Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ?huleni o samotě?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »

Dáváš si večer buka sám se sebou?
This poll is closed.
Jo!!! 72 49.66%
Ne!!! 11 7.59%
Někdy jo 56 38.62%
To je ale debilní anketa 6 4.14%
Total: 145 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
zolinEx
Nový Člen

Karma uživatele zolinEx - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

No, jasne ved to uz vsetci povedeli. Ked hulis sam tak viac uvazujes na banalnymi vecami. Ked si z partou tak sa bavis a flipujesh. Kazde ma svoje caro :-)

Old Post 29-06-2003 v 19:09 PM
zolinEx je offline   Profil uživatele zolinEx   Find more posts by zolinEx   Foto galerie člena zolinEx   Click here to Send zolinEx a Private Message   Add zolinEx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele zolinEx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten co moc hulí
Stálý Člen

Karma uživatele ten co moc hulí - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Rekl bych ze caste koureni osobacku vede k tomu ze pak se ti t libi mnohem vic nez s partou....Treba jeden muj znamej se mi sveril ze co ma nejradsi je cistej osobacek a to mi rekl potom co prisel ouplne scazenej a ja motal jointa nejradsi bych mu v ty chvili omlatil o hlavu mnou smotleho speka ktery byl delan s posledniho zbytku co sem mel ¨.....takze nevim ja si taky toho osobacka dam äle jen malokdy treba nikdo neni doma je den po kalbe tak si smotnu a jdu cumet s balkonu....Hulim nejradsi tak se trema az peti lidma vic je moc ale zase jak kdy......vsechno je to relativni

Old Post 29-06-2003 v 21:28 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ashak
Nový Člen

Karma uživatele ashak - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Driv jsem nedokazal sam si zahulit, moc me to v hlave srotovala a kdyz jsem se nemel skym o to podelit tak to ve me vyvolavalo nepekne stavy. Ted posledni dobou je to na opak kdyz zahulim z lidma tak mam pocit ze si snima nemam co ric, ale vo to radeji nekde v lese na parezu si nacpat vodarnicku ne zrovna prilis brutalnim modelem a nejlepe hned po ranu.

Old Post 24-10-2003 v 18:53 PM
ashak je offline   Profil uživatele ashak   Find more posts by ashak   Foto galerie člena ashak   Click here to Send ashak a Private Message   Add ashak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 84

Já hulím sám jenom vyjímečně. Třeba když mám dorej modýlek a chci ho ochutnat nebo když se fakt hodně nudim.

K hulení ve skupině: v poslední době mě serou mí kámoši, se kterejma teď chodim v poslední době kalit. Nikdo tam ganju nepřinese, pak přijdu já, mám osobáčka. Najednou se jim všem chce hulit. A jelikož za nima přijdu zkouřenej, tak nejsem schopnej odmítnout, tekže z toho nakonec nikdo nic nemá.

Old Post 25-10-2003 v 18:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Je to zaujimava tema ja tuto skusenost o huleni o samote nemam,ale na zaklade tohto tema to vyskusam a K+!!!

Old Post 26-10-2003 v 16:57 PM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Pohodička Osobáček... Příspěvek č. 86

Jak to tady tak čtu, taxváma skoro ve všem souhlasim. Doma pěkně v klidu pokouřit, pak něco zbaštit, zapařit na kompu, zahrát na kytarku a na klávesy, skouknout ňákej filmeček...hmmm...to je vono. Ale nejhorší sou lidi co potom volaj nebo zvoněj a něco po mě chtěj, to je fakt na zabití. Třeba máti mi většinou právě volá v těchdle stavech a to je hrozný vyrušení a pak mám někdy problém, dostat se znova do toho stavu. Asi budu vypínat telefony a zvonek.

Old Post 28-10-2003 v 13:33 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Palec dolů asi tak... Příspěvek č. 87

Mam zlomenou nohu a tak vim co je to hulit sam...tezka pohodicka

Old Post 28-10-2003 v 20:23 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Ja jsem taky driv razil nazor, ze hulit sam je ztrata casu a ze hulit se ma na parbe kdyz je sranda. Ale s pribyvajicimi speky me to huleni s lidma nak prestava bavit, pripada mi, ze si s lidma daleko lip pokecam, kdyz vypalenej nejsem a hlavne me stve, kdyz si zahulim na parbe a za dve hodinky vytuhnu a zacne se mi chtit spat.

Na druhou starnu jsem zase objevil kouzlo huleni o samote, nehulim moc brutalne, jednoho slabsiho spicka a vetsinou se jdu projit nekam do prirody, kde zasnu nad krasou sveta a premejslim o picovinach. Myslim, ze asi zacnu vyuzivat huleni spis timto zpusobem, poasledni dobou me to nak vic uspokojuje.

chobot

Old Post 29-10-2003 v 13:59 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

mě to doma taky tak nějak baví, sice občas když usínám mám výčitky svědomí, jakože jsem se radši mohl učit na zkoušku apd., ale za pár dní si dám zase

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 29-10-2003 v 14:29 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

přesně tak, než usnu, tak se schízuju, ráno se občas taky svědomí ozve. ale jak ubývá dne a nastává noc, tak se zvedá chuťka na sklíčko

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 29-10-2003 v 14:44 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

to me zacina hned jak otevru oci, je to ale zajimava kura, ze snu do snu

keep
balkon 2002

Old Post 29-10-2003 v 14:46 PM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Hulenie o samote my neroby ziaden problem, bezne to takto riesim sam, hlavne ked dojdem vecer z roboty a pod,. pri PC dam nejake tie prasky cez bublu apocuvam haluzim na kompiiku,.je jasne ze ska mosmy je to niecom inom ale samota tiez roby svoje,.

pokial sa vie clovek zabavit vypraseny aj sam,.

Old Post 19-02-2004 v 14:16 PM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Z ineho pohladu,.

Old Post 19-02-2004 v 14:21 PM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Vy zhulenky vytuhávací
O samote si dam brčko před spaním, pak se mi krasne usina.

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 19-02-2004 v 15:12 PM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos*spc
Nový Člen

Karma uživatele carlos*spc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

praskat sam is the best,mozes uvazovat o veciach ktore by ta inak nenapadli...

who is the real terorist?

Old Post 19-02-2004 v 15:16 PM
carlos*spc je offline   Profil uživatele carlos*spc   Find more posts by carlos*spc   Foto galerie člena carlos*spc   Click here to Send carlos*spc a Private Message   Add carlos*spc to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos*spc! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

driv sem mi to pripadalo zbytecny ale ted zjistuji ze je to celkem fklidu nekdy proste treba sem sam doma tak ze zmrulim jako sviň a pak neco koumam a nic me neotravuje proste pohoda...

Old Post 25-02-2004 v 18:24 PM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás