Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Blue-Auto . . Natural Seeds . . Balkon
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
rasty
Stálý Člen

Karma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Ja pouzivam JIDB jak do hliny tak do cocosu a jsem nadmiru spokojen. Za ty prachy super. Jinak to mas pekny😁 Pestu zdar R

1.INDOOR-200 W CFL-PYRAMIDSEEDS
2.INDOOR COCOS-200 W CFL-4 x SSH (Mr.Nice), 2 x Sweet Mendobog
Mast z indooru
Deimos-Budha seeds

Old Post 28-08-2014 v 17:24 PM
rasty je offline   Profil uživatele rasty   Find more posts by rasty   Foto galerie člena rasty   Click here to Send rasty a Private Message   Add rasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šmoulí Prd
Stálý Člen

Karma uživatele Šmoulí Prd - 43% PěstitelskáKarma uživatele Šmoulí Prd - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

pěkně orosená a dobře rostlá , ale podle mě si podcenil květináč. Asi by stačilo o 2 litry víc a měl bys mnohem objemnějšíí paldy . Uvidíš sám , jestli květináč stačil nebo ne, až to budeš likvidovat. K AF co dávájí 90 dní a víc je dobrý 10l.

Old Post 29-08-2014 v 08:17 AM
Šmoulí Prd je offline   Profil uživatele Šmoulí Prd   Find more posts by Šmoulí Prd   Foto galerie člena Šmoulí Prd   Click here to Send Šmoulí Prd a Private Message   Add Šmoulí Prd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Dík Rasty i Šmoulí P. Květináč by to chtělo větší, ale na balkóně těch 6litrů stačí. Už jsem to samoz. nevydržel a vyzkoušel stav i chuť. Sice to není maxi luxusní kuřivo viz. některé drahé modely za tisíce, ale za těch pár korun je to nad míru skvělé.

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 29-08-2014 v 14:46 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
margyno
Stálý Člen

Karma uživatele margyno - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

ja mám 11 alebo 13l netusim zabudol som a ma 6ty tyzden a 47cm pekne nakvitnuta -..pridavam foto ocenil by som keby sa nan niekto pozrel a bud ma skrityzoval alebo mi co t o poradil ...rastie v priemere 1 az 2 cm denne foto v mojej galerii

smoke weed every day

Old Post 31-08-2014 v 08:10 AM
margyno je offline   Profil uživatele margyno   Find more posts by margyno   Foto galerie člena margyno   Click here to Send margyno a Private Message   Add margyno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Máš jí pěknou, podobnou jako já. Akorát, jestli jí máš dle fotky jen vevnitř, tak pokud je venku pěkně a teplo, dávej jí přes den ven, Automat ti sice vyroste i v šeru, ale nebude pak tak košatá. Podívej tady jaké jsem měl letos Black Cream a Red Poison https://grower.cz/forum/showthread.p...011#post1120011 to byli ukázkové kytičky na výstavu :-). Zítra udělám makro foto Blue.

Old Post 31-08-2014 v 12:35 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
margyno
Stálý Člen

Karma uživatele margyno - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Martin666 tak na to makro sa velmi tesim.. a vdaka inak...snad na nej bude co to na odhuleniicko nenamietal by som ani tym 80tim co udavaju na https://www.youtube.com/watch?v=DvznmW9xTkg snad bude aspon 40 a fajnoveho ..inak tie sisticky verim ze aj kyticky su urcite suce na vystavu..... jednym slovom krasa

smoke weed every day

Old Post 01-09-2014 v 06:02 AM
margyno je offline   Profil uživatele margyno   Find more posts by margyno   Foto galerie člena margyno   Click here to Send margyno a Private Message   Add margyno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Po 100 dnech od vysazení dnes poslední průplach. Ještě jí nechám tak týden bez vody.
Dodávám slíbené makro fotky.

Old Post 02-09-2014 v 15:26 PM
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Před týdnem jsem ustřihl malý kousek spodku a usušil, vypadá pěkně, co říkáte.

Old Post 06-09-2014 v 18:50 PM
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Tak konečná po 108 dnech, ostřiháno a připraveno k sušení.

Old Post 08-09-2014 v 15:14 PM
Alpinestars
Stálý Člen

Karma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

nadhera, hlavne ta fotka nad susinou, parada !! skoro neuveritelne barvy

Old Post 08-09-2014 v 16:14 PM
Alpinestars je offline   Profil uživatele Alpinestars   Find more posts by Alpinestars   Foto galerie člena Alpinestars   Click here to Send Alpinestars a Private Message   Add Alpinestars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Dík, i mne ty barvy z makra překvapily, už jsem trochu ke svému věku slepjejší, tak mě také udivilo jak Blue vypadá z blízka parádně, ta paleta barev. Nádherně to i voní jako mix borůvek s citronem. Letos poslední holka a i když občas pěstuji jen pro radost z kytiček, tak po čase dodám smoke-report :-)

Old Post 08-09-2014 v 16:23 PM
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Tak přišlo finále. Usušeno 40g. Příjemná borůvkovo-citronová chuť. Stav sativa-indica 50/50. Všechno příjemné.

Old Post 14-09-2014 v 16:44 PM
Mitch Buchannon
Stálý Člen

Karma uživatele Mitch Buchannon - 28% PěstitelskáKarma uživatele Mitch Buchannon - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Tak tohle se pro mě stalo inspirací. Ne kvůli pyramidám , ale kvůli kytce. Podle mě má Natural Seeds skvělý poměr cena výkon a dokládá to, že za málo peněz může být hodně muziky . Příští rok hodím nějaký automatky od Natural do kukuřice tak jsem zvědavej jestli se aspoň vzrůstem budou podobat té tvojí . Tak hodně štěstí a příjemné pokouření

250W White Fire OG 12x

Legalizace.cz: "Kdo pěstuje, skutečně legalizuje!"

„VĚTŠÍ DROGOU NEŽ TRÁVA JE PĚSTOVÁNÍ TRÁVY“

Old Post 14-09-2014 v 17:39 PM
Mitch Buchannon je offline   Profil uživatele Mitch Buchannon   Find more posts by Mitch Buchannon   Foto galerie člena Mitch Buchannon   Click here to Send Mitch Buchannon a Private Message   Add Mitch Buchannon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Přesně tak, za málo peněz, hodně muziky.

Old Post 14-09-2014 v 19:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás