Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Květ... 36 den ..Co jsem udělal špatne ?? Čím pomůžu ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Sc@rf@ce
Nový Člen

Karma uživatele Sc@rf@ce - 10% Pěstitelská

Obecné Květ... 36 den ..Co jsem udělal špatne ?? Čím pomůžu ?? Příspěvek č. 1

Prosím můžete mi poradit ?? Co vše vylepšit ..co vše jsem udělal špatne .. jaké zavlažování koupit/ sestavit a proč se mi levá strana 36 den květu teprve začala formovat?

🤟🤟🤟

Old Post 09-05-2020 v 07:17 AM
Sc@rf@ce je offline   Profil uživatele Sc@rf@ce   Find more posts by Sc@rf@ce   Foto galerie člena Sc@rf@ce   Click here to Send Sc@rf@ce a Private Message   Add Sc@rf@ce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sc@rf@ce
Nový Člen

Příspěvek č. 2

?

🤟🤟🤟

Old Post 10-05-2020 v 01:20 AM
Sc@rf@ce je offline   Profil uživatele Sc@rf@ce   Find more posts by Sc@rf@ce   Foto galerie člena Sc@rf@ce   Click here to Send Sc@rf@ce a Private Message   Add Sc@rf@ce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 3

Pomohli by informace a fotky

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 10-05-2020 v 14:16 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ShinDy
Stálý Člen

Karma uživatele ShinDy - 80% PěstitelskáKarma uživatele ShinDy - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Tvl co to je, projel jsem tvoji galelrii a fakt nechápu.. máš tam toho hodně, ale nic z toho není koukatelné, ještě stále přemýšlím co jsem to vlastně viděl. Jestli chceš tady nějak poradit tak uveď info o co jde a idealne detailné fotky.

Old Post 18-05-2020 v 20:05 PM
ShinDy je offline   Profil uživatele ShinDy   Find more posts by ShinDy   Foto galerie člena ShinDy   Click here to Send ShinDy a Private Message   Add ShinDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Woody
Stálý Člen

Karma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Sc@rf@ce .. tie fotky co mas v galerke su z tojho pocinu ? .. klobuk dole teda take daco sa len tak nevidi ..

i see you bejbe

Old Post 19-05-2020 v 06:37 AM
Woody je offline   Profil uživatele Woody   Find more posts by Woody   Foto galerie člena Woody   Click here to Send Woody a Private Message   Add Woody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stan43
Stálý Člen

Karma uživatele Stan43 - 57% PěstitelskáKarma uživatele Stan43 - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Brasko trošku si to nastuduj, fakt netuším čo si to porobil..

Toto je len plytvanie peňazí..

If you can smoke weed and think smart, you have big chance to be successfull.

Old Post 19-05-2020 v 08:18 AM
Stan43 je offline   Profil uživatele Stan43   Find more posts by Stan43   Foto galerie člena Stan43   Click here to Send Stan43 a Private Message   Add Stan43 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
savy
Stálý Člen

Karma uživatele savy - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Spálené hnojkama , listy postrihane , brzo prepnute , zabité .... Nepěstovat !!!

Old Post 19-05-2020 v 15:39 PM
savy je offline   Profil uživatele savy   Find more posts by savy   Foto galerie člena savy   Click here to Send savy a Private Message   Add savy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sc@rf@ce
Nový Člen

Příspěvek č. 8

Prepl jsem a měsíc jsem se o to nestaral já .. vlhkost byla kolem 85% prý .. nevím co z toho vzeslo

Old Post 20-05-2020 v 06:42 AM
dva-tři
Stálý Člen

Karma uživatele dva-tři - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

A kde vidíte ty fotky? Asi jsem nějak mimo, ale já nic nevidim👁. 23

můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23

Old Post 20-05-2020 v 11:37 AM
dva-tři je offline   Profil uživatele dva-tři   Find more posts by dva-tři   Foto galerie člena dva-tři   Click here to Send dva-tři a Private Message   Add dva-tři to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Woody
Stálý Člen

Karma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% PěstitelskáKarma uživatele Woody - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

23 .. v prispevku od Sc@rf@ce klikni na ten mini fotacik "gallery"

i see you bejbe

Old Post 20-05-2020 v 12:05 PM
Woody je offline   Profil uživatele Woody   Find more posts by Woody   Foto galerie člena Woody   Click here to Send Woody a Private Message   Add Woody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dva-tři
Stálý Člen

Karma uživatele dva-tři - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

No tak to je nářez, podle těch fotek je teda poznat jen to, ze jsi to pekne po*ral, a vzhledem k tomu, ze bližší info nedáš je těžký říct, co a kdy se jim chudinkam stalo. Ale nechci té tu nějak hatovat, proste asi bych si to nejdřív lépe nastudoval, jak tu někdo píše, mas toho tu mraky na co si dat pozor a pokud dodrzis základy, jako Ph, hnojení (u tebe radši asi min😉, vlhkost, teplotu, tak to určitě příště bude lepší. Držím palce a zatím se měj.........23

můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23

Old Post 20-05-2020 v 22:31 PM
dva-tři je offline   Profil uživatele dva-tři   Find more posts by dva-tři   Foto galerie člena dva-tři   Click here to Send dva-tři a Private Message   Add dva-tři to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás