Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hodnoceni vsech moznych papirku na baleni brcek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Do čeho točíte..?
Ocb
Smoking
Jína značka
Jedině dýmka
rolls
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

tak mě napadlo, jestli si taky papírky zužujete? mě nikdy jejich šířka nesedí... jsou moc široký. takřka bezvýhradně balim do zlatých smoukáčů. jelikož mám radči čistý brčka (tj. bez tabáku), je více než na místě balit žilky a u toho zůstávám i při více lidech (pak jsou to takový větší brčka).

jo a takhle to zkracuju (asi žádná novinka):

papírek podélně přeložim v určitém místě (většinou ve 3/4 nebo 2/3) tak, aby po odtržení menší části zůstalo ještě dost na balení. po přehyb u přejedu několikrát prsty a nakonec i jazykem, čímž se přehyb zvlhčí a zbytečná část pejpru jde pěkně odtrhnout....

nebyl by někdo schopnej uvést ceny jednotlivých druhů papírků?
zajímají mě ty OCB De luxe zlatý smouky kupuju okolo většinou dvacky... thanx

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 08-02-2004 v 18:47 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

sorry za offtopic, ale taky by me zajimaly ceny papirku...

u nas v tabaku kupuju ocbicka za 14,- a to je myslim hodne dobra cena :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>
------------------------------------------------

Old Post 08-02-2004 v 19:18 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Jo, jo, vidim, ze nejsem sam, kdo si mysli, ze cerny OCB jsou nejlepsi. Co se tyce jemnosti papiru, tak Smokingy jsou mozna o neco lepsi, ale zas maji malo lepidla...a tak se mi uz jednou dvakrat stalo, ze se ten spek pri huleni rozmotal. A to pekne nasere.
Ja si taky nekdy kupuju maly cerny OCB, kvalita stejna a rozmer je idealni na osobacky...a navic je jich v baleni 50 ks za 8 korun.

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 09-03-2004 v 19:18 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chemik
Stálý Člen

Karma uživatele Chemik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Skorovše bylo napsáno, snad jen, že: 60-tky JAVAANSE JONGENS 60 -skoro vůbec nelepí, zbytečně tlustý papír

Old Post 09-03-2004 v 20:03 PM
Chemik je offline   Profil uživatele Chemik   Find more posts by Chemik   Foto galerie člena Chemik   Click here to Send Chemik a Private Message   Add Chemik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

pokud je mi znamo, tak zhavou novinkou jsou stribrne dlouhe Smoking, jsou jeste uzsi nez zlate, maji je mit okolo 17.3. ve Wakate (Praha)

Old Post 13-03-2004 v 23:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hovoja
Nový Člen

Karma uživatele Hovoja - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ja mam nejradsi zlaty smoking i eco smoking ale modry smoking jsou spatny jinak proti ocb nemam nic ale best off smoking

Old Post 14-03-2004 v 13:16 PM
Hovoja je offline   Profil uživatele Hovoja   Find more posts by Hovoja   Foto galerie člena Hovoja   Click here to Send Hovoja a Private Message   Add Hovoja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
devnul
Stálý Člen

Karma uživatele devnul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ked papieriky tak zlate smokingi.

Old Post 16-03-2004 v 08:32 AM
devnul je offline   Profil uživatele devnul   Find more posts by devnul   Foto galerie člena devnul   Click here to Send devnul a Private Message   Add devnul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Nezdá se vám, ze zlaty Smokingy maji malo lepidla? Mne teda jo...

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 16-03-2004 v 17:45 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chemik
Stálý Člen

Karma uživatele Chemik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Sice jsem je na dlouho vystřídal černýma 100vkama OCBčkama, ale určitě se mně žádný nerozlepil, co si pamatuju.

Old Post 16-03-2004 v 20:45 PM
Chemik je offline   Profil uživatele Chemik   Find more posts by Chemik   Foto galerie člena Chemik   Click here to Send Chemik a Private Message   Add Chemik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zarovka
Stálý Člen

Karma uživatele Zarovka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Přesne OCB... zatim se mi ani jeden papirek nerozlepil a co je co rict jinak ted se mi dostali do ruky krasne cerno-stribrny OCB se snehem

Old Post 17-03-2004 v 06:09 AM
Zarovka je offline   Profil uživatele Zarovka   Find more posts by Zarovka   Foto galerie člena Zarovka   Click here to Send Zarovka a Private Message   Add Zarovka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Nakonec, ten papirek si sezenes nekde vzdycky, ale aby bylo co do neho ubalit, to je zrovna ted muj problem. Je zacatek roku, do podzimu daleko...ach jo.

Old Post 17-03-2004 v 17:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

Obcas slysim od nekoho, ze mu nelepily Smokingy, ale mne se to uz taky dost dlouho nestalo (driv, nekdy pred par lety to jo...)
Ty OCB se snehem a zlatym hologramem jsou z novy limitovanu edice

Old Post 18-03-2004 v 01:24 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jacker
Nový Člen

Karma uživatele Jacker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

kamos rikal, ze prej fabriku ocb vlastni nakej plesoun... neslyseli ste neco takovyho?

Old Post 22-03-2004 v 17:50 PM
Jacker je offline   Profil uživatele Jacker   Find more posts by Jacker   Foto galerie člena Jacker   Click here to Send Jacker a Private Message   Add Jacker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

2 bohour
jooo jo taky jsem je mela a presne mne napada totéž
a nejsou špatný, snad jen proužek lepidla by se hodil širší

2 jacker
sem já slyšela, že fabriku na OCB vlastní nějakej pravičáckej politik

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 24-03-2004 v 10:50 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmos
Stálý Člen

Karma uživatele cosmos - 22% PěstitelskáKarma uživatele cosmos - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

vážky budu muset zkusit jinak mám nejradši zlatý smokingy a rolovací OCB...docela mi vyhovovaly Job

Podle očí poznáš člověka.Zdravím z kosmu

Old Post 24-03-2004 v 11:57 AM
cosmos je offline   Profil uživatele cosmos   Find more posts by cosmos   Foto galerie člena cosmos   Click here to Send cosmos a Private Message   Add cosmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Souhlas z Bohourem,chce to podporovat domací trh,balí se mi znich
dobře a cena je taky vpoho....nejlepší je ta hláška-nestačí ti King Size?
vem si vážku rolls

Old Post 24-03-2004 v 15:36 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás