tom co si za ne chces koupit je kolikrat o tolik silnejsi... Nejde o to, ze by mu na tobe nezalezelo nebo si mu byl u prdele. On proste musi. A ty jsi blizko a mas hodnotny veci.

Ja uz jsem se svym kamosem v klidu, hulime, kecame a on toho moc lituje. Chtelo by to spis pokec nez rozbit drzku, takhle akorat vyvolas valku...

Pozdrafuj na prumce...

...Gaboritha

Old Post 21-01-2002 v 20:30 PM
Gaboritha je offline   Profil uživatele Gaboritha   Find more posts by Gaboritha   Foto galerie člena Gaboritha   Click here to Send Gaboritha a Private Message   Add Gaboritha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

2 Dzouzi Příspěvek č. 47

Hele, neni to fakt lehky, ale nezoufej (i kdyz to zoufeni asi mas za sebou). Ja jsem behem toho meho zivota ztratila skoro vsechno, a nekdy i vic nez jednou. To co jsem se naucila do mych 25-26 nebilo vubec jednoduchy. Ale za to vim, ze toho vic ted vydrzim, a uz spis nedelam ty blbosti jako driv(a taky doufam ze budu moct neco i naucit dcerce o zivote). Uz verim toho, koho vim, ze muzu verit. Ale mam ted strasny stesti, ze mam vokolo sebe strasne moc moc dobrejch lidi. Vsechno spatnyho co se stane ma dobry duvod.
Rozbit tomu typkovi drzku nic nepolepsis (jen mozna tvuj vztek, ale nic nevyresis). Jsem pevnym veritelem toho, ze bozi mlyny melou. Nikdy jsem se nesnazila vervomoci nekomu pomstit za vse co se mi stalo (kdyz prislo nahodou prilezitost neco dotlacit, to jo, ale vyslovene vymslet njaky plan, na to nemam cas a je to zbytecna energie). Na kazdyho se dostane.

S tim bratrancem si to posral sam tim, ze si ho nechal samotnyho. Davno davno jako mlada, (16ti) jsem rada zhulovala lidi poprve. Bavilo mi to protoze jsem citila, ze jim ukazuju novy svet, jiny vedomi a jiny videni co by jinak nemeli. Ale to jsem ti lidi vedla. Kdyby jsem nekoho silne zhulila, a nechala jit po svem, tak toho cloveka jsem asi fakt nemela rada.
Vzdy jsem verila v dobru, a ted vim, ze dobro proste je. Kdyz udelam neco spatnyho, tak muzu jen ocekavat, ze spatny jen dostanu zpet.

Ale mas fakt jeste hodne casu pred sebou, a asi mas jeste co se naucit. Bud ve strehu!

Old Post 23-01-2002 v 21:27 PM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

3krát a dost Příspěvek č. 48

Celý sem to po vás přečet! Fakt fšecky ty stránky! Je to síla. Ale neubráním se glosovat:

Jak říka Fox Mulder: "Nikomu nevěř!"
Jak říkám já: "Někomu něco vysvětlovat nemá cenu!"
Jak říká můj kámoš: "Zahulíme - uvidíme!"

just i_oNe

Old Post 23-01-2002 v 22:15 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás