Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
:-D tak ty víš ....
hniloba a plísně z mrtvých kořenů ve zdravém půdním prostředí, jsou asi takovej problém jako vysoká vlhkost při vysoký teplotě... kappa:-D
přišlo mi že je to 12x 11litrů...
And I'm stoned!
Naposledy upravil Negative Creep 20-11-2015 v 14:55 PM
tak je tu druhý pokus.
Setup stejný jako prvně akorát jsem změnil:
Substrát: GoldLabel - Special Light mix
Hnojiva: Jungle in da box A / M / B
Fotky z 18. dne 18/6
Teplota den: 18-19, noc: 25-28
Vlhkost 70-80%
A opět se zde potkávám s problémy. Na některých fotkách je vidět že se kytím daří, ale některé zase kolabují z neznámých příčin. Hnojil jsem zatím jednou a to 14. den, poloviční dávkou.
Snad to tentokrát dobře dopadne a děkuji za rady, protože nevím čím by to mohlo být
tohle je foto po 18ti dnech rustu? hele se mi zda ze jsi je prelil a posral i dalsi rundu... takze pro priste nechavej tu hlinu vzdycky pred kazdym dalsim zalitim poradne proschnout a zalejvej max kazdy dva dny... mozna se vzpamatujou ale davas jim asi pekne na prdel... a hnojiva tam ted na zacatku vubec nelej
Nejsem žádnej zkušenej zahradník, takže si raději ještě počkej na další názory, ale na foto č.4 je vidět celkem krásně přehnojení, takže kolik leješ hnojek, jak často? Další věc, když zaléváš, leješ vodu tak dlouho dokud nevidíš nějaký výtok? Určitě by bylo lepší prolévat celé květináče je jen střed, takle mi to přijde, že tam chrceš trochu vody a hotovo, je to potřeba prolévat pomalu, tak aby si prolil celej květináč.
Taky mi to přijde hlavně přelité a možná přehnojené..nejdřív jsi ty klony měl dát do menších květináčů ať se ti rozroste kořenový systém,pak ti to zbytečně dlouho vysychá v těch velkých květináčích a pokud to hořečně zaléváš tak ti uhnijou kořeny..
Původní příspěvek od Wakata Za tu dobu jsem hnojil pouze jednou a poloviční dávku. Takže přehnojené nejsou určitě.
S tím zaílíváním. Zalíval jsem jednou za 4 dny. Ale květináče celé jsem neprolil, to je pravda.
upravuješ ph tý vody než to zaliješ? pokud z vodovodu necháváš odstát kvůli vyprchání chloru? neprolévaj ty kytky jsou malý a utopíš je, nejdřív zjisti kde je chyba.
Halo chlapce....Uz tam nelej zadnou vodu vzdyt je videt ze jsou utopeny.....zalivas co 4 dny? Teda zalezi kolik toho tam lejes. Klon mas zasadit a zalejt, lepsi udelat takovou kruznici okolo a ne primo na jeho koreny a nechat byt....klidne i 4-5 dnu...substrat ma vzdy nejakou vlhkost + zvlhcovacka a to jim v podstate staci, potom kytka vytvari korenovej system..takhle to delam ja tak to priste zkus....at se dari