Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas pravdu. Je to hnusne slizsky. Ale takovej clovek si neco takovyho zaslouzi. Znal jsem ho asi rok, byl na mym maturaku, varili jsme spolu nekolikrat mliko...
A on pak cloveka sproste okrade a pak jeste druhej den prijde, ze to ma doma naky husty, jestli by nemoh bejt chvili u nas.
Rozbit mu hubu nicemu nepomuze (stejne dostane). Protoze ho precejenom znam delsi dobu, tak vim, ze ma strach z matky. Je to pekna p..a. Jeho pribuzni dostanou pouze upozornujici dopis, cimz ho znemoznim v jeho jedinym utocisti. Je na nej totiz nasranejch uz dost lidi a hned jak by vystrcil hlavu z baraku, tak by mu ji nekdo urazil.
A jelikoz sem na nej fakt brutalne nasranej, tak ho proste znicim. Jeste sem dam za casek naky jeho foticky s popisem, aby si toho zmrda moh kazdej poradne prohlidnout.
Nevim jestli to pomůže, ale asi před rokem mi jeden týpek dlužil asi vosum tisíc a pomohlo, když jsem si zašel za právníkem, ten mu poslal lehce výhružnej dopis (soud a tak...) no a chlapík se leknul a zaplatil (včetně nákldaů za právníka). Jo, ale funguje pouze za předpokladu, že ten magor neni uplnej magor...
Jinak s fotříkem už jsem to jakž takž srovnal, ale musel jsem mu slíbit, že už na tu ďábelskou marihuanu nesáhnu... A pokud prý zjistí, že jsem do toho zase "spadnul", tak mam po vtákach.
Páteř mi tak nějak srůstá, akorát budu ještě do listopadu chodit všady s korzetem (takže i ve škole)...
Bratrance už z blázince pustili (zrovna včera) a dobírá nějaký prášky...
Můj nevlastní bratr se nepoučil, ožral se z ferneta a zase ho prej vezla sanitka (zajímavý)...
Zatim jsem matce toho zlodějíčka dopis neposlal, ale když jsem byl minule u něj doma, tak jsem to nějak nezvládnul a roztřísknul jsem mu truhlík s kytkama o hlavu (nevim kde se to ve mě vzalo)...
nevim proc nechces podat to trestni oznameni
normalne si to napis, vyjmenuj jake mas dukazy (asi vis komu ho prodal nebo nejak vis ze keca) tak kdyz to vis tak o tom presvec ty co si je platime z dani a oni si prece nemuzou jenom hrat na serify
ses snad schopen vykopat si dárek zpet (podle pravidel)
a to napsany odnes na vb, ze jim neses praci a kazdej je rad kdyz ho nekdo potrebuje.
Dzouzi...DRZIM TI SVÉ VÍLÍ PALEČKY !
Jen s tou pomstou...no já nevím...tyhle věci jsou jako bumerang a můžou se ti škaredě vrátit. Vím, že zapomenout asi nejde...jen mysli na svou karmu...čím zacházíš, tím také scházíš...naše lidská přirozenost má totiž jednu krásnou vlstnost a tou je schopnost odpouštět...asi se to může zdát jako kravina...ale další naše krásná vlastnost je schopnost zapomínat, tak zkus třeba zapomenout...ganja je k tomu výborný klíč)
MĚJ SE KRÁSNĚ
Vílo je na tom trochu pravdy, ale v tomto prípade je to blbost, kdybych porád jenom odpoustel tak by mi toho moc nezbylo, nekdy je potreba za svym cilem jit hlava nehlava.
dzouzi: Jsem rad za tebe chlape, ze se to pomalu rovna. Zkus misto "bonzackyho" dopisu matce poslat neco na zpusob trestniho oznameni to mu volovi. Proste sepis fakta - oznac to za kradez - odhadni cenu - dej tomu pravnickej kabatek - posli - a rozbij mu hubu.
udělám to: Půjdu a zajmu Gargamela...
............................................................
...teda půjdu a podám oznámení.
Sem zvědavej, jak to dopadne. A dělal jste to už někdo, to si mám teda sepsat fakta a přijít tam s tim papírem a vysvětlit, nebo něco jako:
Dne toho a toho mě navštívil... a nechat jim to tam.
no reknu vam me se stala fakt takova hodne blba vec.uplne naprosto sem ztratil zcela nejlepsi holku myho zatim kratkyho zivutku jen kvuli tomu, ze sem ji rekl, ze gulim.stacila jedna pitoma veta a vsechno bylo splachnuty v hajzlu, naprosto vse.vim, ze ta holka me ted nenavidi, ale co se da delat, uz to nemuzu vratit.strasne me to mrzi, ze me nechape, ale ona je asi jina nez ja (. seru na to, jdu ubalit jednoho burtika (na truc) sand po nem bude lip.
jeste par veci:hele radsi to reknete ty holce(klukovi), ze gulite, at potom po 14 dnech nejste zklamani jako ja, chapete ne?
Hele chlape ja mam par minimalnich zasad co se tyka vztahu, jeden z nich je harmonie, takze jestli ja ganju miluju a ona ji nenavidi, tak si asi rozumnet nebudem ze? A nerad bych se nechal ochudit o to, dat si s nejakou kraskou speka nekde na zeleny louce.
Croaty: hele, jestli tě má ráda, tak se s tebou nerozejde jenom kvůli hulení.... Neztrácej hlavu a zkus si to s ní vyříkat, jestli v tom náhodou není ještě něco jiného... A když ne, tak holt musíš zvážit, co chceš víc, hulit, nebo jí? Hodně štěstí:-)