Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Autoflowering Odrůdy » Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
konan1
Nový Člen

Karma uživatele konan1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

ja si to myslel.diky

Old Post 19-04-2014 v 18:08 PM
konan1 je offline   Profil uživatele konan1   Find more posts by konan1   Foto galerie člena konan1   Click here to Send konan1 a Private Message   Add konan1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katana
Stálý Člen

Karma uživatele katana - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

Zdravím,

předem se omlouvám pokud půjde o OT, ale nikde jsem to nenašel. Jsem začátečník a rád bych se zeptal zda-li bude stačit (nebo bude malá) na venkovní pěstování AF kýbl od primalexu?
Popřípadně v kolika litrové nádobě bude dobře prosperovat jedna AF?

předem díky za odpověď

Nefetuju, léčím se. A baví mě to.

Používám SSL

Old Post 21-04-2014 v 16:23 PM
katana je offline   Profil uživatele katana   Find more posts by katana   Foto galerie člena katana   Click here to Send katana a Private Message   Add katana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 339

citace:
Původní příspěvek od katana
Zdravím,

předem se omlouvám pokud půjde o OT, ale nikde jsem to nenašel. Jsem začátečník a rád bych se zeptal zda-li bude stačit (nebo bude malá) na venkovní pěstování AF kýbl od primalexu?
Popřípadně v kolika litrové nádobě bude dobře prosperovat jedna AF?

předem díky za odpověď

čest, já vždycky jel v 6,5 litrovejch a uplně v pohodě ale čim větší, tim líp, i automat muže pořádně narůst

Old Post 21-04-2014 v 16:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

čau, tak já jsem letos nakoupil nějaký ty automazary, protože vlastní zkušenost s AF odrudama nemám a na fotkách tady vypadaly hezky, narozdíl od těch klasických řidinek covětšinou vídám na fotkách. Snad jsem to moc nepohnojil, protože předpěstovávám pod lampou a tudíž jsou všechny v malých květináčích aby se to tam vlezlo. Když je ale zavčas hodím ven a nenechám je přerůst v tom malým květináčku, tak to snad taková katastrofa nebude ne?

Old Post 26-04-2014 v 20:34 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alpinestars
Stálý Člen

Karma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

lidi ja 24.4 dal automat deimos do 3L kvetinace (myslel jsem ze je 6l) dnes je to 2 dny po tom co jsou venku, zatim je prcek jdou videt male delozni listky a 2 uplne malicke ozubane listecky, navic ten 3l kvetinac je kulaty a tu hlinu jsem dal cca do 65 procent kvetinace, cekal jsem ze mi to nejak vytahne se ale zatim to je uplne u zemi, neni sance jeste to dat do vetsiho ? ze bych vytahl kytku opatrne aji s hlinou

Old Post 01-05-2014 v 14:49 PM
Alpinestars je offline   Profil uživatele Alpinestars   Find more posts by Alpinestars   Foto galerie člena Alpinestars   Click here to Send Alpinestars a Private Message   Add Alpinestars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

v pohodě, opatrně i s hlínou přesaď, nic tím nepokazíš

Old Post 01-05-2014 v 15:46 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alpinestars
Stálý Člen

Karma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

hele, je dobre automaty v rustu mit na okne kde je slunce od cca 11/12 hodin nebo na zahrade kde sviti od rana ?

Old Post 08-05-2014 v 09:24 AM
Alpinestars je offline   Profil uživatele Alpinestars   Find more posts by Alpinestars   Foto galerie člena Alpinestars   Click here to Send Alpinestars a Private Message   Add Alpinestars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 344

Řekl bych, že je to asi jedno, já mám balkon na západ kam mi svítí tak cca. 5hodin denně a nikdy nebyl se samonakvétačkou problém, dokonce si myslím, že příliš pořád slunce by také nebylo vhodné, prostě optimálně.

Old Post 08-05-2014 v 10:36 AM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KREATOR
Stálý Člen

Karma uživatele KREATOR - 84% PěstitelskáKarma uživatele KREATOR - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

Měl sem syrupa na zahradě kde měl sveto celej den a mezi sklenikem kde svitilo o poznaní méně.nevim kolik to sem nikdy neměřil.a kytky co byli víc ve stínu se víc vytáhli a ve finale dali i víc G.

Old Post 08-05-2014 v 18:53 PM
KREATOR je offline   Profil uživatele KREATOR   Find more posts by KREATOR   Foto galerie člena KREATOR   Click here to Send KREATOR a Private Message   Add KREATOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Humbucker
Nový Člen

Karma uživatele Humbucker - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

Zatím jsem teda vždycky předpěstovával v zemině CANNA TERRA a můj plán je na začátku června vysadit Autoblueberry od Dutch Passion rovnou do půdy - s tím, že tam smíchám tu Cannu se stávající hlínou.
Je to můj první autoflower, tož su zvědavé.

Každopádně se chci zeptat, jak se tu furt mluví o tom, že do kýble...
to je kvůli tomu omezenýmu prostoru, kterej AF odrůdám svědčí(?),
nebo kvůli substrátu?

Old Post 08-05-2014 v 18:59 PM
Humbucker je offline   Profil uživatele Humbucker   Find more posts by Humbucker   Foto galerie člena Humbucker   Click here to Send Humbucker a Private Message   Add Humbucker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jurgiano
Stálý Člen

Karma uživatele Jurgiano - 42% PěstitelskáKarma uživatele Jurgiano - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

Ja by som kvalitnú hlinu nemiešal z pôvodnou. Raz sa mi to nevyplatilo kedže tá pôvodná bola napadnutá rôznymi one no zlými vecami

Old Post 10-05-2014 v 07:55 AM
Jurgiano je offline   Profil uživatele Jurgiano   Find more posts by Jurgiano   Foto galerie člena Jurgiano   Click here to Send Jurgiano a Private Message   Add Jurgiano to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jurgiano! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 348

Samonakvétačku bych ven nedával, jde většinou o vyšlechtěné odrůdy, bylo přeci škoda, takové holky dávat do toho venkovního bordelu, lepší 8l květináč, kvalitní hnojivo a šup na balkon.

Old Post 10-05-2014 v 10:00 AM
Korag
Stálý Člen

Karma uživatele Korag - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

Co je to za blbost ze by vonku nemohli byt? Ja davam vylucne automaty iba do zeme vonku, aspon viac narastu.

Old Post 10-05-2014 v 10:49 AM
Korag je offline   Profil uživatele Korag   Find more posts by Korag   Foto galerie člena Korag   Click here to Send Korag a Private Message   Add Korag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Příspěvek č. 350

Můžou být venku, proč by nemohli, ale nátáhnou ti veškerý hnus včetně radioaktivity z půdy. Ochutnej venek a domácí kvalitu, rozdíl jak nebe a dudy.

Old Post 10-05-2014 v 17:46 PM
Korag
Stálý Člen

Karma uživatele Korag - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

Wtf? radioaktivita z pody, to pocujem prvy krat. Tak to potom kazdy druhy uzivatel ma radioaktivne hulivo

Old Post 10-05-2014 v 20:10 PM
Korag je offline   Profil uživatele Korag   Find more posts by Korag   Foto galerie člena Korag   Click here to Send Korag a Private Message   Add Korag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomsio
Stálý Člen

Karma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

Asi myslel těžké kovy atd.. a ano četl jsem o tom..

Nemůžeš srovnávat venek a indoor.. v indooru si kontroluješ všechny podmínky.. proto je jak si nazval kvalitnější..

Nechápu kde si slyšel že AFka se ven nedávají.. a ať to dáš ven do "bordelu" a nebo to dáš na balkón.. je to úplně stejný.. když je to tak jako tak venku.. pokud si myslel "ven" jako do půdy.. tak i "venku" si to můžeš dát do nádob.. jdi pořádně do přírody.. učitě najdeš i "čistý" místo pro vyšlechtěný AFka.. ))

200W CFL - RED Homemade Box
Chilli balkón 2013
AF mix Balkón 2013
Forest grow 013

Old Post 10-05-2014 v 22:43 PM
Tomsio je offline   Profil uživatele Tomsio   Find more posts by Tomsio   Foto galerie člena Tomsio   Click here to Send Tomsio a Private Message   Add Tomsio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás