Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osobně se deštovce vyhýbám zalívám sní jen zeleninu atd... pokud máš doma čistý kouhotky od kalu, tak bych požíval jen tu do týdne bude zdravá bez deficitu uvidíš sám, sativi jsou dost rozmazlený ty chtěj fakt jen to nejlepší..
čeče dost dobrý nápad , ted čtu že deštovka mívá zhruba 5.5 ph plus hnojiva na rust jsou taky pry kyselý což dohromady dělá spíš víc škody než užitku beztak určitě zkusím , díky za tip
Původní příspěvek od xbigbossx Čuste kolegové pěstitelé . Opět po týdnu přicházím s menším updatem . Roste to v tomhle počasí opravdu parádně co . Zde slibené foto
1) Amnesia 7 , začal jsem pomalu přihnojovat plagronem v poloviční davce , ale asi je to spíš na škodu , trochu žloutnou ty velké listy , avšak napadlo mě jestli to není přirozený proces, každopádně přihnovat dal už pro sichr nebudu
2) Cream 47 , táhne se slušně do výšky
3) Mazarek kush
At to roste , peace
3)
Deštovka je to nejlepsi cim muzes zalevat,pokud ti kytka zacala zloutnout a zvlast od velkych listu dochazi ji ziviny,nevim jak velkou jsi jim kopal diru,ale kytka uz je dost velka. Navic vetsina hnojiv si uz ph upravuje sama,takze jim dej plnou davku na stridacku s cistou vodou a mas klid.
Deštovka je to nejlepsi cim muzes zalevat,pokud ti kytka zacala zloutnout a zvlast od velkych listu dochazi ji ziviny,nevim jak velkou jsi jim kopal diru,ale kytka uz je dost velka. Navic vetsina hnojiv si uz ph upravuje sama,takze jim dej plnou davku na stridacku s cistou vodou a mas klid.
On psal že hnojil,tak jak to pak může být živinami ? 100 lidí 100 názoru já si stojim za svím a říkám že děštovka je moc kyselá proto nevhodná pro ganju..
Jo polovicni davkou na tak velkou kytku tak to jako by nehnojil vubec😃..me je to celkem jedno,at zaleva cistou vodou s chlorem atd. Ale to zloutnuti to nezastavi tomu ver.Ja zalevam jen destovkou jak venku tak ve skrini a max.spokojenost takze asi tak.
Nevím jak tobě,ale mě teče doma z kohoutku prvotřídní měkká voda... v životě jsem neměl šutry v pračce nebo na kohoutcích... PH vždy 6,4-6,7 roste to sní jak šílené jak v zemi tak ve květníku hnojím
1x do měsíce nikdy žádnej deficit...
Hele něco na té vodě z kohoutku bude ( nejspíš kvuli tomu PH , kdo ví).
Od něděle tím zalivám a opravdu se lepší hlavně ta amnesia už ziskava lepší barvu , zvetila a začíná opět růst , zítra nahodím foto I když mě to taky připadalo divný ,když je to přírodní zdroj že jo . Psal jsem mimochodem, že poslední dva tydny už probíhalo hnojení podle dávkování standartně ( plná dávka), dokonce dostaly i víc než je doporučeny o trochu . No zatím to nechám na vodě , popř pak vyzkouším kombinaci te odstate vody plus hnojiva. zatím ..
Na každou kytku jinak padlo skoro 50l toho substrátu a jsou v něm od 22.5 , píšou , že má mít dostatek živin až po dobu 6 týdnů , přitom už ke konci 5 týdne plus mínus jsem začal pomalu přihnojovat ( 2x týdně 1/2 dávku) tož nevím
Safra , zapomněl jsem dodat (at máme info o přísunu kompletní) , že v sobotu jsem tu amnesku a creama přihrnul zbytkem substrátu s pár hrstma suchých slepičinců, jestli to jim nedodalo tu štávu a živiny
pravděpodobně vám teče voda ze žumpy ( z čističky) bydlíš ve městě ? jestli pochybuješ na ty vodě rovnou používej zase tu kyselku mě to je fuk hele mluvím z mé zkušenosti