Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zivot se dokaze promenit v hromadu sracek behem jednoho dne.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
dzouzi
Stálý Člen

Karma uživatele dzouzi - 21% PěstitelskáKarma uživatele dzouzi - 21% Pěstitelská

Zdraví 2 oton Příspěvek č. 17

mas pravdu. Je to hnusne slizsky. Ale takovej clovek si neco takovyho zaslouzi. Znal jsem ho asi rok, byl na mym maturaku, varili jsme spolu nekolikrat mliko...
A on pak cloveka sproste okrade a pak jeste druhej den prijde, ze to ma doma naky husty, jestli by nemoh bejt chvili u nas.
Rozbit mu hubu nicemu nepomuze (stejne dostane). Protoze ho precejenom znam delsi dobu, tak vim, ze ma strach z matky. Je to pekna p..a. Jeho pribuzni dostanou pouze upozornujici dopis, cimz ho znemoznim v jeho jedinym utocisti. Je na nej totiz nasranejch uz dost lidi a hned jak by vystrcil hlavu z baraku, tak by mu ji nekdo urazil.
A jelikoz sem na nej fakt brutalne nasranej, tak ho proste znicim. Jeste sem dam za casek naky jeho foticky s popisem, aby si toho zmrda moh kazdej poradne prohlidnout.

dzouzi

Old Post 20-08-2001 v 11:31 AM
dzouzi je offline   Profil uživatele dzouzi   Find more posts by dzouzi   Foto galerie člena dzouzi   Click here to Send dzouzi a Private Message   Add dzouzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Nevim jestli to pomůže, ale asi před rokem mi jeden týpek dlužil asi vosum tisíc a pomohlo, když jsem si zašel za právníkem, ten mu poslal lehce výhružnej dopis (soud a tak...) no a chlapík se leknul a zaplatil (včetně nákldaů za právníka). Jo, ale funguje pouze za předpokladu, že ten magor neni uplnej magor...

Old Post 20-08-2001 v 18:44 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

for dude Příspěvek č. 19

a že má z čeho zacálovat :-))) což o nějakým huličovi somrákovi silně pochybuju

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 21-08-2001 v 08:11 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Karma uživatele shamanjai - 9% Pěstitelská

Pohodička To dzouzi a Zdenek... Příspěvek č. 20

Čau chlapy, nějak vázne diskuse. Hele přijeďte někdy do chodova na špeka a na pokec o celym tom příběhu...
Zve vás shamanajai a Early_skunk...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 08-09-2001 v 14:24 PM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dzouzi
Stálý Člen

Karma uživatele dzouzi - 21% PěstitelskáKarma uživatele dzouzi - 21% Pěstitelská

2 shamanajai Příspěvek č. 21

Snad až pojedu jednou okolo...

Jinak s fotříkem už jsem to jakž takž srovnal, ale musel jsem mu slíbit, že už na tu ďábelskou marihuanu nesáhnu... A pokud prý zjistí, že jsem do toho zase "spadnul", tak mam po vtákach.

Páteř mi tak nějak srůstá, akorát budu ještě do listopadu chodit všady s korzetem (takže i ve škole)...

Bratrance už z blázince pustili (zrovna včera) a dobírá nějaký prášky...

Můj nevlastní bratr se nepoučil, ožral se z ferneta a zase ho prej vezla sanitka (zajímavý)...

Zatim jsem matce toho zlodějíčka dopis neposlal, ale když jsem byl minule u něj doma, tak jsem to nějak nezvládnul a roztřísknul jsem mu truhlík s kytkama o hlavu (nevim kde se to ve mě vzalo)...

A tak nějak se začínám dotávat do pohody

dzouzi

Old Post 08-09-2001 v 15:14 PM
dzouzi je offline   Profil uživatele dzouzi   Find more posts by dzouzi   Foto galerie člena dzouzi   Click here to Send dzouzi a Private Message   Add dzouzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Pohodička To dzouzi Příspěvek č. 22

Tak jo chlape, ozvi se....

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 08-09-2001 v 15:34 PM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tuny
Nový Člen

Karma uživatele Tuny - 0% Pěstitelská

Nápad stejne udelas co chces ty Příspěvek č. 23

nevim proc nechces podat to trestni oznameni
normalne si to napis, vyjmenuj jake mas dukazy (asi vis komu ho prodal nebo nejak vis ze keca) tak kdyz to vis tak o tom presvec ty co si je platime z dani a oni si prece nemuzou jenom hrat na serify
ses snad schopen vykopat si dárek zpet (podle pravidel)
a to napsany odnes na vb, ze jim neses praci a kazdej je rad kdyz ho nekdo potrebuje.

zadny strom neroste do nebe

Old Post 16-09-2001 v 22:01 PM
Tuny je offline   Profil uživatele Tuny   Find more posts by Tuny   Foto galerie člena Tuny   Click here to Send Tuny a Private Message   Add Tuny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

:-))))) Příspěvek č. 24

na VB, to je pěkně napsaný :-)))) to už sem dlouho neslyšel :-))))

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 16-09-2001 v 22:32 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Víla
Nový Člen

Karma uživatele Víla - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Dzouzi...DRZIM TI SVÉ VÍLÍ PALEČKY !
Jen s tou pomstou...no já nevím...tyhle věci jsou jako bumerang a můžou se ti škaredě vrátit. Vím, že zapomenout asi nejde...jen mysli na svou karmu...čím zacházíš, tím také scházíš...naše lidská přirozenost má totiž jednu krásnou vlstnost a tou je schopnost odpouštět...asi se to může zdát jako kravina...ale další naše krásná vlastnost je schopnost zapomínat, tak zkus třeba zapomenout...ganja je k tomu výborný klíč)
MĚJ SE KRÁSNĚ

Old Post 16-09-2001 v 22:47 PM
Víla je offline   Profil uživatele Víla   Find more posts by Víla   Foto galerie člena Víla   Click here to Send Víla a Private Message   Add Víla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Vílo je na tom trochu pravdy, ale v tomto prípade je to blbost, kdybych porád jenom odpoustel tak by mi toho moc nezbylo, nekdy je potreba za svym cilem jit hlava nehlava.

dzouzi: Jsem rad za tebe chlape, ze se to pomalu rovna. Zkus misto "bonzackyho" dopisu matce poslat neco na zpusob trestniho oznameni to mu volovi. Proste sepis fakta - oznac to za kradez - odhadni cenu - dej tomu pravnickej kabatek - posli - a rozbij mu hubu.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 17-09-2001 v 08:35 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dzouzi
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

udělám to: Půjdu a zajmu Gargamela...
............................................................
...teda půjdu a podám oznámení.
Sem zvědavej, jak to dopadne. A dělal jste to už někdo, to si mám teda sepsat fakta a přijít tam s tim papírem a vysvětlit, nebo něco jako:
Dne toho a toho mě navštívil... a nechat jim to tam.

Dík

dzouzi

Old Post 18-09-2001 v 18:42 PM
shamanjai
Stálý Člen

Tak jo... Příspěvek č. 28

Hele chlape a kdyby to oznámení nedopadlo dobře, tak se stav na toho speqa...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 18-09-2001 v 18:50 PM
Kubanec
Nový Člen

Karma uživatele Kubanec - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

řeknu ti jenom jedno:NA KAŽDOU SVINI SE VAŘÍ VODA

Kubanec

Old Post 20-09-2001 v 12:00 PM
Kubanec je offline   Profil uživatele Kubanec   Find more posts by Kubanec   Foto galerie člena Kubanec   Click here to Send Kubanec a Private Message   Add Kubanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Croaty
Nový Člen

Karma uživatele Croaty - 0% Pěstitelská

no tywe Příspěvek č. 30

no reknu vam me se stala fakt takova hodne blba vec.uplne naprosto sem ztratil zcela nejlepsi holku myho zatim kratkyho zivutku jen kvuli tomu, ze sem ji rekl, ze gulim.stacila jedna pitoma veta a vsechno bylo splachnuty v hajzlu, naprosto vse.vim, ze ta holka me ted nenavidi, ale co se da delat, uz to nemuzu vratit.strasne me to mrzi, ze me nechape, ale ona je asi jina nez ja (. seru na to, jdu ubalit jednoho burtika (na truc) sand po nem bude lip.

jeste par veci:hele radsi to reknete ty holce(klukovi), ze gulite, at potom po 14 dnech nejste zklamani jako ja, chapete ne?

jeste jedna posledni vec: Klaro promin (

Old Post 29-09-2001 v 21:17 PM
Croaty je offline   Profil uživatele Croaty   Find more posts by Croaty   Foto galerie člena Croaty   Click here to Send Croaty a Private Message   Add Croaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Nápad 2 croaty Příspěvek č. 31

Hele chlape ja mam par minimalnich zasad co se tyka vztahu, jeden z nich je harmonie, takze jestli ja ganju miluju a ona ji nenavidi, tak si asi rozumnet nebudem ze? A nerad bych se nechal ochudit o to, dat si s nejakou kraskou speka nekde na zeleny louce.

Old Post 01-10-2001 v 08:24 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Croaty: hele, jestli tě má ráda, tak se s tebou nerozejde jenom kvůli hulení.... Neztrácej hlavu a zkus si to s ní vyříkat, jestli v tom náhodou není ještě něco jiného... A když ne, tak holt musíš zvážit, co chceš víc, hulit, nebo jí? Hodně štěstí:-)

Old Post 01-10-2001 v 09:53 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás