Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty bláho dal bych víc fotek ale na ostatní sem s ním i jáa to nemůžu sem nahrát... ale férově sem tekl jak vlhká 14ctka z justina biebera ... když se kid sam natartoval a řekl něco ve smylu že vyrazíme už mě nebaví stát .. a týpek mu odpověděl že nemá plýtvat benzínem... kitt se urazill vypl motor a nebavil se s nám asi tři minuty fakt sem umřel z toho auta... totál.. !
no tak to zdááár. to se jen tak nepoštěstí! Nevím jestli sem to přehlédl,ale jak dopadla ta návštěva ze socialky? Šmejdilo se hodně?Nebo co řešila? A můžu se zeptat proč císař,byly ňáke komplikace? Jinak to máš nice, sleduju.
hele groote ahooooj hele socialka docela v pohodě.. přišla dozvěděla se o tom že byt je muj že mám nadstandartní plat v práci .. auto a že jsme vybavený .. postýlka kočárek vajíčko do auta... hadříky asi na rok dopředu ... prostě rodinka jak má byt... v den navštěvy byl skřín off kytky u kámoše.. a skrin plná bordelu jako vysavač kyble desky krabice... kdyby nahodou ... našetěstí tolik nešmejdila....
císař proto že malý špatné příjmal živiny a měl 3x pupeční šnuru kolem krku .. akutní císař po vyvolání produ ... protože kontrakce nědělaly dobrotu .. ani sem u toho nemohl být no a to jsem chtěl...
hudba mu tam nehrála ale kitt si povídal .. docela slušný programátorsky téměř UI ..
pro ty co sledoujou pouze grow.. a muj novy syn nebo kitt z knight ridera vás nezajímá.. mám tu malej update...
jetě 3 dny je nechám na posledním roztoku .. trošku jsem přilil vody... s upraveným ph a přidal už trošičku jidb x at ochutnaj...
holyk zvládly od posledního míchaní vypít snad 3/4 nádrže.. = 25-30 litrů
no a docela solidně jedou .. sít novou už nestíhám.. tak nechám tuhle.. vím že mi vždycky dost pomohla... udržet kytky až kynou aby se nepolámaly...
takže ta síť nějakej džob odvede
mrkni na fotky a posuď sám
Ph: 5,9 +/- 0,1
Ec: 1,8 a to mám dávkování podle tabulek .. tak nevím ejstli jim dát víc zatím vypadají spokojeně bez jakýchkoli deficitů nebo problémů... tak to nechám tak no možná pokud se mi bude zdát že by chtěli víc tak přidám tak o 10-20% koncentraci a ec zvedne někde k 2,1-2,3 nezapomínejme že odstátá voda má 0,4-0,5 !!!
jinak kořínky pořád pěkně bílé .. akorát tak netkaná textilie chytá hnědou barvu od hnojiv ! což jsem moc rád... nikde žádna houba plísen nic co by naznačovalo problém..a to mám vodu v nadrži kolem 25 stupníčků ... dnes sem dal sít do okna takže mužu větrat celý dny na noci dokořán... za barákem je les lítalo to plnu hmyzu .. a zadruhý mam doma kočky... a zatřetí na straně kde nikdy nesvítí slunce takže chládeček !!
no nic jdu to dodělat.. možná nahodím i nějakou tu fotečku .. ale zatím prostě táháme kytku pod sítí do všech stran hlavně ne nad síť !!
20dní 12/12
dnes odstátá voda zítra namícháme roztok a vyměníme
zatím si pěkně chrochtaj...
Stane se něco když udělám tohle ??
sundal sem na veru boční optiku na rustovych čipech .. lepší pokrytí světla...
a panel je asi 40cm nad vrcholky květinek ... oba panely jsou maličko naklopené ke středu protože ani jeden není ve středu prostoru .. ale ono to asi líp pověsit ani nejde kdybych je dal vedle sebe a ne zasebe tak jak jsou budu mít hodně nerovnoměrně rozprostřené světlo takhle se mi to zdá asi nejlepší
Specifikace je 96ks led epistar 5w realna spotřeba ze zdi je 207+\-
He to marshydro II 480 hezky to svítí třeba to přidá pár grámíků ne ???
Mam teď ve skříni 450w v ledkách to už ue slušný i když každý svítí jinak tak sem koukal na overgrow borci tahle ve stanech svítí všemožnýma ledkama
doufám že sem tam světlo nepřidal třeba pozdě a kytky na něj už nezareagujou... i když myslím že by měly ne ? ted je právě fáze kdy začnou kvést
válí se mi to doma a momentálně nemám doma 2 herní počítače jako byly předtím tak sem si řekl žádný větší narust energie se nekoná..
je to spíš ze zvědavosti jestli to nahodí nějaký g navíc nebo je to tak zbytečný jakože fakt uplně k ničemu 200 watt navíc.. hledám limit gramu na ploše kterou mám
a prostě nevím koukal sem na overgrowu mají borci ty světla právě kombinovaný .. cob led malý diskoledky a všechno možný dohromady a roste jim taky uplně jiná liga pod tím než mě pouze pod verem
neřeš barvu řeš to jestli na prostoru 120x60 udělám s více světlem víc gramů...
pod verem jsem nejvíc udělal chocolope ve 3 11ti litrovech květnících .. pár jednotek nad 300g ... pod 242watt... ted je tam celkem 449watt s tím že je možný vypnout růstový spektrum na tom marshydru a jet jen červený což se mi ale nelíbí zase mě