Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobíjí mě-
přítel, psík, jahodovej džus, jídlo, bílá vdova, gdyž nabíram směr východ ve škole, strahof, velmi dobří přátelé včetně těch co nehulej a sou f poho, dobrej čaj a kafe, slunce to sem asi měla napsat někam dopředu, pohled na kytičky je taky fajn atd...
-je tu pár věcí co mě dobíjí i vybíjí -
přítel, psík, bílá vdova no vlastně mě hodně věcí působí potěšení i trápení ale většinou je to tím že něgdy přeženu moc to dobíjeníjo tímto bude
to teksun: jo s těma zvířátkama je to pravda, ty dávaj energie strašně moc, mám doma dvě kočičky, tak vim o čem mluvim :-)) (psíka bych taky moc chtěl, ale v panelovým ráji to prostě neni možný :-(
2 Oton - Já žiju taky v králíkárně (nebo panelovým ráji??) a taky mám psa. Někteří lidi to nechápou, protože to ještě k tomu není žádnej malej smeták, ale je to rotvajler. Ten pes je ale fakt největší pohodář. To bych netušil, jak může bejt pes tak línej a flegmatickej. V paneláku žije odmala, takže většinu dne prochrápe a akorát se párkrát ozve, že chce jít ven. Je teda fakt, že když se naštve, tak dokáže dát najevo, že je to přece jenom celkem agresivní bojová rasa (ale fakt jenom když se hodně nasere). Takže psi sou celkem v klidu, ale musej si zvyknout...
:-) jo myslel sem to tak, že 2 kočky + jeden větší pes by už bylo asi moc, nehledě k tomu, že bydlim ještě u rodičů, až budu bydlet jinde tak rozhodně psa budu mít!
Ty kocicky a vubec vsechny zviratka opravdu umeji cloveka dobre dobit, ale urcite ne tak, ze by jim ta energie zase ubyla, proste nejak vznika (heh, nepopiram tim tak nahodou zakon o zachovani energie? ))
Muzu to potvrdit uz jen proto, ze mame 4velky a 9malejch kocicek - jsme takovej utulek, protoze vsechny ty kocky jsou toulavy, takze se k nam pomalu stahujou kocky skoro z cely ctvrti . Nutno priznat, ze se navic nejak docela rychle mnozej . Nebydlet v arealu skoly, kde jsou obrovsky prilehly zahrady, nevim jak by se to delalo. btw: http://web-brana.cz/mladatka , http://web-brana.cz/mladatka/nove, http://web-brana.cz/mladatka/behajici
Kdyz se podari co podarit se maaaaa.
Navraty domu po dlouhy dobe mimo domov a v samote, navrat ke kamosum, k holcicce moji, na znamy mistecka.To me to pak mele a mele a porad se tlemim a tlemim.
Já se dobíjím tak, že vždycky vemu walkmana, nasednu do autobusu a jedu na konečnou a zase zpátky.Je to divný, že?Ale já u toho přemýšlím o různých věcech, co mě nedávno potkali atd. a řeším je a vyřeším.A tak se aji dobíjím.
no, nedavno jsem zjistil, ze me krasne nabiji zirani do oblohy, kdyz snezi, staci trosicku... obloha je tehdy takova temna, ale ne teskna, ale zajimava... mam pri tom podobnej pocit jako pred letni bourkou, kdy je vzduch nabitej energii - znate to nekdo? nevim co to je za energii, ale vzdycky pred bourkou v lete ji strasne silne citim a dela mi fakt dobre . no a takhle v zime je to podobny pri tom snezeni.... to kdyz vam takhle vlocka prosvisti kolem hlavy, druha, treti... a ctvrta vas zasahne primo do oka, je to proste parada...
to 4C3 .tak to zkusim... Před bouřkou mimo to i vzduch zajímavě voní, hlavně ve městech.- Doufám, že tohle léto se dočkáme víc bouřek, minuelj rok byl dost skoupej... A jak já se dobíjim ? : muzika, příroda, tu a tam i motorka, a především mý oblíbení lidi. Do jistý míry je mou nabíječkou i škola - mně totiž nabíjí i konfrontace s lidma, když to nejosu zrovna úplný paka. Mír !
2Dan.Bass:
jojo, to je presne ono, vzduch pred bourkou tak zajimave voni! fakt by me zajimalo, cim to je...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
4C3 :
nmožná by stálo za to se zeptat nějakýho fyzika, potažmo meteorologa. Zřejmě to však bude změnou tlaku, hodně nabitejma volnejma iontama a především i ovzduším, který před sebou bouřka žene, ne ?
P.S.: jo a taky se dobíjim masturbací, vždyť je tak důležitá a tělu prospěšná...
Nejlepší pro mě jsou asi 3 věci:
a) Pěkná ženská-pro takovou udělám cokoli :-))
b) Jízda na motorce taky povzbudí a zmaximalizuje všechny
smysly, protože při jízdě na machně jde opravdu o život.
c) Posilka - vracím se vyčerpanej a spokojenej, pak zahulit
a toje fakt gut!