Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 23 24 25 26 27 »
Autor
Téma 
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 385

to sandoz: Ani jeden z tech filmu neznam ( ale dneska mam v planu udelat si vecer s Kill Billem, sehnala jsem dvojku, tak se nemuzu dockat.

Old Post 29-04-2004 v 19:33 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clothinguntero
Stálý Člen

Karma uživatele clothinguntero - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 386

kolébka zla totální prasečina

Ubalíme čistý brko????????

Old Post 29-04-2004 v 19:39 PM
clothinguntero je offline   Profil uživatele clothinguntero   Find more posts by clothinguntero   Foto galerie člena clothinguntero   Click here to Send clothinguntero a Private Message   Add clothinguntero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clothinguntero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 387

Jo Kill Bill dvojku sem si taky stáhnul pustim si to celej natěšenej a nic, já vůl si k tomu totiž stáhnul jugoslávský titulky.

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 29-04-2004 v 23:02 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lampick
Stálý Člen

Karma uživatele Lampick - 58% Pěstitelská

Pohodička nejlepsi filmecek Příspěvek č. 388

Nejlepsi filmecek jakej sem videl je Silenci na prknech. mel sem u toho fakt drsne chlamavky...

Old Post 30-04-2004 v 08:12 AM
Lampick je offline   Profil uživatele Lampick   Find more posts by Lampick   Foto galerie člena Lampick   Click here to Send Lampick a Private Message   Add Lampick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Příspěvek č. 389

to Taker: jo jo, kolik jazyku umis, tolikrat jsi clovekem...

Old Post 30-04-2004 v 08:51 AM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sandoz
Stálý Člen

Karma uživatele sandoz - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 390

to Micasa: Já jdu dneska.

Old Post 30-04-2004 v 09:27 AM
sandoz je offline   Profil uživatele sandoz   Find more posts by sandoz   Foto galerie člena sandoz   Click here to Send sandoz a Private Message   Add sandoz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soundsystem
Stálý Člen

Karma uživatele Soundsystem - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 391

lidi jestli nekdo sezenete cesky titule na kill billa 2 tak mi je pls dejte vedet, taky je schanim. DIky

Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !

Old Post 30-04-2004 v 17:51 PM
Soundsystem je offline   Profil uživatele Soundsystem   Find more posts by Soundsystem   Foto galerie člena Soundsystem   Click here to Send Soundsystem a Private Message   Add Soundsystem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

Tarantino!

Ghost dog mam zato že dávala čt1.Je to pěknej film.
2bounty_killer:Máš recht NOva Je hnus děs Estrádovej.Bohužel si tato televize koupila práva Na killa Billa1,2.Už i u těch estrád v ukázkach pouští stejnou muziku co vybral mistr Tarantino do týhle parády.
Bohužel Pro NOVU Než to bude vysílat tak To bude mít skouklí každej.Jahman

perníková věž-nic extra,podle mě taková pohádka......

Old Post 01-05-2004 v 08:20 AM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Příspěvek č. 393

to sandoz: doufam, ze sis to pekne uzil

Old Post 01-05-2004 v 12:55 PM
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 394

Mechanický pomeranč, Lost Highway a Mazací hlava.
Tyhle filmečky sem doteď ještě pořádně nerozchodil....

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 02-05-2004 v 13:45 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sandoz
Stálý Člen

Karma uživatele sandoz - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 395

to Micasa: Neužil. Vůbec jsem se tam nedostal, protože jsme se sekli v Rígráčích na brčku. A to jsem si užil :- ))).

Jinak jsem skoukl asi po 1000000tý Pulp Fiction, film kterej nemusim ani doporučovat, protože ho asi už všichni viděli.

Old Post 04-05-2004 v 12:01 PM
sandoz je offline   Profil uživatele sandoz   Find more posts by sandoz   Foto galerie člena sandoz   Click here to Send sandoz a Private Message   Add sandoz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 396

2taker: tak jest..

C4, Sweet Mendobog, Crystal..growcubes party Bio selectah! outdoor2005 Mr.Sandman´s BA, Nbr, PKxBS, HazexNLand C4 dream explosives!!!11 Flying Dutchmen's Girlzzz... Thaitanic, HDF, Bubblegum grow
old school threads

A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I

Old Post 04-05-2004 v 14:41 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prophet
Stálý Člen

Karma uživatele prophet - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 397

mazací hlavu jsem dokoukal až napočtvrté
doporučuju Kouřové signály-všichni jsme rudoocí divoši

lávovej keran

Old Post 05-05-2004 v 08:35 AM
prophet je offline   Profil uživatele prophet   Find more posts by prophet   Foto galerie člena prophet   Click here to Send prophet a Private Message   Add prophet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

Úplně nehlepší film co jsem kdy skouknul zkouřenej byla Doba ledová ale po mé malé úpravě kdy jsem pomocí Virtual Dubu setříhal film jen na ty nejvtipnější scénky s šavlozubou veverkou. Všem vřele doporučuji.

PS. Jeden kámoš se u toho počůral smíchy a já jsem myslel že umřu smíchy (ale fakt, to prostě nešlo vydržet, dokonce jsem cejtil jak se mi napíná bránice na hranici prasknutí :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 06-05-2004 v 17:46 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 399

kromě všech už výše jmenovanejch bych přidal Ospalá díra, fakt dobrý psycho doporučuju

Old Post 07-05-2004 v 16:51 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 400

jestli můžu doporučit tak je výbornej film Human Traffic, ale vlastně jsem si z něj poprvé nic moc nepamatovala a film kterej mě totálně odboural byla Noc v Roxbery-větší blbost jsem fakt nezažila...myslim že to dávaj ted někdy v tv...asi v pondělí v noci

Old Post 08-05-2004 v 20:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 23 24 25 26 27 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás