Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se dobijite?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
teksun
Stálý Člen

Karma uživatele teksun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

dobíjí mě-
přítel, psík, jahodovej džus, jídlo, bílá vdova, gdyž nabíram směr východ ve škole, strahof, velmi dobří přátelé včetně těch co nehulej a sou f poho, dobrej čaj a kafe, slunce to sem asi měla napsat někam dopředu, pohled na kytičky je taky fajn atd...
-je tu pár věcí co mě dobíjí i vybíjí -
přítel, psík, bílá vdova no vlastně mě hodně věcí působí potěšení i trápení ale většinou je to tím že něgdy přeženu moc to dobíjeníjo tímto bude

Old Post 06-05-2002 v 18:00 PM
teksun je offline   Profil uživatele teksun   Find more posts by teksun   Foto galerie člena teksun   Click here to Send teksun a Private Message   Add teksun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to teksun: jo s těma zvířátkama je to pravda, ty dávaj energie strašně moc, mám doma dvě kočičky, tak vim o čem mluvim :-)) (psíka bych taky moc chtěl, ale v panelovým ráji to prostě neni možný :-(

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 07-05-2002 v 08:30 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

2 Oton - Já žiju taky v králíkárně (nebo panelovým ráji??) a taky mám psa. Někteří lidi to nechápou, protože to ještě k tomu není žádnej malej smeták, ale je to rotvajler. Ten pes je ale fakt největší pohodář. To bych netušil, jak může bejt pes tak línej a flegmatickej. V paneláku žije odmala, takže většinu dne prochrápe a akorát se párkrát ozve, že chce jít ven. Je teda fakt, že když se naštve, tak dokáže dát najevo, že je to přece jenom celkem agresivní bojová rasa (ale fakt jenom když se hodně nasere). Takže psi sou celkem v klidu, ale musej si zvyknout...

...sakra to sem trochu odbočil od tématu... :-))

live ganja, live!!!

Old Post 07-05-2002 v 11:34 AM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

:-) jo myslel sem to tak, že 2 kočky + jeden větší pes by už bylo asi moc, nehledě k tomu, že bydlim ještě u rodičů, až budu bydlet jinde tak rozhodně psa budu mít!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 07-05-2002 v 11:57 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lokijokinnen
Stálý Člen

Karma uživatele lokijokinnen - 5% Pěstitelská

JUNGLE RULEZ Příspěvek č. 21

C4C, BAD COMPANY, ANDY C, AK 1200, DOM&ROLAND, ED RUSH&OPTICAL, TECH ITCH, AQUASKY, .....

.... a mnoho dalsich

.... a to nemuzu zapomenout na labely Renegate Hardware, True Playaz !!! respest, Trouble on Vinyl, Metro, Virus, ...

sledujte shadowbox.cz, radio1.cz a bassdrive.com !!!! rulez

Old Post 07-05-2002 v 12:03 PM
lokijokinnen je offline   Profil uživatele lokijokinnen   Find more posts by lokijokinnen   Foto galerie člena lokijokinnen   Click here to Send lokijokinnen a Private Message   Add lokijokinnen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ty kocicky a vubec vsechny zviratka opravdu umeji cloveka dobre dobit, ale urcite ne tak, ze by jim ta energie zase ubyla, proste nejak vznika (heh, nepopiram tim tak nahodou zakon o zachovani energie? ))
Muzu to potvrdit uz jen proto, ze mame 4velky a 9malejch kocicek - jsme takovej utulek, protoze vsechny ty kocky jsou toulavy, takze se k nam pomalu stahujou kocky skoro z cely ctvrti . Nutno priznat, ze se navic nejak docela rychle mnozej . Nebydlet v arealu skoly, kde jsou obrovsky prilehly zahrady, nevim jak by se to delalo. btw: http://web-brana.cz/mladatka , http://web-brana.cz/mladatka/nove, http://web-brana.cz/mladatka/behajici

[Edited by 4C3 on 28-05-2002 at 09:01 PM]

Old Post 07-05-2002 v 15:26 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spalodrontix
Stálý Člen

Karma uživatele Spalodrontix - 25% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 23

Kdyz se podari co podarit se maaaaa.
Navraty domu po dlouhy dobe mimo domov a v samote, navrat ke kamosum, k holcicce moji, na znamy mistecka.To me to pak mele a mele a porad se tlemim a tlemim.

Bum Shiva

Old Post 28-05-2002 v 08:45 AM
Spalodrontix je offline   Profil uživatele Spalodrontix   Find more posts by Spalodrontix   Foto galerie člena Spalodrontix   Click here to Send Spalodrontix a Private Message   Add Spalodrontix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weedpolis
Stálý Člen

Karma uživatele weedpolis - 35% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 24

Já se dobíjím tak, že vždycky vemu walkmana, nasednu do autobusu a jedu na konečnou a zase zpátky.Je to divný, že?Ale já u toho přemýšlím o různých věcech, co mě nedávno potkali atd. a řeším je a vyřeším.A tak se aji dobíjím.

-kdo nehulí, ať první hodí kamenem-

Old Post 28-05-2002 v 09:47 AM
weedpolis je offline   Profil uživatele weedpolis   Find more posts by weedpolis   Foto galerie člena weedpolis   Click here to Send weedpolis a Private Message   Add weedpolis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

no, nedavno jsem zjistil, ze me krasne nabiji zirani do oblohy, kdyz snezi, staci trosicku... obloha je tehdy takova temna, ale ne teskna, ale zajimava... mam pri tom podobnej pocit jako pred letni bourkou, kdy je vzduch nabitej energii - znate to nekdo? nevim co to je za energii, ale vzdycky pred bourkou v lete ji strasne silne citim a dela mi fakt dobre . no a takhle v zime je to podobny pri tom snezeni.... to kdyz vam takhle vlocka prosvisti kolem hlavy, druha, treti... a ctvrta vas zasahne primo do oka, je to proste parada...

Old Post 10-02-2004 v 15:00 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

to 4C3 .tak to zkusim... Před bouřkou mimo to i vzduch zajímavě voní, hlavně ve městech.- Doufám, že tohle léto se dočkáme víc bouřek, minuelj rok byl dost skoupej... A jak já se dobíjim ? : muzika, příroda, tu a tam i motorka, a především mý oblíbení lidi. Do jistý míry je mou nabíječkou i škola - mně totiž nabíjí i konfrontace s lidma, když to nejosu zrovna úplný paka. Mír !

Old Post 10-02-2004 v 19:49 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

2Dan.Bass:
jojo, to je presne ono, vzduch pred bourkou tak zajimave voni! fakt by me zajimalo, cim to je...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 11-02-2004 v 14:35 PM
imyou
Host

Příspěvek č. 28

Mně dobije uvědomění, že se všechno děje teď v přítomnosti .. a tak se toho moc vlastně neděje .. vzpomínka na neomezenost a nedotčenost

Old Post 11-02-2004 v 16:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

4C3 :
nmožná by stálo za to se zeptat nějakýho fyzika, potažmo meteorologa. Zřejmě to však bude změnou tlaku, hodně nabitejma volnejma iontama a především i ovzduším, který před sebou bouřka žene, ne ?
P.S.: jo a taky se dobíjim masturbací, vždyť je tak důležitá a tělu prospěšná...

Old Post 11-02-2004 v 18:34 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

mě kámoš nedobíjí tu šlukovku žéé ale za to rád dobíjím pomocíí Stozvířatech a to jee.)

Old Post 11-02-2004 v 19:15 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Nejlepší pro mě jsou asi 3 věci:
a) Pěkná ženská-pro takovou udělám cokoli :-))
b) Jízda na motorce taky povzbudí a zmaximalizuje všechny
smysly, protože při jízdě na machně jde opravdu o život.
c) Posilka - vracím se vyčerpanej a spokojenej, pak zahulit
a toje fakt gut!

Old Post 11-02-2004 v 20:04 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N.&me
Nový Člen

Karma uživatele N.&me - 0% Pěstitelská

Zdraví JAK SE DOBÍJÍTE?? Příspěvek č. 32

Jednoduše: sex

?piss on peace!

Old Post 11-02-2004 v 21:17 PM
N.&me je offline   Profil uživatele N.&me   Find more posts by N.&me   Foto galerie člena N.&me   Click here to Send N.&me a Private Message   Add N.&me to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás