Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
menší ochutnávka před "svítáním"
pokrouceným listům napravení PH bohužel nepomohlo
ale paličky se teda vyvíjejí krásně tak aspoň že tak
nevím no jestli je to z toho že už je poznamenaná tím stresem a špatným PH během pěstu.. u odstáté čisté vody (kterou jsem lil do teď než jsem pořídil PH metr) jsem nameřil 8,3 PH což prostě dalo asi kytce na prdel během těch 3 měsíců růstu... nebo jestli to má taky z těch heat stresů kdy bylo pravidelně nonstop 32 - 34°C nevím no ... už jí nějak dojedu do konce
(ps.voní to opravdu jak v cukrárně)
Delší dobu pozoruju malilinkatý mušky co vyletěj z hlíny když kyti zaleju.
Nedokážu určit co to je páč to jsou úplný micro mušky a nepodobá se to žádným známým škůdcům....
Použil jsem tabákový výluh na listy a zalil jsem kyti BIOOL-em. dal jsem dovnitř signální lepové desky samozřejmě se nic nechytilo. Na povrch hlíny jsem nasypal cca 3cm vrstvu perlitu.Jinak kyti začíná zrát, palice jsou drobný, ale i tak to vypadá slušně
vidím to tak, že na konci příštího týdne (7 týden květu) začnu pomalu flush.
Nebo bych měl začít flush už teď ?
Tak další UP toho mrzáčka ... ochladilo se a před pár dněma sem dal cooltube do pryč a vrazil tam obyč. hobby stínítko... paličky dozrávaj sou malinkatý. těžce se to nepovedlo.
každopádně dneska jsem kyti prolil 50L vody s upraveným PH 6,2
Pak jsem zalil 2l zálivkou PH 6,2 s Canna Flush 4ml
za celou dobu se mi nějak nepodařilo zjistit proč má tak pokroucené listy... Je možný že to je nějakej problém s kořenama nevím no..každopádně za týden až dva to seknu. Výsledek bude asi fakt bída.
tejden na vodě za náma.Dneska jsem zalil další zálivkou s Canna Flush
zítra ještě jednou propláchnu cca 20l čistý odstátý vody s upraveným PH,zhasnu na 4 dny a v neděli zkosim!
Tak zkoseno momentálně visí třetí den. Není to moc prorostlý budou to lehký paličky.
Snažil jsem se to zachytit co nejlíp
každopádně můžeme zkusit tipovačku?
Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina
Ahoj zahradníku.
Slušný počin, zkušenostmi to bude lepší a lepší.
Co se týče té CT, když jsem to kdysi používal, vystříkal jsem vyleštěný vnitřek i venek tuby speciálním sprejem proti prachu s nějakou nanotechnologií, za boha nevím jak se to jmenovalo. Představ si něco jako Pronto proti prachu.
Od te doby jsem nevěděl co je zaprášená cooltuba.
O tom jestli to neubralo něco na "slunci" jsem nepoznal, valil jsem to asi 6-7 kol 4kouli.
El Dudelíno: díky díky já bych řekl že CT nějakej ten lumeník vezme a když ne, tak na 100% se osvítí menší prostor než bez CT ale někdy to hold bez CT nejde.