Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » WHITE RUSSIAN//NFT//JIDB//VERO29-242Watt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
sakumprdum
Stálý Člen

Karma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

To je husty bejval to muj oblibeny seriál knigt rider

komu se neleni tomu se zeleni

Old Post 17-06-2019 v 21:03 PM
sakumprdum je offline   Profil uživatele sakumprdum   Find more posts by sakumprdum   Foto galerie člena sakumprdum   Click here to Send sakumprdum a Private Message   Add sakumprdum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

ty bláho dal bych víc fotek ale na ostatní sem s ním i jáa to nemůžu sem nahrát... ale férově sem tekl jak vlhká 14ctka z justina biebera ... když se kid sam natartoval a řekl něco ve smylu že vyrazíme už mě nebaví stát .. a týpek mu odpověděl že nemá plýtvat benzínem... kitt se urazill vypl motor a nebavil se s nám asi tři minuty fakt sem umřel z toho auta... totál.. !

Old Post 17-06-2019 v 21:06 PM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 51

v malovani zamazej ksicht a jedem.....

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 17-06-2019 v 21:37 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Groot
Stálý Člen

Karma uživatele Groot - 94% PěstitelskáKarma uživatele Groot - 94% PěstitelskáKarma uživatele Groot - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

no tak to zdááár. to se jen tak nepoštěstí! Nevím jestli sem to přehlédl,ale jak dopadla ta návštěva ze socialky? Šmejdilo se hodně?Nebo co řešila? A můžu se zeptat proč císař,byly ňáke komplikace? Jinak to máš nice, sleduju.

Já sem Grůt

Old Post 18-06-2019 v 22:22 PM
Groot je offline   Profil uživatele Groot   Find more posts by Groot   Foto galerie člena Groot   Click here to Send Groot a Private Message   Add Groot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

https://www.youtube.com/watch?v=Mo8Qls0HnWo

taky mu tam hrála ta hudba?

Old Post 19-06-2019 v 11:28 AM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

hele groote ahooooj hele socialka docela v pohodě.. přišla dozvěděla se o tom že byt je muj že mám nadstandartní plat v práci .. auto a že jsme vybavený .. postýlka kočárek vajíčko do auta... hadříky asi na rok dopředu ... prostě rodinka jak má byt... v den navštěvy byl skřín off kytky u kámoše.. a skrin plná bordelu jako vysavač kyble desky krabice... kdyby nahodou ... našetěstí tolik nešmejdila....

císař proto že malý špatné příjmal živiny a měl 3x pupeční šnuru kolem krku .. akutní císař po vyvolání produ ... protože kontrakce nědělaly dobrotu .. ani sem u toho nemohl být no a to jsem chtěl...

hudba mu tam nehrála ale kitt si povídal .. docela slušný programátorsky téměř UI ..

pro ty co sledoujou pouze grow.. a muj novy syn nebo kitt z knight ridera vás nezajímá.. mám tu malej update...

jetě 3 dny je nechám na posledním roztoku .. trošku jsem přilil vody... s upraveným ph a přidal už trošičku jidb x at ochutnaj...

holyk zvládly od posledního míchaní vypít snad 3/4 nádrže.. = 25-30 litrů
no a docela solidně jedou .. sít novou už nestíhám.. tak nechám tuhle.. vím že mi vždycky dost pomohla... udržet kytky až kynou aby se nepolámaly...
takže ta síť nějakej džob odvede
mrkni na fotky a posuď sám

Old Post 19-06-2019 v 22:29 PM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

dnes opět výměna roztoku
měníme v cyklu 8-11 dní

11 dní 12/12

Ph: 5,9 +/- 0,1
Ec: 1,8 a to mám dávkování podle tabulek .. tak nevím ejstli jim dát víc zatím vypadají spokojeně bez jakýchkoli deficitů nebo problémů... tak to nechám tak no možná pokud se mi bude zdát že by chtěli víc tak přidám tak o 10-20% koncentraci a ec zvedne někde k 2,1-2,3 nezapomínejme že odstátá voda má 0,4-0,5 !!!

jinak kořínky pořád pěkně bílé .. akorát tak netkaná textilie chytá hnědou barvu od hnojiv ! což jsem moc rád... nikde žádna houba plísen nic co by naznačovalo problém..a to mám vodu v nadrži kolem 25 stupníčků ... dnes sem dal sít do okna takže mužu větrat celý dny na noci dokořán... za barákem je les lítalo to plnu hmyzu .. a zadruhý mam doma kočky... a zatřetí na straně kde nikdy nesvítí slunce takže chládeček !!

no nic jdu to dodělat.. možná nahodím i nějakou tu fotečku .. ale zatím prostě táháme kytku pod sítí do všech stran hlavně ne nad síť !!

growu zdar bratři a sestry !!!

Old Post 22-06-2019 v 14:43 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

12.den 12/12
ph5,9
ec1,8

tak ted už je asi nechám volně at si dorostou kam chtěj .. prostor by byl zaplněn

už pár dní jedou s x-kem od jidb a musím říct že to solidně barví.. ještě před xkem bylo víc bílo pod deklem

nevadí jede to krásně myslím že mužete posoudit sami

Old Post 23-06-2019 v 11:47 AM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Se sítí nebo bez sítě uvažuju že to
Risknu

Old Post 23-06-2019 v 21:40 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

nebudu to riskovat bez sítě se to poláme vyvrátí a buví co ještě..

koukal sem a stonky jsou uplně nahnuté .. s palicema by to mohlo vyvrátit kostičku z nft a utrhat kořínky.. to by byla smrt ..

sít je zpátky... ve skříni je krásnejch 30 u světla... 24-25 ve vodě .. světlo držím tak 50-60 cm na vrcholky

Old Post 25-06-2019 v 10:44 AM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Lehké kadeřnictví spodků
Upravaa a přerovnání

Old Post 29-06-2019 v 08:15 AM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

20dní 12/12
dnes odstátá voda zítra namícháme roztok a vyměníme
zatím si pěkně chrochtaj...

Stane se něco když udělám tohle ??

sundal sem na veru boční optiku na rustovych čipech .. lepší pokrytí světla...
a panel je asi 40cm nad vrcholky květinek ... oba panely jsou maličko naklopené ke středu protože ani jeden není ve středu prostoru .. ale ono to asi líp pověsit ani nejde kdybych je dal vedle sebe a ne zasebe tak jak jsou budu mít hodně nerovnoměrně rozprostřené světlo takhle se mi to zdá asi nejlepší

Specifikace je 96ks led epistar 5w realna spotřeba ze zdi je 207+\-
He to marshydro II 480 hezky to svítí třeba to přidá pár grámíků ne ???
Mam teď ve skříni 450w v ledkách to už ue slušný i když každý svítí jinak tak sem koukal na overgrow borci tahle ve stanech svítí všemožnýma ledkama

doufám že sem tam světlo nepřidal třeba pozdě a kytky na něj už nezareagujou... i když myslím že by měly ne ? ted je právě fáze kdy začnou kvést

Naposledy upravil LinChi 01-07-2019 v 10:33 AM

Old Post 01-07-2019 v 10:03 AM
anon383596
Stálý Člen

Karma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Se ti divím že tam tou fialovou mrdkou vůbec svitis ty 4 vera na to musí stačit

Old Post 01-07-2019 v 11:08 AM
anon383596 je offline   Profil uživatele anon383596   Find more posts by anon383596   Foto galerie člena anon383596   Click here to Send anon383596 a Private Message   Add anon383596 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

válí se mi to doma a momentálně nemám doma 2 herní počítače jako byly předtím tak sem si řekl žádný větší narust energie se nekoná..

je to spíš ze zvědavosti jestli to nahodí nějaký g navíc nebo je to tak zbytečný jakože fakt uplně k ničemu 200 watt navíc.. hledám limit gramu na ploše kterou mám
a prostě nevím koukal sem na overgrowu mají borci ty světla právě kombinovaný .. cob led malý diskoledky a všechno možný dohromady a roste jim taky uplně jiná liga pod tím než mě pouze pod verem

Old Post 01-07-2019 v 11:15 AM
anon383596
Stálý Člen

Karma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Tak to jsem teda taky zvědav, no což výsledky uvidíme a spektru by to asi pomoct mělo, ale ta barva mě ubiji.

Old Post 01-07-2019 v 19:21 PM
anon383596 je offline   Profil uživatele anon383596   Find more posts by anon383596   Foto galerie člena anon383596   Click here to Send anon383596 a Private Message   Add anon383596 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

neřeš barvu řeš to jestli na prostoru 120x60 udělám s více světlem víc gramů...
pod verem jsem nejvíc udělal chocolope ve 3 11ti litrovech květnících .. pár jednotek nad 300g ... pod 242watt... ted je tam celkem 449watt s tím že je možný vypnout růstový spektrum na tom marshydru a jet jen červený což se mi ale nelíbí zase mě

Old Post 01-07-2019 v 19:51 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás