Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak mě napadlo, jestli si taky papírky zužujete? mě nikdy jejich šířka nesedí... jsou moc široký. takřka bezvýhradně balim do zlatých smoukáčů. jelikož mám radči čistý brčka (tj. bez tabáku), je více než na místě balit žilky a u toho zůstávám i při více lidech (pak jsou to takový větší brčka).
jo a takhle to zkracuju (asi žádná novinka):
papírek podélně přeložim v určitém místě (většinou ve 3/4 nebo 2/3) tak, aby po odtržení menší části zůstalo ještě dost na balení. po přehyb u přejedu několikrát prsty a nakonec i jazykem, čímž se přehyb zvlhčí a zbytečná část pejpru jde pěkně odtrhnout....
nebyl by někdo schopnej uvést ceny jednotlivých druhů papírků?
zajímají mě ty OCB De luxe zlatý smouky kupuju okolo většinou dvacky... thanx
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Jo, jo, vidim, ze nejsem sam, kdo si mysli, ze cerny OCB jsou nejlepsi. Co se tyce jemnosti papiru, tak Smokingy jsou mozna o neco lepsi, ale zas maji malo lepidla...a tak se mi uz jednou dvakrat stalo, ze se ten spek pri huleni rozmotal. A to pekne nasere.
Ja si taky nekdy kupuju maly cerny OCB, kvalita stejna a rozmer je idealni na osobacky...a navic je jich v baleni 50 ks za 8 korun.
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.
Nakonec, ten papirek si sezenes nekde vzdycky, ale aby bylo co do neho ubalit, to je zrovna ted muj problem. Je zacatek roku, do podzimu daleko...ach jo.
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.
Obcas slysim od nekoho, ze mu nelepily Smokingy, ale mne se to uz taky dost dlouho nestalo (driv, nekdy pred par lety to jo...)
Ty OCB se snehem a zlatym hologramem jsou z novy limitovanu edice
Souhlas z Bohourem,chce to podporovat domací trh,balí se mi znich
dobře a cena je taky vpoho....nejlepší je ta hláška-nestačí ti King Size?
vem si vážku rolls