Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Mix femi. outdoor Cream 47, Amnesia 7, Mazar kush
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
WhiteFrost
Stálý Člen

Karma uživatele WhiteFrost - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Čím zalíváš deštovkou ?

Old Post 21-07-2019 v 16:38 PM
WhiteFrost je offline   Profil uživatele WhiteFrost   Find more posts by WhiteFrost   Foto galerie člena WhiteFrost   Click here to Send WhiteFrost a Private Message   Add WhiteFrost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xbigbossx
Stálý Člen

Karma uživatele xbigbossx - 84% PěstitelskáKarma uživatele xbigbossx - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

áno jen deštovkou

Slunce nenahradíš

Old Post 21-07-2019 v 16:39 PM
xbigbossx je offline   Profil uživatele xbigbossx   Find more posts by xbigbossx   Foto galerie člena xbigbossx   Click here to Send xbigbossx a Private Message   Add xbigbossx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Osobně se deštovce vyhýbám zalívám sní jen zeleninu atd... pokud máš doma čistý kouhotky od kalu, tak bych požíval jen tu do týdne bude zdravá bez deficitu uvidíš sám, sativi jsou dost rozmazlený ty chtěj fakt jen to nejlepší..

Old Post 21-07-2019 v 16:47 PM
WhiteFrost je offline   Profil uživatele WhiteFrost   Find more posts by WhiteFrost   Foto galerie člena WhiteFrost   Click here to Send WhiteFrost a Private Message   Add WhiteFrost to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xbigbossx
Stálý Člen

Karma uživatele xbigbossx - 84% PěstitelskáKarma uživatele xbigbossx - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

čeče dost dobrý nápad , ted čtu že deštovka mívá zhruba 5.5 ph plus hnojiva na rust jsou taky pry kyselý což dohromady dělá spíš víc škody než užitku beztak určitě zkusím , díky za tip

Slunce nenahradíš

Old Post 21-07-2019 v 16:53 PM
xbigbossx je offline   Profil uživatele xbigbossx   Find more posts by xbigbossx   Foto galerie člena xbigbossx   Click here to Send xbigbossx a Private Message   Add xbigbossx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Když říkáš že zalíváš jen děštovkou, tak to 99,9% bude ph at to roste zdar...

Old Post 21-07-2019 v 17:01 PM
xbigbossx
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

perfektní , nápodobně

Slunce nenahradíš

Old Post 21-07-2019 v 17:09 PM
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od xbigbossx
Čuste kolegové pěstitelé . Opět po týdnu přicházím s menším updatem . Roste to v tomhle počasí opravdu parádně co . Zde slibené foto

1) Amnesia 7 , začal jsem pomalu přihnojovat plagronem v poloviční davce , ale asi je to spíš na škodu , trochu žloutnou ty velké listy , avšak napadlo mě jestli to není přirozený proces, každopádně přihnovat dal už pro sichr nebudu

2) Cream 47 , táhne se slušně do výšky

3) Mazarek kush

At to roste , peace

3)

Deštovka je to nejlepsi cim muzes zalevat,pokud ti kytka zacala zloutnout a zvlast od velkych listu dochazi ji ziviny,nevim jak velkou jsi jim kopal diru,ale kytka uz je dost velka. Navic vetsina hnojiv si uz ph upravuje sama,takze jim dej plnou davku na stridacku s cistou vodou a mas klid.

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 23-07-2019 v 18:21 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od Jamés

Deštovka je to nejlepsi cim muzes zalevat,pokud ti kytka zacala zloutnout a zvlast od velkych listu dochazi ji ziviny,nevim jak velkou jsi jim kopal diru,ale kytka uz je dost velka. Navic vetsina hnojiv si uz ph upravuje sama,takze jim dej plnou davku na stridacku s cistou vodou a mas klid.
On psal že hnojil,tak jak to pak může být živinami ? 100 lidí 100 názoru já si stojim za svím a říkám že děštovka je moc kyselá proto nevhodná pro ganju..

Old Post 23-07-2019 v 18:29 PM
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Jo polovicni davkou na tak velkou kytku tak to jako by nehnojil vubec😃..me je to celkem jedno,at zaleva cistou vodou s chlorem atd. Ale to zloutnuti to nezastavi tomu ver.Ja zalevam jen destovkou jak venku tak ve skrini a max.spokojenost takze asi tak.

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 23-07-2019 v 18:33 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Králhrášek
Stálý Člen

Karma uživatele Králhrášek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Králhrášek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Králhrášek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Dešťová voda je to nejlepší pro kytku.. Jak říká James 😋 málo živin na tohle je nejlepší hnojivo z kopřiv to jsou pak listy tmavě zelený 😋

Old Post 23-07-2019 v 19:26 PM
Králhrášek je offline   Profil uživatele Králhrášek   Find more posts by Králhrášek   Foto galerie člena Králhrášek   Click here to Send Králhrášek a Private Message   Add Králhrášek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Nevím jak tobě,ale mě teče doma z kohoutku prvotřídní měkká voda... v životě jsem neměl šutry v pračce nebo na kohoutcích... PH vždy 6,4-6,7 roste to sní jak šílené jak v zemi tak ve květníku hnojím
1x do měsíce nikdy žádnej deficit...

Old Post 23-07-2019 v 19:43 PM
xbigbossx
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Hele něco na té vodě z kohoutku bude ( nejspíš kvuli tomu PH , kdo ví).
Od něděle tím zalivám a opravdu se lepší hlavně ta amnesia už ziskava lepší barvu , zvetila a začíná opět růst , zítra nahodím foto I když mě to taky připadalo divný ,když je to přírodní zdroj že jo . Psal jsem mimochodem, že poslední dva tydny už probíhalo hnojení podle dávkování standartně ( plná dávka), dokonce dostaly i víc než je doporučeny o trochu . No zatím to nechám na vodě , popř pak vyzkouším kombinaci te odstate vody plus hnojiva. zatím ..

Slunce nenahradíš

Old Post 23-07-2019 v 21:30 PM
xbigbossx
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Na každou kytku jinak padlo skoro 50l toho substrátu a jsou v něm od 22.5 , píšou , že má mít dostatek živin až po dobu 6 týdnů , přitom už ke konci 5 týdne plus mínus jsem začal pomalu přihnojovat ( 2x týdně 1/2 dávku) tož nevím

Slunce nenahradíš

Old Post 23-07-2019 v 21:34 PM
xbigbossx
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Safra , zapomněl jsem dodat (at máme info o přísunu kompletní) , že v sobotu jsem tu amnesku a creama přihrnul zbytkem substrátu s pár hrstma suchých slepičinců, jestli to jim nedodalo tu štávu a živiny

Slunce nenahradíš

Old Post 23-07-2019 v 21:46 PM
WhiteFrost
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

pravděpodobně vám teče voda ze žumpy ( z čističky) bydlíš ve městě ? jestli pochybuješ na ty vodě rovnou používej zase tu kyselku mě to je fuk hele mluvím z mé zkušenosti

Old Post 24-07-2019 v 09:30 AM
xbigbossx
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Necham to do konce tydne na vode a pak podle potreby zacnu prihnojovat v kombinaci s kohoutkovou pac to vypada ze se spravuje

Slunce nenahradíš

Old Post 24-07-2019 v 10:24 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás