Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli jeste muzu: Muj kamos ma podobnej problem. Od svy holky dostal ultimatum, bud konopi, nebo ona. (chlast je v pohode, ze :-| ). A jak to resi? O vikendu je u slecny a nehuli, v tejdnu je se spekama. Jenze je z toho trosku nestastnej, nechci mu radit ani to ani ono, ale je na nem videt, ze ho to uzira... Ne kazdej hulic ma to stesti, ze narazi na naprosto idealni partnerku. Faktem je, ze bys asi mel zvazit priority, nebo se pokusit ty holce vysvetlit, ze asi nebudes zas tak hroznej narkoman. Jo a jestli ta slecna je TAKHLE netolerantni, nevim, nevim, ale do myho pojeti idealu nezahrnuju jen sladky slova a modry oci, ale i toleranci a respekt...
PAN:DAN
2Maggie:
snazil sem se to jeste nejak urovnat, ale zklamal sem ji a ona ted ve me vidi jen blbyho "fetaka" .uz sem ji ztratil a druhou sanci od ni nedostanu takze -> sad end (not happy!).
2pan_dan:
no vis ja sem ji vzdycky videl jen jako perfektni holku (byl sem do ni zamilovanej az po usi!) a tohoto ostatniho (realnyho- tolerance, respekt, ochota a jiny dulezity zivotni vlastnosti) sem si moc nevsimal , ale uvedomil sem si to az ted co je pryc (z myho zivota).
uvidim za nejakou dobu jestli se ozve a rekne: "hele, promin ze sem na tebe tak vyjela, ale nemas na speka?" ) no to asi ne , ale doufat v to snad muzu.pak by to bylo idealni
diky za vasi reakci, vazim si toho a preju vam at hori pomalu, hooooooodne pomalu
Croaty: nevzdávej to tak snadno, zkus to znovu, za to nic nedáš. Určitě feťák nejsi, to snad musí pochopit i ona, a když ne, tak aspoň budeš mít pocit, že si udělal co jsi mohl a že by to holt neklapalo a naštěstí jsi na to přišel včas... :-) Dej vědět, jak jsi dopadl.
V případě, že ona za to stojí a ty o to stojíš, stačí jednoduchý rozhovor o tom, co ti hulení dává a naopak bere. Jestli pochopí, tak to je holka, která za to stojí, jestli ne - nevadí - nebyla to ta pravá.
:-) no připouštím že termín "kopnout do prdele" je trochu ostrej, ale nemůžeš oplácet netoleranci tolerancí, to snad ani nejde a nikam to nevede, teda aspoň to ze svejch zkušeností vim
2oton:no uz ji "kopnout do prdele" nemuzu, protoze uz to neni "moje holka".
2maggie:vcera sem ji psal, no nejak sem to sesmolil tak, ze to chapu, omlouvam se za vsechno, ... proste mekon.nakonec sem napsal "mej se pekne beze me, doufam, ze uz se nikdy neuvidime, abych se do tebe zase nezamiloval".tak tuto moji zivotni zkusenost sem uz ukoncil a pujdu dal, snad uz to bude lepsi.
2majklovec: viz 2maggie
Někdo měl asi těžkej den, ale je to už snad vyřešený, pokud všichni budou bez fyzickejch následků. Co mě nezabije, to mě posílí.
Kamarádi zloději mě taky potkali, bylo mi osmnáct a na tehdejší dobu jsem si slušně vydělávala. Ten člověk se mnou měsíc chodil, aby si pak půjčil peníze, na cestu do zahraničí, pak se údajně vrátil, peníze neměl, ale měl plán, půjčila jsem mu tedy další, úplně blbá zamilovaná, nebo co, do třetice přijel, vyhýbal se a když jsem ho konečně potkala, rozevřel náruč, hrozně krásně mě přivítal a hned, že skočí domů pro prachy, že mu všechno klaplo. A spousta dalších keců. Posadil mě k baru, něco poručil a vod tý doby jsem ho neviděla. Už dlouho tedy vím, že za blbost se platí.
Čemu fakt nerozumím, je svědomí těchhle lidí...
Teď se tady řeší jiná nešťastná láska. Já se jednou rozešla s klukem taky kvůli droze, ale kvůli tvrdé droze. Bylo to přesně o tom buď já, nebo droga, bylo to o tom, že se mi můj miláček měnil před očima. Nikdy do toho naštěstí nespad úplně, ale ani tak už ho nechci jako partnera.
To že Klára odmítá konopí, je normální v menší půlce týhle společnosti (dle průzkumu), musíš zkusit hledat v té druhé větší
Oba dva jste svobodní a jak tady už někdo psal svoboda jedince sahá jen ke svobodě toho druhého.
Teď mi skončil vztah po dvou letech, taky kvůli droze, kvůli mé práci Ani jsem nečekala, jak to se mnou zamává, no holt jsem jenom ženská
Promiňte vy všichni, které zanedbávám kvůli své práci, a také ti, které jsem zanedbávala kvůli své dvouleté lásce!
jo na tyhle lidi narazí snad každej z nás, taky sem párkrát nalít a pak za to zaplatil, ale sem rád, že se mi to stalo, protože jak již bylo řečeno "co tě nezabije, to tě posílí" a já už sem dost poučenej :-)
tak jen dál a houšť a hlavně s všudy přítomným optimismem!!!! :-)
Croaty: nepropadej depce, dej si brčko a zasměj se, vždyť je tady krásně, a holek jako máku .-)
Mam kamarada, kterej je skoro jak muj bratranec. On je z Varu ja z Ostrova. Nejakej cas zpatky mi taky kradl a prodaval veci (cedecka, walkmana,...) kuli drogam. Znam ho takovou dobu, ze sem neverila. Ale touha po penezich, nebo spis po tom co si za ne chces koupit je kolikrat o tolik silnejsi... Nejde o to, ze by mu na tobe nezalezelo nebo si mu byl u prdele. On proste musi. A ty jsi blizko a mas hodnotny veci.
Ja uz jsem se svym kamosem v klidu, hulime, kecame a on toho moc lituje. Chtelo by to spis pokec nez rozbit drzku, takhle akorat vyvolas valku...
Hele, neni to fakt lehky, ale nezoufej (i kdyz to zoufeni asi mas za sebou). Ja jsem behem toho meho zivota ztratila skoro vsechno, a nekdy i vic nez jednou. To co jsem se naucila do mych 25-26 nebilo vubec jednoduchy. Ale za to vim, ze toho vic ted vydrzim, a uz spis nedelam ty blbosti jako driv(a taky doufam ze budu moct neco i naucit dcerce o zivote). Uz verim toho, koho vim, ze muzu verit. Ale mam ted strasny stesti, ze mam vokolo sebe strasne moc moc dobrejch lidi. Vsechno spatnyho co se stane ma dobry duvod.
Rozbit tomu typkovi drzku nic nepolepsis (jen mozna tvuj vztek, ale nic nevyresis). Jsem pevnym veritelem toho, ze bozi mlyny melou. Nikdy jsem se nesnazila vervomoci nekomu pomstit za vse co se mi stalo (kdyz prislo nahodou prilezitost neco dotlacit, to jo, ale vyslovene vymslet njaky plan, na to nemam cas a je to zbytecna energie). Na kazdyho se dostane.
S tim bratrancem si to posral sam tim, ze si ho nechal samotnyho. Davno davno jako mlada, (16ti) jsem rada zhulovala lidi poprve. Bavilo mi to protoze jsem citila, ze jim ukazuju novy svet, jiny vedomi a jiny videni co by jinak nemeli. Ale to jsem ti lidi vedla. Kdyby jsem nekoho silne zhulila, a nechala jit po svem, tak toho cloveka jsem asi fakt nemela rada.
Vzdy jsem verila v dobru, a ted vim, ze dobro proste je. Kdyz udelam neco spatnyho, tak muzu jen ocekavat, ze spatny jen dostanu zpet.
Ale mas fakt jeste hodne casu pred sebou, a asi mas jeste co se naucit. Bud ve strehu!