Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 80x80 One Plant Scrog,Crystal Candy Fast,250w HPS Cooltube
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Vana
Stálý Člen

Karma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

menší ochutnávka před "svítáním"
pokrouceným listům napravení PH bohužel nepomohlo
ale paličky se teda vyvíjejí krásně tak aspoň že tak
nevím no jestli je to z toho že už je poznamenaná tím stresem a špatným PH během pěstu.. u odstáté čisté vody (kterou jsem lil do teď než jsem pořídil PH metr) jsem nameřil 8,3 PH což prostě dalo asi kytce na prdel během těch 3 měsíců růstu... nebo jestli to má taky z těch heat stresů kdy bylo pravidelně nonstop 32 - 34°C nevím no ... už jí nějak dojedu do konce
(ps.voní to opravdu jak v cukrárně)

Old Post 30-09-2019 v 19:10 PM
Vana je offline   Profil uživatele Vana   Find more posts by Vana   Foto galerie člena Vana     Add Vana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vana
Stálý Člen

Karma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% PěstitelskáKarma uživatele Vana - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

42.den 12/12
Konec 6týho týdne květu

Delší dobu pozoruju malilinkatý mušky co vyletěj z hlíny když kyti zaleju.
Nedokážu určit co to je páč to jsou úplný micro mušky a nepodobá se to žádným známým škůdcům....
Použil jsem tabákový výluh na listy a zalil jsem kyti BIOOL-em. dal jsem dovnitř signální lepové desky samozřejmě se nic nechytilo. Na povrch hlíny jsem nasypal cca 3cm vrstvu perlitu.Jinak kyti začíná zrát, palice jsou drobný, ale i tak to vypadá slušně
vidím to tak, že na konci příštího týdne (7 týden květu) začnu pomalu flush.
Nebo bych měl začít flush už teď ?

Naposledy upravil Vana 06-10-2019 v 08:32 AM

Old Post 06-10-2019 v 08:20 AM
Vana je offline   Profil uživatele Vana   Find more posts by Vana   Foto galerie člena Vana     Add Vana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vana
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

50.den 12/12
Konec 7.týdne květu

Tak další UP toho mrzáčka ... ochladilo se a před pár dněma sem dal cooltube do pryč a vrazil tam obyč. hobby stínítko... paličky dozrávaj sou malinkatý. těžce se to nepovedlo.
každopádně dneska jsem kyti prolil 50L vody s upraveným PH 6,2
Pak jsem zalil 2l zálivkou PH 6,2 s Canna Flush 4ml

za celou dobu se mi nějak nepodařilo zjistit proč má tak pokroucené listy... Je možný že to je nějakej problém s kořenama nevím no..každopádně za týden až dva to seknu. Výsledek bude asi fakt bída.

Old Post 14-10-2019 v 08:30 AM
@jdam
Stálý Člen

Karma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

nahodou podle me hodne dobry,spis si myslim.ze jsi mel smulu na feno(plemeno) modelu.....za me moc.pekna.prace,jak sis vyhral s prostorem

Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace

Old Post 14-10-2019 v 12:54 PM
@jdam je offline   Profil uživatele @jdam   Find more posts by @jdam   Foto galerie člena @jdam   Click here to Send @jdam a Private Message   Add @jdam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele @jdam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vana
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

díky díky sem rád že někdo sleduje. Zítra dám UP

Old Post 21-10-2019 v 09:12 AM
Luise
Stálý Člen

Karma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Urcite stoji za sledovani 👍 kytka jak z katalogu 😁

Old Post 21-10-2019 v 12:13 PM
Luise je offline   Profil uživatele Luise   Find more posts by Luise   Foto galerie člena Luise   Click here to Send Luise a Private Message   Add Luise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vana
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

58.den 12/12

tejden na vodě za náma.Dneska jsem zalil další zálivkou s Canna Flush
zítra ještě jednou propláchnu cca 20l čistý odstátý vody s upraveným PH,zhasnu na 4 dny a v neděli zkosim!

Old Post 22-10-2019 v 07:56 AM
Vana
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

áá tady nově pořízená hračka na další kolo
s nově pořízenou zvlhčovačkou. osazenstvo - překvapení

Naposledy upravil Vana 22-10-2019 v 09:40 AM

Old Post 22-10-2019 v 08:02 AM
Vana
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

63.den Kosa

Tak zkoseno momentálně visí třetí den. Není to moc prorostlý budou to lehký paličky.
Snažil jsem se to zachytit co nejlíp
každopádně můžeme zkusit tipovačku?

Old Post 30-10-2019 v 09:20 AM
Vana
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

další

Old Post 30-10-2019 v 09:23 AM
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

144,44

Old Post 30-10-2019 v 10:55 AM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Darf
Stálý Člen

Karma uživatele Darf - 80% PěstitelskáKarma uživatele Darf - 80% PěstitelskáKarma uživatele Darf - 80% PěstitelskáKarma uživatele Darf - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

165 g

Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina

outdoor grow zahrada 2019

Darfův první indoor 125w cfl

Autoflower zahrádka 2020

Zahrádka 2021 - Special queen

Old Post 30-10-2019 v 11:56 AM
Darf je offline   Profil uživatele Darf   Find more posts by Darf   Foto galerie člena Darf   Click here to Send Darf a Private Message   Add Darf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Darf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

131

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Freedom is a state of mind

Old Post 30-10-2019 v 16:07 PM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 30

210g

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 30-10-2019 v 16:37 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
El Dudelíno
Sportovní Rybář

Karma uživatele El Dudelíno - 76% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 76% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 76% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 76% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 76% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 76% PěstitelskáKarma uživatele El Dudelíno - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Ahoj zahradníku.
Slušný počin, zkušenostmi to bude lepší a lepší.

Co se týče té CT, když jsem to kdysi používal, vystříkal jsem vyleštěný vnitřek i venek tuby speciálním sprejem proti prachu s nějakou nanotechnologií, za boha nevím jak se to jmenovalo. Představ si něco jako Pronto proti prachu.
Od te doby jsem nevěděl co je zaprášená cooltuba.
O tom jestli to neubralo něco na "slunci" jsem nepoznal, valil jsem to asi 6-7 kol 4kouli.

Jinak můj skromný tip je 169 g. samo přeji víc

pic ...
GL

Old Post 30-10-2019 v 16:38 PM
El Dudelíno je offline   Profil uživatele El Dudelíno   Find more posts by El Dudelíno   Foto galerie člena El Dudelíno   Click here to Send El Dudelíno a Private Message   Add El Dudelíno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vana
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

El Dudelíno: díky díky já bych řekl že CT nějakej ten lumeník vezme a když ne, tak na 100% se osvítí menší prostor než bez CT ale někdy to hold bez CT nejde.

Old Post 30-10-2019 v 17:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás