Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, jasne ved to uz vsetci povedeli. Ked hulis sam tak viac uvazujes na banalnymi vecami. Ked si z partou tak sa bavis a flipujesh. Kazde ma svoje caro :-)
Rekl bych ze caste koureni osobacku vede k tomu ze pak se ti t libi mnohem vic nez s partou....Treba jeden muj znamej se mi sveril ze co ma nejradsi je cistej osobacek a to mi rekl potom co prisel ouplne scazenej a ja motal jointa nejradsi bych mu v ty chvili omlatil o hlavu mnou smotleho speka ktery byl delan s posledniho zbytku co sem mel ¨.....takze nevim ja si taky toho osobacka dam äle jen malokdy treba nikdo neni doma je den po kalbe tak si smotnu a jdu cumet s balkonu....Hulim nejradsi tak se trema az peti lidma vic je moc ale zase jak kdy......vsechno je to relativni
Driv jsem nedokazal sam si zahulit, moc me to v hlave srotovala a kdyz jsem se nemel skym o to podelit tak to ve me vyvolavalo nepekne stavy. Ted posledni dobou je to na opak kdyz zahulim z lidma tak mam pocit ze si snima nemam co ric, ale vo to radeji nekde v lese na parezu si nacpat vodarnicku ne zrovna prilis brutalnim modelem a nejlepe hned po ranu.
Já hulím sám jenom vyjímečně. Třeba když mám dorej modýlek a chci ho ochutnat nebo když se fakt hodně nudim.
K hulení ve skupině: v poslední době mě serou mí kámoši, se kterejma teď chodim v poslední době kalit. Nikdo tam ganju nepřinese, pak přijdu já, mám osobáčka. Najednou se jim všem chce hulit. A jelikož za nima přijdu zkouřenej, tak nejsem schopnej odmítnout, tekže z toho nakonec nikdo nic nemá.
Jak to tady tak čtu, taxváma skoro ve všem souhlasim. Doma pěkně v klidu pokouřit, pak něco zbaštit, zapařit na kompu, zahrát na kytarku a na klávesy, skouknout ňákej filmeček...hmmm...to je vono. Ale nejhorší sou lidi co potom volaj nebo zvoněj a něco po mě chtěj, to je fakt na zabití. Třeba máti mi většinou právě volá v těchdle stavech a to je hrozný vyrušení a pak mám někdy problém, dostat se znova do toho stavu. Asi budu vypínat telefony a zvonek.
Ja jsem taky driv razil nazor, ze hulit sam je ztrata casu a ze hulit se ma na parbe kdyz je sranda. Ale s pribyvajicimi speky me to huleni s lidma nak prestava bavit, pripada mi, ze si s lidma daleko lip pokecam, kdyz vypalenej nejsem a hlavne me stve, kdyz si zahulim na parbe a za dve hodinky vytuhnu a zacne se mi chtit spat.
Na druhou starnu jsem zase objevil kouzlo huleni o samote, nehulim moc brutalne, jednoho slabsiho spicka a vetsinou se jdu projit nekam do prirody, kde zasnu nad krasou sveta a premejslim o picovinach. Myslim, ze asi zacnu vyuzivat huleni spis timto zpusobem, poasledni dobou me to nak vic uspokojuje.
Hulenie o samote my neroby ziaden problem, bezne to takto riesim sam, hlavne ked dojdem vecer z roboty a pod,. pri PC dam nejake tie prasky cez bublu apocuvam haluzim na kompiiku,.je jasne ze ska mosmy je to niecom inom ale samota tiez roby svoje,.
driv sem mi to pripadalo zbytecny ale ted zjistuji ze je to celkem fklidu nekdy proste treba sem sam doma tak ze zmrulim jako sviň a pak neco koumam a nic me neotravuje proste pohoda...