Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
předem se omlouvám pokud půjde o OT, ale nikde jsem to nenašel. Jsem začátečník a rád bych se zeptal zda-li bude stačit (nebo bude malá) na venkovní pěstování AF kýbl od primalexu?
Popřípadně v kolika litrové nádobě bude dobře prosperovat jedna AF?
předem se omlouvám pokud půjde o OT, ale nikde jsem to nenašel. Jsem začátečník a rád bych se zeptal zda-li bude stačit (nebo bude malá) na venkovní pěstování AF kýbl od primalexu?
Popřípadně v kolika litrové nádobě bude dobře prosperovat jedna AF?
předem díky za odpověď
čest, já vždycky jel v 6,5 litrovejch a uplně v pohodě ale čim větší, tim líp, i automat muže pořádně narůst
čau, tak já jsem letos nakoupil nějaký ty automazary, protože vlastní zkušenost s AF odrudama nemám a na fotkách tady vypadaly hezky, narozdíl od těch klasických řidinek covětšinou vídám na fotkách. Snad jsem to moc nepohnojil, protože předpěstovávám pod lampou a tudíž jsou všechny v malých květináčích aby se to tam vlezlo. Když je ale zavčas hodím ven a nenechám je přerůst v tom malým květináčku, tak to snad taková katastrofa nebude ne?
lidi ja 24.4 dal automat deimos do 3L kvetinace (myslel jsem ze je 6l) dnes je to 2 dny po tom co jsou venku, zatim je prcek jdou videt male delozni listky a 2 uplne malicke ozubane listecky, navic ten 3l kvetinac je kulaty a tu hlinu jsem dal cca do 65 procent kvetinace, cekal jsem ze mi to nejak vytahne se ale zatim to je uplne u zemi, neni sance jeste to dat do vetsiho ? ze bych vytahl kytku opatrne aji s hlinou
Řekl bych, že je to asi jedno, já mám balkon na západ kam mi svítí tak cca. 5hodin denně a nikdy nebyl se samonakvétačkou problém, dokonce si myslím, že příliš pořád slunce by také nebylo vhodné, prostě optimálně.
Měl sem syrupa na zahradě kde měl sveto celej den a mezi sklenikem kde svitilo o poznaní méně.nevim kolik to sem nikdy neměřil.a kytky co byli víc ve stínu se víc vytáhli a ve finale dali i víc G.
Zatím jsem teda vždycky předpěstovával v zemině CANNA TERRA a můj plán je na začátku června vysadit Autoblueberry od Dutch Passion rovnou do půdy - s tím, že tam smíchám tu Cannu se stávající hlínou.
Je to můj první autoflower, tož su zvědavé.
Každopádně se chci zeptat, jak se tu furt mluví o tom, že do kýble...
to je kvůli tomu omezenýmu prostoru, kterej AF odrůdám svědčí(?),
nebo kvůli substrátu?
Samonakvétačku bych ven nedával, jde většinou o vyšlechtěné odrůdy, bylo přeci škoda, takové holky dávat do toho venkovního bordelu, lepší 8l květináč, kvalitní hnojivo a šup na balkon.
Asi myslel těžké kovy atd.. a ano četl jsem o tom..
Nemůžeš srovnávat venek a indoor.. v indooru si kontroluješ všechny podmínky.. proto je jak si nazval kvalitnější..
Nechápu kde si slyšel že AFka se ven nedávají.. a ať to dáš ven do "bordelu" a nebo to dáš na balkón.. je to úplně stejný.. když je to tak jako tak venku.. pokud si myslel "ven" jako do půdy.. tak i "venku" si to můžeš dát do nádob.. jdi pořádně do přírody.. učitě najdeš i "čistý" místo pro vyšlechtěný AFka.. ))