Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím můžete mi poradit ?? Co vše vylepšit ..co vše jsem udělal špatne .. jaké zavlažování koupit/ sestavit a proč se mi levá strana 36 den květu teprve začala formovat?
Tvl co to je, projel jsem tvoji galelrii a fakt nechápu.. máš tam toho hodně, ale nic z toho není koukatelné, ještě stále přemýšlím co jsem to vlastně viděl. Jestli chceš tady nějak poradit tak uveď info o co jde a idealne detailné fotky.
No tak to je nářez, podle těch fotek je teda poznat jen to, ze jsi to pekne po*ral, a vzhledem k tomu, ze bližší info nedáš je těžký říct, co a kdy se jim chudinkam stalo. Ale nechci té tu nějak hatovat, proste asi bych si to nejdřív lépe nastudoval, jak tu někdo píše, mas toho tu mraky na co si dat pozor a pokud dodrzis základy, jako Ph, hnojení (u tebe radši asi min😉, vlhkost, teplotu, tak to určitě příště bude lepší. Držím palce a zatím se měj.........23
můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23