Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pěkně orosená a dobře rostlá , ale podle mě si podcenil květináč. Asi by stačilo o 2 litry víc a měl bys mnohem objemnějšíí paldy . Uvidíš sám , jestli květináč stačil nebo ne, až to budeš likvidovat. K AF co dávájí 90 dní a víc je dobrý 10l.
Dík Rasty i Šmoulí P. Květináč by to chtělo větší, ale na balkóně těch 6litrů stačí. Už jsem to samoz. nevydržel a vyzkoušel stav i chuť. Sice to není maxi luxusní kuřivo viz. některé drahé modely za tisíce, ale za těch pár korun je to nad míru skvělé.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
ja mám 11 alebo 13l netusim zabudol som a ma 6ty tyzden a 47cm pekne nakvitnuta -..pridavam foto ocenil by som keby sa nan niekto pozrel a bud ma skrityzoval alebo mi co t o poradil ...rastie v priemere 1 az 2 cm denne foto v mojej galerii
Máš jí pěknou, podobnou jako já. Akorát, jestli jí máš dle fotky jen vevnitř, tak pokud je venku pěkně a teplo, dávej jí přes den ven, Automat ti sice vyroste i v šeru, ale nebude pak tak košatá. Podívej tady jaké jsem měl letos Black Cream a Red Poison https://grower.cz/forum/showthread.p...011#post1120011 to byli ukázkové kytičky na výstavu :-). Zítra udělám makro foto Blue.
Martin666 tak na to makro sa velmi tesim.. a vdaka inak...snad na nej bude co to na odhuleniicko nenamietal by som ani tym 80tim co udavaju na https://www.youtube.com/watch?v=DvznmW9xTkgsnad bude aspon 40 a fajnoveho ..inak tie sisticky verim ze aj kyticky su urcite suce na vystavu..... jednym slovom krasa
Dík, i mne ty barvy z makra překvapily, už jsem trochu ke svému věku slepjejší, tak mě také udivilo jak Blue vypadá z blízka parádně, ta paleta barev. Nádherně to i voní jako mix borůvek s citronem. Letos poslední holka a i když občas pěstuji jen pro radost z kytiček, tak po čase dodám smoke-report :-)
Tak tohle se pro mě stalo inspirací. Ne kvůli pyramidám , ale kvůli kytce. Podle mě má Natural Seeds skvělý poměr cena výkon a dokládá to, že za málo peněz může být hodně muziky . Příští rok hodím nějaký automatky od Natural do kukuřice tak jsem zvědavej jestli se aspoň vzrůstem budou podobat té tvojí . Tak hodně štěstí a příjemné pokouření