Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Blueberry 12x, 120x120x200, 600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Efendy
Stálý Člen

Karma uživatele Efendy - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

No nevím, s tou hlínou - mrtvé kořeny z předchozích kytek = hniloba a plísně. Uvidíš až je vytáhneš a co tam zbyde, já bych ji nepoužíval.

Old Post 20-11-2015 v 06:38 AM
Efendy je offline   Profil uživatele Efendy   Find more posts by Efendy   Foto galerie člena Efendy   Click here to Send Efendy a Private Message   Add Efendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Presne tak dyt hlian stoji par slupek.

Kvalita predevsim!

Old Post 20-11-2015 v 08:29 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

a porid si radeji nejakej lightmix :-D

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 20-11-2015 v 08:47 AM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wakata
Stálý Člen

Karma uživatele Wakata - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Taky se mi tam nechce nechávat tu starou hlínu.

A nejraději bych zvolil light mix

Nechám tomu ještě pár dní, pak to vytáhnu a uvidím.
Zatím díky za rady

Peace

Old Post 20-11-2015 v 09:45 AM
Wakata je offline   Profil uživatele Wakata   Find more posts by Wakata   Foto galerie člena Wakata   Click here to Send Wakata a Private Message   Add Wakata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Negative Creep
Stálý Člen

Karma uživatele Negative Creep - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

:-D tak ty víš ....
hniloba a plísně z mrtvých kořenů ve zdravém půdním prostředí, jsou asi takovej problém jako vysoká vlhkost při vysoký teplotě... kappa:-D

přišlo mi že je to 12x 11litrů...

And I'm stoned!

Naposledy upravil Negative Creep 20-11-2015 v 14:55 PM

Old Post 20-11-2015 v 09:58 AM
Negative Creep je offline   Profil uživatele Negative Creep   Find more posts by Negative Creep   Foto galerie člena Negative Creep   Click here to Send Negative Creep a Private Message   Add Negative Creep to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wakata
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Zdravím,

tak je tu druhý pokus.
Setup stejný jako prvně akorát jsem změnil:
Substrát: GoldLabel - Special Light mix
Hnojiva: Jungle in da box A / M / B

Fotky z 18. dne 18/6

Teplota den: 18-19, noc: 25-28
Vlhkost 70-80%

A opět se zde potkávám s problémy. Na některých fotkách je vidět že se kytím daří, ale některé zase kolabují z neznámých příčin. Hnojil jsem zatím jednou a to 14. den, poloviční dávkou.
Snad to tentokrát dobře dopadne a děkuji za rady, protože nevím čím by to mohlo být

Peace

Old Post 06-01-2016 v 15:32 PM
Wakata je offline   Profil uživatele Wakata   Find more posts by Wakata   Foto galerie člena Wakata   Click here to Send Wakata a Private Message   Add Wakata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

tohle je foto po 18ti dnech rustu? hele se mi zda ze jsi je prelil a posral i dalsi rundu... takze pro priste nechavej tu hlinu vzdycky pred kazdym dalsim zalitim poradne proschnout a zalejvej max kazdy dva dny... mozna se vzpamatujou ale davas jim asi pekne na prdel... a hnojiva tam ted na zacatku vubec nelej

LED panely jsou sice drahy, ale zato nahovno.

Old Post 06-01-2016 v 16:05 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Efendy
Stálý Člen

Karma uživatele Efendy - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Nejsem žádnej zkušenej zahradník, takže si raději ještě počkej na další názory, ale na foto č.4 je vidět celkem krásně přehnojení, takže kolik leješ hnojek, jak často? Další věc, když zaléváš, leješ vodu tak dlouho dokud nevidíš nějaký výtok? Určitě by bylo lepší prolévat celé květináče je jen střed, takle mi to přijde, že tam chrceš trochu vody a hotovo, je to potřeba prolévat pomalu, tak aby si prolil celej květináč.

Old Post 06-01-2016 v 16:09 PM
Efendy je offline   Profil uživatele Efendy   Find more posts by Efendy   Foto galerie člena Efendy   Click here to Send Efendy a Private Message   Add Efendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Taky mi to přijde hlavně přelité a možná přehnojené..nejdřív jsi ty klony měl dát do menších květináčů ať se ti rozroste kořenový systém,pak ti to zbytečně dlouho vysychá v těch velkých květináčích a pokud to hořečně zaléváš tak ti uhnijou kořeny..

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 06-01-2016 v 16:17 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wakata
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Za tu dobu jsem hnojil pouze jednou a poloviční dávku. Takže přehnojené nejsou určitě.

S tím zaílíváním. Zalíval jsem jednou za 4 dny. Ale květináče celé jsem neprolil, to je pravda.

Peace

Old Post 06-01-2016 v 16:26 PM
Madmax
Stálý Člen

Karma uživatele Madmax - 62% PěstitelskáKarma uživatele Madmax - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od Wakata
Za tu dobu jsem hnojil pouze jednou a poloviční dávku. Takže přehnojené nejsou určitě.

S tím zaílíváním. Zalíval jsem jednou za 4 dny. Ale květináče celé jsem neprolil, to je pravda.

upravuješ ph tý vody než to zaliješ? pokud z vodovodu necháváš odstát kvůli vyprchání chloru? neprolévaj ty kytky jsou malý a utopíš je, nejdřív zjisti kde je chyba.

Old Post 06-01-2016 v 16:37 PM
Madmax je offline   Profil uživatele Madmax   Find more posts by Madmax   Foto galerie člena Madmax   Click here to Send Madmax a Private Message   Add Madmax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wakata
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Ph mám 6.8
Nechávám odstát min. 24h
A kytky neprolévám mno

Peace

Old Post 06-01-2016 v 16:50 PM
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Jak vysoko máš lampu??..a jak vypadaly ty klony když jsi je dostal?barva dobrá?kořeny prorostlé bílé?...a to ph sniž tak na 6.2 -6,4

Old Post 06-01-2016 v 17:02 PM
Wakata
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Lampa je 50cm na vrcholky.
Klony v pořádku. Krásná zelená barva, kořeny prorostlé a bílé. Dobrý zdroj.
Dobrá, ph snížím

Peace

Old Post 06-01-2016 v 17:10 PM
Brejk2013
Stálý Člen

Karma uživatele Brejk2013 - 90% PěstitelskáKarma uživatele Brejk2013 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Halo chlapce....Uz tam nelej zadnou vodu vzdyt je videt ze jsou utopeny.....zalivas co 4 dny? Teda zalezi kolik toho tam lejes. Klon mas zasadit a zalejt, lepsi udelat takovou kruznici okolo a ne primo na jeho koreny a nechat byt....klidne i 4-5 dnu...substrat ma vzdy nejakou vlhkost + zvlhcovacka a to jim v podstate staci, potom kytka vytvari korenovej system..takhle to delam ja tak to priste zkus....at se dari

Old Post 06-01-2016 v 17:19 PM
Brejk2013 je offline   Profil uživatele Brejk2013   Find more posts by Brejk2013   Foto galerie člena Brejk2013   Click here to Send Brejk2013 a Private Message   Add Brejk2013 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wakata
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Zalejvám 10l na těch 15 kytek. No asi jsem to posral tím zalejváním, nechám to být. Budu držet jen tu vlkhost no, snad se to tedy dá do kupy :X

Peace

Old Post 06-01-2016 v 17:24 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás