Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo Kill Bill dvojku sem si taky stáhnul pustim si to celej natěšenej a nic, já vůl si k tomu totiž stáhnul jugoslávský titulky.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Ghost dog mam zato že dávala čt1.Je to pěknej film.
2bounty_killer:Máš recht NOva Je hnus děs Estrádovej.Bohužel si tato televize koupila práva Na killa Billa1,2.Už i u těch estrád v ukázkach pouští stejnou muziku co vybral mistr Tarantino do týhle parády.
Bohužel Pro NOVU Než to bude vysílat tak To bude mít skouklí každej.Jahman
Mechanický pomeranč, Lost Highway a Mazací hlava.
Tyhle filmečky sem doteď ještě pořádně nerozchodil....
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Úplně nehlepší film co jsem kdy skouknul zkouřenej byla Doba ledová ale po mé malé úpravě kdy jsem pomocí Virtual Dubu setříhal film jen na ty nejvtipnější scénky s šavlozubou veverkou. Všem vřele doporučuji.
PS. Jeden kámoš se u toho počůral smíchy a já jsem myslel že umřu smíchy (ale fakt, to prostě nešlo vydržet, dokonce jsem cejtil jak se mi napíná bránice na hranici prasknutí :-°)
jestli můžu doporučit tak je výbornej film Human Traffic, ale vlastně jsem si z něj poprvé nic moc nepamatovala a film kterej mě totálně odboural byla Noc v Roxbery-větší blbost jsem fakt nezažila...myslim že to dávaj ted někdy v tv...asi v pondělí v noci